Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bugün 2 test yaptım yapalı 5 dk oluyor dün daha belirgindi sanki mrssoydas Bugünde ovilasyon yapayım mı ??
E çıkmış işte yine maşallah değer düşükse bir gündeki yükselme testte gözle görünür fark yaratmayabilir ama içini ferah tut, güzel olacak inşallah Dün yaptığın testle alt alta koyar mısın ikisini?

Kızlar günaydın buraya yazmıştım belirtilerimi yaşayanlar var mı diye o yüzden haber vermek istedim. Beklenen adet tarihim 24 nisandı bu sabah predictor early yaptım. İnşallah sağlıkla ilerler henüz doktora gitmedim ve umarım bu sayfada isteyen herkes bebek sahibi olur hamileler de sağlıkla bebeğine kavuşur

Üzerlerine yazdım 20 - 21 Nisan diye .. bende hiç bir belirti yok bu arada .. inşallah herşey güzel olur

Eklentiler

• 6AD55736-9958-4C59-A98D-36E018ABBB85.webp
    112 KB · Görüntüleme: 53
Üzerlerine yazdım 20 - 21 Nisan diye .. bende hiç bir belirti yok bu arada .. inşallah herşey güzel olur
Ohoo ne güzel koyulaşmış canım hiç evham yapma Biri devam edemeyen iki hamileliğimde de ilk zamanlar hiç belirtim yoktu, belirtilere hiiiç takılma, kendini dinlersen onlarca belirti bulabilirsin boşver

Ohoo ne güzel koyulaşmış canım hiç evham yapma Biri devam edemeyen iki hamileliğimde de ilk zamanlar hiç belirtim yoktu, belirtilere hiiiç takılma, kendini dinlersen onlarca belirti bulabilirsin boşver ☺
İnşaallahh Ay herkese nasip olsun inşallah hala eşime haber vermedim emin olmadan bişey demek istemiyorum

Tatlim belirtilerin nelerdi

Tatlim belirtilerin nelerdi
Canım öncelikle ilişkiden 5 gün sonra sağ kaşığımda batmalar oldu hafif hafifi yine belimin sağ tarafında hafif ağrılar oldu tek yönlü olması beni düşündürdü. Sonra benim alıntım çok olurdu resmen kupkuru oldum özellikle adet öncesi çok olurdu. Su içmem aşırı su ihtiyacı duydum buna bağlı olarak da idrar sıkışması yaşadım. En belirgin olanlar bunlardı.

Tamam canim cok tesekkurler

Bende aynılarını yasadim biliyormusun ama benim sol tarafımdı aynı şeylerdi bide göğüslerim çok fazla damarlasmis uçları koyulasmisti

Valla canım ben ağrıdan da anlayamam çünkü benim bekarkende hep ağrım olurdu ama progestan kullanıyorum 2 aydır ve öne atıyo Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…