Erken hamilelik belirtileri hakkında....

tesadüf görünce ben bu konuya yazdım mı acaba diye şüpheye düştüm valla

herkese hayırlı gebelikler nasip etsin Allah tez zamanda...

hoşgeldinn canım tesadüf ooldu yani:) cokk teşekkür ederiizzz iyi ve güzel dileklerin için

canım ndn klomen werdı sebeb neymış

galiba klomenn vermesii iyi sonuctaa yumurtalarıı uyarıyor sperme sayısı düşükse tutnmasınaa yardımcı oluyor bu ıgne mi tablet mi acaba ama galiba cıktı ariver

AMA şöyle canım geçen ay 4 gün geç oldum bu ayda 4 gün geç olurum bence ümitlenmek istemıyorum

canım beklediğin gun paartesiii 2 gunun kalmıss o yuzdenn rahat ol inşallah adet olmıcannn için rahat olsunnn stress yapma sıkıntı yapma yrından sonraaaa tekk bi guncukk kalacakkkkkkkkkkkkkkkkk ve pazartesiide gidip testi yaparsın

BİLMİYORUM CANM YAA ozaman ben olurum pazartesi

rahat ol olmıcaksınnnn az kaldıı stresss yapmaaa iyi dusunnnnn bakkk herkess sseninnn ııcın iyi dusunuyorr anlaştık mı tatım benim guzelll olacakkk sonuuuuu

canim benimmm bu bile rahatlamana yetmistirr en azindan sorun yokk cok sukurr bunun rahatligi vardirr bnde öyleyim bu ay sadece batimi biliyorum.hesap kitap belirti aramak falan yokk ohhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…