- 14 Şubat 2019
- 2.332
- 2.602
- 133
- 40
Canım daha çok erken bekle bakalım en belirgin gebelik belirtisi adet gecikmesi o da en az 1 hafta geçmesi lazım diğer belirtileri psikolojik olarak kendimiz yaratıyoruzKızlar merhaba :)
30 martta regli oldum 29 uda ilk dendik olmadan önce sonra 8i sonra 10 11 12 ama 2 gün arayla yani 24 saat geçtikten sonra hep sabaha karşı. Reglime 9 gün var fakat.bel ağrım, kasıklarım da ağrım var. Beyaz akıntı başladı ara ara devam ediyor. Bugünde sol bacağımda çekme oldu kalçadan diz altına. Ara ara mide bulantım ve baş dönmem oluyor aniden kalkınca .. hıı bi de 1 2 gün koltuktan kalkarken sağ kalçamın üstünde ağrı oldu bi an kalkınca sizce bunlar belirti mi :)))
Bunlar canım belirtilerim bugün de bembeyaz koyu akıntı geliyor, hı şey bi de çok gazım var benim
Daha erken canım şuan kaç haftalıksın 5 haftada görmüştüm oğluma hamileyken keseyiNe kese ne de bebek doktor henuz cok erken dedi. Karindan baktığında beta 1360 di. Alttan bakmadi.
Canım sen naptın lekelenmeler oluyomu halaAy valla canım umutlandırmak istemem ama ben bunları hep belirt olarak duymuştum inşallah öyledir yaa gelmiştir meleğin
Canım bende de olmuştu progestan kullandım hastanede yattım şimdi maşallah 2 buçuk yaşında dünya tatlısı oğlum var takma kafanı kötü düşünme sakınBen tesbihleri de cektim dualarimizi da ettim. Rabbim kabul etsin insallah. Simdi yatarken de bildigim tesbihleri çekmeye devam. Arkadasim kardesim esim hepsi bu lekelenmeleri onemseme bu kez olacak gibi hissediyoruz diyor hepsi. Insallah hayırlısı ise öyle olir. Düşük tehlikesinde esinizle ayni anda elinizi karnıniza koyarak ya murid husnasini 99 kere soyleyin diyorlardi. 3 gündür yapiyoruz onu esimle. Gerisi takdiri ilahi.
Kaç gün var bat a canımHerkese selamlarr. Aranıza yeni katıldım . Sizce bu test bozuk mu? Bu hali aldığını 4 saat sonra farkettim.
Heme kan ver canım netleştirKızlar benim adet döngüm 24 günde birdir genelde , bugün 4 gün gecikti adetim bekledim test falan yapmadım 28 olsun bakayım diye bugün sabah uyanır uyanmaz test yaptım .. önce çizgi silik şekilde belirdi 3 4 dk içince sonra biraz daha belli oldu 5 6 dk içinde belirdi . Ben hala acaba mı dedim , az önce de ovilasyom yaptım oda ilk dakikadan belirdi şimdi ben anlamadım bu nedir bir bakın yorumlayın kan testi için ne kadar daha bekleyim görseller de biri hamilelik testim birin de de ikisi de var ... silik olan beni umutsuz yaptı biraz .. hiç bir belirtim de yok ayrıca .. adet olacak gibi de hissetmiyordumtesti yaptım sanki adet olcak gibi hissediyorum paranoya yaptım iyice
Canım hayırlısı olsunKızlar benim bu ayda olmadı kırmızılar geldi Nasip değilmiş rabbim en doğru xamanda versin inşallah❤
Ben canm normalde açlığa dayanan ve unutan biriyim adet öncesi sürekli aç hissediyordum hala da öyleyim inşallah seninledir meleğinGünaydın kızlar benim yumurtlama 11 Nisan bata son 4 gun kaldi ama iki üç gündür acayip bi şekilde açlık hissi oluyor acaba bu kadar erken bu belirtiyi yaşayan var mi normalde diyet yapiorum dolayısıyla aslında çok yemiyorum şu an acayip aç hissediyorum sanki çok daha uzun süre aç kalmışım gibi
Evet canım bende görüyorum çizgiyiçok silik adetime 3 gün var sizce hamile miyim ?
Bugun 5+2 canim 5 haftayken karindan mi görmüştünDaha erken canım şuan kaç haftalıksın 5 haftada görmüştüm oğluma hamileyken keseyi
İnşallah kuzum Allah razı olsun rabbim nasip eder inşallahAmin canım inşBakalım birkaç gün daha bekler yaparım herhalde yine de kesin emin olmak için umarım hayırlısıyla gelir bebişlerimiz Sen de önümüzdeki ay mübarek zamanlarda verirsin inş güzel haberlerini
Ah kuzum inşallah bir an önce durur sen takılma o kadar kafaya takıp çok strese girme güzel haberler alacaksın Allah’ın izniyle inşallahMaalesef kuzu ya hic akmiyor camasira agzinda bekliyor sanki silersem geliyor. Mesala tum gece akmamis sabah sildim peceteye geldi
Insallah canim yaAh kuzum inşallah bir an önce durur sen takılma o kadar kafaya takıp çok strese girme güzel haberler alacaksın Allah’ın izniyle inşallah
Kuzum ben maalesef bugün kırmızıları gördüm ve çok şiddetli ağrım var ilk defa böyle oldum kahve geldi 2 gün resmen çok yakınlaştım zannettim hayırlısı değilmiş canım rabbim kısa zamanda sağlıklısını nasip etsin inşallah hepimizeCanım sen naptın lekelenmeler oluyomu hala
Güzel düşün lütfenInsallah canim ya❤
Hayirlisini diliyorum hep. Nasibi varsa gelecek saglikla diyorum. Dikkat de ediyorum.Güzel düşün lütfenCanım güzel haberler ver bize
Aynen öyle canım hayırlısı ve sağlıklısı olsunHayirlisini diliyorum hep. Nasibi varsa gelecek saglikla diyorum. Dikkat de ediyorum.
İnşallah canım benim inşallahKuzum ben maalesef bugün kırmızıları gördüm ve çok şiddetli ağrım var ilk defa böyle oldum kahve geldi 2 gün resmen çok yakınlaştım zannettim hayırlısı değilmiş canım rabbim kısa zamanda sağlıklısını nasip etsin inşallah hepimize
Evet canım ama benim beta 5600 lerdeydi erken yumurtlamıştım galibaBugun 5+2 canim 5 haftayken karindan mi görmüştün
Amin canımİnşallah kuzum Allah razı olsun rabbim nasip eder inşallahSendende haber bekliyorum diğer arkadaşlarımızında sağlıcakla geçsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?