Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Yok bende yumurtlama günleri tabiki farklı olur benim geçen ay 16.gün yumurtlama oldu bu ay 19.gün oldu ama herkeste aynı olan tek şey yumurtlamadan 14 gün sonra regl başlar
O zaman dediğiniz gibi eğer gününde olursam yarın regl olmam gerekiyor

O zaman dediğiniz gibi eğer gününde olursam yarın regl olmam gerekiyor
Yumurtlamayı ve çatlamayı görmüşsünüz çünkü dediğinize göre eğer görmemiş olsaydınız ne zaman regl bilmemek normal olurdu inşallah geç döllenmeden dolayı pozitifi göremiyorsundur

Arkadaslar elimdeki gebelik testini harcamayalım diye bunu yaptım lh testini ve 4 dk oldu durum bu

Eklentiler

• 1000113085.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 33
Sizce bunlarda silik çizgi var mı

Eklentiler

• 1000200684.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 28
  • 1000200682.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 27
Herkese merhaba âdet tarihimden bir hafta önce adet oldum ve internetten baktigimda yerlesme kanamasi olabilir diye birsey gordum. İnternetten bakma amacim ise kanamanin normal kanama olmamasiydi. 3 gunde 3 ped degistirdim lakin kanama hic yok denilebilecek kadar az. Kanamayi takip amaciyla ped degistirdim. Kahverengi ve normal vajinal akinti seklinde. Adet takibimi sizlerle paylastim. İnternette karsilastigim bu ped resmi benim kanamamdan daha fazla gorunuyor benimki daha az ve daha kahverengi. Beni bir aydinlatin ne olur. Ne oluyor bu yerlesme kanamasi?

Eklentiler

• IMG_6103.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_6108.webp
    22 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_6104.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_6105.webp
    25 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG_6106.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_6107.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_6108.webp
    20 KB · Görüntüleme: 11
Yumurtlamayı ve çatlamayı görmüşsünüz çünkü dediğinize göre eğer görmemiş olsaydınız ne zaman regl bilmemek normal olurdu inşallah geç döllenmeden dolayı pozitifi göremiyorsundur
Aminn inşallah ya. Kahverengi akıntım 1 ve 2 Kasım'da oldu kesildi. Hafif beyaz akıntım başladı. Dün kan testi verdikten sonra ovülasyon testi aldım evde yaptım silik çıktı ama baya belirgin. Normalde dpo 14 te böyle çıkması normal midir ya ben tamamen negatif çıkmasını bekliyordum. Çatlama geç olmuş olabilir mi bu kadar

En mantıklısı gebelik testi yapmak ovulasyon testi yanıltır seni lh hormonu vücutta her zaman var adetin başlamadıysa umut var bence bugünde bekle başlamazsa bir daha gebelik testi yapmalısın

En mantıklısı gebelik testi yapmak ovulasyon testi yanıltır seni lh hormonu vücutta her zaman var adetin başlamadıysa umut var bence bugünde bekle başlamazsa bir daha gebelik testi yapmalısın
Ovülasyon testini gebelik için yapmadım aslında belirtiler ovülasyon dönemi belirtilerine de benziyor diye yaptım. Adetim başlamadı ama bugünde olmasını da beklemiyordum açıkçası çünkü normalde gecikir hep bu son zamanlarda gününde oluyorum 9 Ekim'de olmuştum en son. Gebelik testini bu yakınlarda mı yapayım. Dün kan testi negatif çıktı erken değil mi daha test için

Birkaç gün bekleyip yap 2-3 gün kala bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…