Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım daha çok erken bekle bakalım en belirgin gebelik belirtisi adet gecikmesi o da en az 1 hafta geçmesi lazım diğer belirtileri psikolojik olarak kendimiz yaratıyoruz

Canım bende de olmuştu progestan kullandım hastanede yattım şimdi maşallah 2 buçuk yaşında dünya tatlısı oğlum var takma kafanı kötü düşünme sakın

Heme kan ver canım netleştir

Ben canm normalde açlığa dayanan ve unutan biriyim adet öncesi sürekli aç hissediyordum hala da öyleyim inşallah seninledir meleğin

İnşallah kuzum Allah razı olsun rabbim nasip eder inşallah Sendende haber bekliyorum diğer arkadaşlarımızında sağlıcakla geçsin inşallah

Maalesef kuzu ya hic akmiyor camasira agzinda bekliyor sanki silersem geliyor. Mesala tum gece akmamis sabah sildim peceteye geldi
Ah kuzum inşallah bir an önce durur sen takılma o kadar kafaya takıp çok strese girme güzel haberler alacaksın Allah’ın izniyle inşallah

Canım sen naptın lekelenmeler oluyomu hala
Kuzum ben maalesef bugün kırmızıları gördüm ve çok şiddetli ağrım var ilk defa böyle oldum kahve geldi 2 gün resmen çok yakınlaştım zannettim hayırlısı değilmiş canım rabbim kısa zamanda sağlıklısını nasip etsin inşallah hepimize

İnşallah canım benim inşallah

Bugun 5+2 canim 5 haftayken karindan mi görmüştün
Evet canım ama benim beta 5600 lerdeydi erken yumurtlamıştım galiba bence senin geç döllenme olmuşsa 5 hafta olmayabilirsin canım o yüzden takılma güzel düşün güzel olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…