- 4 Ağustos 2025

- 105

- 12

- 13

O zaman dediğiniz gibi eğer gününde olursam yarın regl olmam gerekiyorYok bende yumurtlama günleri tabiki farklı olur benim geçen ay 16.gün yumurtlama oldu bu ay 19.gün oldu ama herkeste aynı olan tek şey yumurtlamadan 14 gün sonra regl başlar
Yumurtlamayı ve çatlamayı görmüşsünüz çünkü dediğinize göre eğer görmemiş olsaydınız ne zaman regl bilmemek normal olurdu inşallah geç döllenmeden dolayı pozitifi göremiyorsundurO zaman dediğiniz gibi eğer gününde olursam yarın regl olmam gerekiyor
Valla belirtilerim de göğüs rahatsızlığı dışında bıçak gibi kesildiYap yap yapşaka şaka yapma kafayı yiyorsun pozitif çıkıyorsa beklemek çok zor suan adet gecikmesini 
Dpo 11 bilemedin 12 de oluyorum hepDpo 7 deysen nasıl 4 günün var 6-7 günün var daha senin
Kan versem mi ya cok korkuyorum dun de silik hcg cikmisti atmıştım burayaArkadaslar elimdeki gebelik testini harcamayalım diye bunu yaptım lh testini ve 4 dk oldu durum bu
Aminn inşallah ya. Kahverengi akıntım 1 ve 2 Kasım'da oldu kesildi. Hafif beyaz akıntım başladı. Dün kan testi verdikten sonra ovülasyon testi aldım evde yaptım silik çıktı ama baya belirgin. Normalde dpo 14 te böyle çıkması normal midir ya ben tamamen negatif çıkmasını bekliyordum. Çatlama geç olmuş olabilir mi bu kadarYumurtlamayı ve çatlamayı görmüşsünüz çünkü dediğinize göre eğer görmemiş olsaydınız ne zaman regl bilmemek normal olurdu inşallah geç döllenmeden dolayı pozitifi göremiyorsundur
En mantıklısı gebelik testi yapmak ovulasyon testi yanıltır seni lh hormonu vücutta her zaman var adetin başlamadıysa umut var bence bugünde bekle başlamazsa bir daha gebelik testi yapmalısınAminn inşallah ya. Kahverengi akıntım 1 ve 2 Kasım'da oldu kesildi. Hafif beyaz akıntım başladı. Dün kan testi verdikten sonra ovülasyon testi aldım evde yaptım silik çıktı ama baya belirgin. Normalde dpo 14 te böyle çıkması normal midir ya ben tamamen negatif çıkmasını bekliyordum. Çatlama geç olmuş olabilir mi bu kadar
Ovülasyon testini gebelik için yapmadım aslında belirtiler ovülasyon dönemi belirtilerine de benziyor diye yaptım. Adetim başlamadı ama bugünde olmasını da beklemiyordum açıkçası çünkü normalde gecikir hep bu son zamanlarda gününde oluyorum 9 Ekim'de olmuştum en son. Gebelik testini bu yakınlarda mı yapayım. Dün kan testi negatif çıktı erken değil mi daha test içinEn mantıklısı gebelik testi yapmak ovulasyon testi yanıltır seni lh hormonu vücutta her zaman var adetin başlamadıysa umut var bence bugünde bekle başlamazsa bir daha gebelik testi yapmalısın
Ay silik çizgi gibi görünüyor çok az ama yeni de olabilir. İnşallah vardır yaBende dpo 11 deyim test yaptım kuruma çizgisi mi değil mi anlayamadım
Eki Görüntüle 3669079 Eki Görüntüle 3669080
Birkaç gün bekleyip yap 2-3 gün kala benceOvülasyon testini gebelik için yapmadım aslında belirtiler ovülasyon dönemi belirtilerine de benziyor diye yaptım. Adetim başlamadı ama bugünde olmasını da beklemiyordum açıkçası çünkü normalde gecikir hep bu son zamanlarda gününde oluyorum 9 Ekim'de olmuştum en son. Gebelik testini bu yakınlarda mı yapayım. Dün kan testi negatif çıktı erken değil mi daha test için
İnşallah kuruma çizgisi mi diye de düşünüyorum 3 kaldı benim her sabah yaparım o güne kadarAy silik çizgi gibi görünüyor çok az ama yeni de olabilir. İnşallah vardır yabirkaç gün sonra tekrar yap istersen 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?