masaallah 2. cizgi gayet net gorunuyorBugün 2 test yaptım yapalı 5 dk oluyor dün daha belirgindi sankimrssoydas Bugünde ovilasyon yapayım mı ??
evett çizgi belli2. çizgi yine silik ama dünkünden iyi masaallah :) allah isteyen erkese hayirli haberler versin
İkimiz de sabah sabah çizgi derdine düştükEvet çizgi
evett çizgi belli
E çıkmış işte yine maşallahBugün 2 test yaptım yapalı 5 dk oluyor dün daha belirgindi sankimrssoydas Bugünde ovilasyon yapayım mı ??
Üzerlerine yazdım 20 - 21 Nisan diye .. bende hiç bir belirti yok bu arada .. inşallah herşey güzel olurE çıkmış işte yine maşallahdeğer düşükse bir gündeki yükselme testte gözle görünür fark yaratmayabilir ama içini ferah tut, güzel olacak inşallah Dün yaptığın testle alt alta koyar mısın ikisini?
Ohoo ne güzel koyulaşmış canım hiç evham yapmaÜzerlerine yazdım 20 - 21 Nisan diye .. bende hiç bir belirti yok bu arada .. inşallah herşey güzel olur
İnşaallahhOhoo ne güzel koyulaşmış canım hiç evham yapmaBiri devam edemeyen iki hamileliğimde de ilk zamanlar hiç belirtim yoktu, belirtilere hiiiç takılma, kendini dinlersen onlarca belirti bulabilirsin boşver ☺
Bence hamilesin canim gozun aydin ama bii kan tahlili yaptirmalisin en azinda kesin sonuccc:)2. çizgi yine silik ama dünkünden iyi masaallah :) allah isteyen erkese hayirli haberler versin
Tatlim belirtilerin nelerdiKızlar günaydın buraya yazmıştım belirtilerimi yaşayanlar var mı diye o yüzden haber vermek istedim. Beklenen adet tarihim 24 nisandı bu sabah predictor early yaptım. İnşallah sağlıkla ilerler henüz doktora gitmedim ve umarım bu sayfada isteyen herkes bebek sahibi olur hamileler de sağlıkla bebeğine kavuşurEki Görüntüle 2260849
Canım öncelikle ilişkiden 5 gün sonra sağ kaşığımda batmalar oldu hafif hafifi yine belimin sağ tarafında hafif ağrılar oldu tek yönlü olması beni düşündürdü. Sonra benim alıntım çok olurdu resmen kupkuru oldum özellikle adet öncesi çok olurdu. Su içmem aşırı su ihtiyacı duydum buna bağlı olarak da idrar sıkışması yaşadım. En belirgin olanlar bunlardı.Tatlim belirtilerin nelerdi
Tamam canim cok tesekkurlerCanım öncelikle ilişkiden 5 gün sonra sağ kaşığımda batmalar oldu hafif hafifi yine belimin sağ tarafında hafif ağrılar oldu tek yönlü olması beni düşündürdü. Sonra benim alıntım çok olurdu resmen kupkuru oldum özellikle adet öncesi çok olurdu. Su içmem aşırı su ihtiyacı duydum buna bağlı olarak da idrar sıkışması yaşadım. En belirgin olanlar bunlardı.
Rica ederim canımTamam canim cok tesekkurler
Bende aynılarını yasadim biliyormusun ama benim sol tarafımdı aynı şeylerdi bide göğüslerim çok fazla damarlasmis uçları koyulasmistiCanım öncelikle ilişkiden 5 gün sonra sağ kaşığımda batmalar oldu hafif hafifi yine belimin sağ tarafında hafif ağrılar oldu tek yönlü olması beni düşündürdü. Sonra benim alıntım çok olurdu resmen kupkuru oldum özellikle adet öncesi çok olurdu. Su içmem aşırı su ihtiyacı duydum buna bağlı olarak da idrar sıkışması yaşadım. En belirgin olanlar bunlardı.
Evet canım hatta sorduğumda yazmıştın sen de benim de yeşil damarlar belirginleşmeye başladıBende aynılarını yasadim biliyormusun ama benim sol tarafımdı aynı şeylerdi bide göğüslerim çok fazla damarlasmis uçları koyulasmisti
Valla canım ben ağrıdan da anlayamam çünkü benim bekarkende hep ağrım olurdu ama progestan kullanıyorum 2 aydır ve öne atıyo Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canımBen bu ay gebe kalmadan önce bekarligimda ve evlendigimde bu kadar regl ağrısı yaşamamıştım çok fazla sancim vardı be pihti şeklinde olmuştu canım hatta dusuk mu yapıyorum diye düşünmüştüm acillik edecek kadar sancılı ve çok fazla adet oldum dolu dolu . Meğersem rahmim bi ay sonraki mucizem için kendini temizlemiş
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımKızlar günaydın buraya yazmıştım belirtilerimi yaşayanlar var mı diye o yüzden haber vermek istedim. Beklenen adet tarihim 24 nisandı bu sabah predictor early yaptım. İnşallah sağlıkla ilerler henüz doktora gitmedim ve umarım bu sayfada isteyen herkes bebek sahibi olur hamileler de sağlıkla bebeğine kavuşurEki Görüntüle 2260849
Canimm varmi guzel haberler :) :) :)İniallah cnm bekliyorum bakalım himdilik hiç bi belirtim yok regl için hayırlısı ben bı ay göbegimi çektirdim birazda ondan umutluyum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?