O zaman şimdi bu normal adetim mi oluyooAa o zaman sogan kurundendir canim bendede hemen yapmisti lekelenme 1 haftada erken adet olmust
O zaman şimdi bu normal adetim mi oluyoo
Bende öyle düşündüm canım ama hiçte böyle birşey olmamıştı daha önce o yüzden acaba mı dedimAnladim canimama onunla alakali diildir bence ya bilemiyorum ama. 2 ay cok cunku bende hemen bikac gunde.lekelenme yapmisti.
Ben artik lekelenmelerimi de gormemeye calisiyorumBende öyle düşündüm canım ama hiçte böyle birşey olmamıştı daha önce o yüzden acaba mı dedim
Olabilir tabi canim bazem testler de erken cikmayabiliyor. Bence bi test daha al yap . Su gibi akintisi olduğunu duydum cogu hamilenin. Insallah melegim seninledirKızlar benim bat dündü ama olmadım adet ağrım var belim bacaklarım falan ağrıyor ama su gibi akıntı geliyor sürekli adet olmadım . Ben bata üç gün kala test yaptım negatif çıktı hamile olma olasılığım var mı?
İnşallah canım elimde test yok yarın yapıcam inşallahOlabilir tabi canim bazem testler de erken cikmayabiliyor. Bence bi test daha al yap . Su gibi akintisi olduğunu duydum cogu hamilenin. Insallah melegim seninledir
Valla canım herşeyin hayırlısı diyelim artık yani ben 2 yıl olcak evleneli ve hiç böyle birşey gelmemişti başıma iyice şaştı artık bünyemBen artik lekelenmelerimi de gormemeye calisiyorum8 ayin icine oyle cok umit ve umutsuzluk ekledim ki.
Daha önce başıma gelmedi böyle bir durum. Yorum yapamayacağım ama inşallah hamileliğe işarettir.Kizlar iyi geceler uzun zamandir girmiyordum nasilsiniz neler yapiyorsunuz kimler hamis bilmiyorum ama allah sag salim kucaklarina almayi nasıl etsin reglime 4-5 gün var ve bugün ilişkiden sonra pembe kalıntı geldi aklım karıştı ya bir kere daha oldu ama hemen adet olmuştum ama simdi bayağı var ve bu arada idrar yolunda enfeksiyon var gelen lekeyi sizinle paylaşıyorum lütfen yardımcı olun yadirgamayin beni olur mu
Tabiki varKızlar benim bat dündü ama olmadım adet ağrım var belim bacaklarım falan ağrıyor ama su gibi akıntı geliyor sürekli adet olmadım . Ben bata üç gün kala test yaptım negatif çıktı hamile olma olasılığım var mı?
Umutlandırmak istemem ama benim görümcem söylemişti adetime bi kaç gün kala ilişkiden sonra gelmiş bu şekilde hatta korkmuş sonra hastaneye girmiş hamile olduğunu öğrenmişKizlar iyi geceler uzun zamandir girmiyordum nasilsiniz neler yapiyorsunuz kimler hamis bilmiyorum ama allah sag salim kucaklarina almayi nasıl etsin reglime 4-5 gün var ve bugün ilişkiden sonra pembe kalıntı geldi aklım karıştı ya bir kere daha oldu ama hemen adet olmuştum ama simdi bayağı var ve bu arada idrar yolunda enfeksiyon var gelen lekeyi sizinle paylaşıyorum lütfen yardımcı olun yadirgamayin beni olur mu
Canim daha en az 2 gunun var israra geçmesineİğnenin 10.günü. Sonunda tertemiz bir negatif.
Canim daha en az 2 gunun var israra geçmesine
Insallah canim ama insallah gebelik varsa once sifirlanip sonra idrara tekrar geciyor. Guzel haberlerini bekliyoruzİğnenin sıfırlanmasını takip ediyorum. İnşallah iki gün sonra da pozitif olur.
Insallah canim ama insallah gebelik varsa once sifirlanip sonra idrara tekrar geciyor. Guzel haberlerini bekliyoruz
Canım değerinin ilerlemesi nasıl acaba ayniyiz seninle Adetime 2 gün hala 10.57 cıktı sonra 1 buçuk gün sonra olcturdum 18.68 yine1.5 gün sonra baktirdum 48.90 bugunde baktiracam insalahiyi olur. Galiba geç dölleme olmuş ikimizdedeadete az bir zaman kala değer az cıktı çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?