Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Doktordayken daha tam 5 haftadaydi bir de üstten bakti beta 1360 di gorunmesi imkansızdı zaten. Alttan baksa belki görünürdü. Bakalim bu hafta ne olacak

Yaptigim hesaba gore iki kar artarsa pazartesi 5+4 gunde 5400 olacak beta bakalim

Ne kese ne de bebek doktor henuz cok erken dedi. Karindan baktığında beta 1360 di. Alttan bakmadi.
Kuzum değerlerin güzel dediyse 2 ye katlıyorsa kanamanda kırmızı değilse sıkıntı yok . Yerleşme kanaması 6 gün sürdü bir arkadaşımın düşün. Birde progestan kullaniyorsan allahın izniyle birşey olmaz. Bu kadar stres yapma biliyorum çok zor stres yapmamak ben şuan bile kalp atışlarını duymak için sabırsızlanıyorum oysaki kanamam yok ağrım yok doktor herşey güzel kese süper dediğine rağmen . Ama dua et kuzum biliyorum ediyorsundur ama sağlıklı hayırlı olmayacaksa nasip etme rabbim de. Çünkü benimde 10 ay önce düşük yaptım ondada doktorum zaten doğsaydı engelli olurdu dedi düşün çünkü ben hep sağlıklı hayırlı diye dua ediyorum. Şuan değerlerin karindan bakmak için çok düşük kuuzm en az 5 bin olması lazım he suda var bu değerde vajinadan bakilabilirdi keseye . Şimdi ne zaman çağırdı kese için canım. Bu arada bu lekelenmeleri benim eltim 15.haftada bile yaşadı düşük riski bile yoktu düşün. Çok nette okuma araştırma yapma canım inan insanı deli ediyor okuduklarımız.

Bugun 5+2 canim 5 haftayken karindan mi görmüştün
Canım son adet tarihe ne göre 5+2 diyorsan yaniliyorsun doktorlar son adet tarihini sorsalarda öyle değil. Ben doktoruma sordum geçen gittiğimde keseyi görünce ne kadarlik dedim 5+4 dedi keseyi ölçüyorlar ona göre söylüyorlar. Bende dedim benim son adet tarihime göre 6 haftalık dedim 4 gün gerideyim yani böyle şeyler olur dedi 1 hafta önde veya geride olabilir dedi aslında net haftayı bebeği görünce net söylerim dedi. Ama ilerleyen zamanlarda yakalıyor bebek haftasını diyorlar ama sormadim doktoruma daha . O yüzden şuan gerçekten 5+2 olsan karından kese görünürdu canım geç döllenme olmuştur senin büyük ihtimal. Daha erken yani canım .

Haftaya bugun gel dedi. Belki sali gunu giderim diyorum. Saglikli ise 5bini geciyor sali gününe. Alttan bakmadi ya. Karindan bakti sadece. Kirmizi degil cok şükür. Sancim falan da yok sadece biraz ayakta kalinca hemen belime vuruyor agri. Onun disinda iyiyim lekelenme de dune göre azaldi baya. Cok hafif. Bende hep hayirlisi icin dua ediyorum.

Bilmiuorum canim valla ben zaten 6 nisanda adet mi oldum lekelenme mi emin degilim yazmistim ya buraya. Adet sanip calismalara devam ettik 5 gun sonra birseylerden suphelenip test yaptim da pozitifi gordum o yuzden hic emin olamıyorum bende

Leke şeklindeyse kullanma ben burda
Canım şükür idare ediyoruz sen nasılsın girmiyorsun artık eskisi kadar bebiş nasıl
İyi canım çok şükür sizi merak ettim çok fazla uyuyorum canım bide artık eskisi kadar konuya giremiyorum ister istemez

Ben çok rahat geçirdim canım yüzümde solma filan da olmadı erkek hissettim hep eşim hala erkek hissediyorum diyor bu arada o kız istiyordu ama yanılma payı olcağını sanmıyorum erkek olsaydı acabamı derdik kordon dolanıyormuş diye erkek sanılıyor hayırlısı olsun sağlıklı alırım kucağıma inşallah

Leke şeklindeyse kullanma ben burda

İyi canım çok şükür sizi merak ettim çok fazla uyuyorum canım bide artık eskisi kadar konuya giremiyorum ister istemez
Oy iyi hadi kuzum siz iyi olunda canım rabbim sağlık versin ikinizede doğrudur valla

Ben bu ay gebe kalmadan önce bekarligimda ve evlendigimde bu kadar regl ağrısı yaşamamıştım çok fazla sancim vardı be pihti şeklinde olmuştu canım hatta dusuk mu yapıyorum diye düşünmüştüm acillik edecek kadar sancılı ve çok fazla adet oldum dolu dolu . Meğersem rahmim bi ay sonraki mucizem için kendini temizlemiş

Son düzenleme:
bugün çizgim daha da net galiba oldu

çok silik adetime 3 gün var sizce hamile miyim ?
Insallah hamilesindir canim guzel haberlerini bekliyoruz
Aslında kan tahlili verebilirsin daha net sonuç alırsın cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz
Evet canım bende görüyorum çizgiyi
hadi bakalımm Aslında pazartesiyi bekleycektim ama sabah tekrar yapcam galiba
Benim de adetimden 3 gün önce böyleydi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…