Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar benimde adete bir haftam var dün çok fena gözüm kararım başım döndü bugünde yumurtlama günündeki gibi uzayan akıntı geldi adet olacağım zaman göğüs ağrım olurdu hiç yok ama kasıklarım öksürürken bile ağrıyo anlamadım ama umutlanmak istemiyorum genede

Geçen ay kimyasal yaşayınca bu ay yaptırmaya korkuyorum.

İlişki sonrası kalmayın ayağa 10 dakika bu çok işe yarıyor, umarım hepimizin güzel haberlerini alırız burda
Ooo kalkmamayi birak ben bacaklarimi havaya dikiyorum 10 dkka bekliorum belimede yastik koyuyorum.o bisey degilde ben suan antbiyotik kullaniorum acaba bi sknti olrmu

İnşallah hepimiz alırız Erken yaptırmayın vurulduğunuz iğneden dolayı betanız yüksek çıkabilir, 12-13 gibi yaptırabilirsiniz diyor inşallahgüzel haberlerinizi alırız .bende beklemedeyim 28 bat ama sıfır belirti

Ooo kalkmamayi birak ben bacaklarimi havaya dikiyorum 10 dkka bekliorum belimede yastik koyuyorum.o bisey degilde ben suan antbiyotik kullaniorum acaba bi sknti olrmu
Yok olmaz şuan hatta daha iyi spermin gidişini kolaylaştırıyor.iltihap olduğunda spermler gitmeden ölüyor .içinizi ferah tutun ve tadını çıkarın yumurtlamanızın Evrene güzel enerjiler yollayalım

Eğer dr verdiyse ve kullanılması gerekiyorsa antibiotiği kullanacaksınız yapacak bişey yok,
aslında antibiotik kullanımı vajinanın florasına etki ederek mantara davetiye çıkarır buda spermin hareket kabiliyetini azaltır haliyle ama enfeksiyon varsa mecbur kullanılacak enfksyn daha büyük etken sperm için ,
sabır biraz ,Allah en kısa zamanda nasip etsin hepinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…