16 ben suan yumurtlamayi degerlendiriorumKızlaaar bat'lar kaaaç :))
Benim bugün çok fena adet sancım var ama muhtemelen gece olurum adet. Senin bat kaçKızlaaar bat'lar kaaaç :))
Allahım sağlıkla kucağına versin hayırlı evlat olsun inşallah :)
Hadi gözün aydın canım değerin güzelce katlanır sağlıcakla alırsın inşallah bebeğine kucağına
Sağol canım inşallaahAllahım sağlıkla kucağına versin hayırlı evlat olsun inşallah :)
Sağol canım benim inşallahHadi gözün aydın canım değerin güzelce katlanır sağlıcakla alırsın inşallah bebeğine kucağına
İnşallah canım şey dicem bugün adetin 15. Günü ama bugün gene adet oldum yapıyo mu kist böyle acabaGorumcemde arada yasiyor adetle atiyormus kuzum insallah gecer seninkide.
Canim kistin felan mi kanadi acaba eger cok.yogunsa git bence doktora.ama degilse onemli diildirİnşallah canım şey dicem bugün adetin 15. Günü ama bugün gene adet oldum yapıyo mu kist böyle acaba
İlk baktım leke şeklinde gelmiş iç çamaşırına sonra tekrar gittim peçeteye silince geldiCanim kistin felan mi kanadi acaba eger cok.yogunsa git bence doktora.ama degilse onemli diildir
Bende sogan kuru kullanirken oldu oyle oda kistleri eritiyomus. 15. Gun diyosun yumurtlama lekelenmesi olabilirmi canim ?İlk baktım leke şeklinde gelmiş iç çamaşırına sonra tekrar gittim peçeteye silince geldi
Geçen ay kimyasal yaşayınca bu ay yaptırmaya korkuyorum.hamilelik belirtisi kişiden kişiye değişiyor kan testi yapmadan kesin birşey söylemek mümkün değil mesela bende hiç yerleşme kanaması olmadı sadece herzamankinden biraz daha fazla süt gibi akıntım vardı
2 gün sonra tekrarlayın Kan testinizi, geçen ay Benimde öyle olmuştu. İnşallah tutunur bebeğiniz size
İlişki sonrası kalmayın ayağa 10 dakika bu çok işe yarıyor, umarım hepimizin güzel haberlerini alırız burda16 ben suan yumurtlamayi degerlendiriorum
Ooo kalkmamayi birak ben bacaklarimi havaya dikiyorum 10 dkka bekliorum belimede yastik koyuyorum.o bisey degilde ben suan antbiyotik kullaniorum acaba bi sknti olrmuİlişki sonrası kalmayın ayağa 10 dakika bu çok işe yarıyor, umarım hepimizin güzel haberlerini alırız burda
İnşallah hepimiz alırızErken hamilelik belirtisi aramıyorum. Daha önce de yazmıştım. Çünkü tüm belirtileri yaşıyorum fos çıkıyor ancak bu ay iğne tedavisi gördüm. Bugün çatlatma iğnesinden sonra 8.gün. Buraya yazmak geldi içimden. İnşallah herkes beklediği güzel sonucu alır
Yok olmaz şuan hatta daha iyi spermin gidişini kolaylaştırıyor.iltihap olduğunda spermler gitmeden ölüyor .içinizi ferah tutun ve tadını çıkarın yumurtlamanızınOoo kalkmamayi birak ben bacaklarimi havaya dikiyorum 10 dkka bekliorum belimede yastik koyuyorum.o bisey degilde ben suan antbiyotik kullaniorum acaba bi sknti olrmu
Hiçbir fikrim yok ya 3 gün kullandım soğan kürünü yumurtlamaya denk gelir diye bıraktım dün sadece peceeteye silince geliyoBende sogan kuru kullanirken oldu oyle oda kistleri eritiyomus. 15. Gun diyosun yumurtlama lekelenmesi olabilirmi canim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?