Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ooo kalkmamayi birak ben bacaklarimi havaya dikiyorum 10 dkka bekliorum belimede yastik koyuyorum.o bisey degilde ben suan antbiyotik kullaniorum acaba bi sknti olrmu
Beline degil canim kalcanla bacaginin birlestigi yere yastik koyarsaniz spermin disariya akmasini engeller rahime kolay ulasmasini sağlarsın beline yastik koyarsan sperm disariya atar.cunku karin bolgeni yukari kaldirir o sekilde. Benim dedigim sekilde karin bolgesi cukur olur. Kolay gelsin. Mesajlati okurken dikkatimi cekti.bilgilendirim dedum umarum faydasını gorursun

Aa o zaman sogan kurundendir canim bendede hemen yapmisti lekelenme 1 haftada erken adet olmust
Ya kızlar ben bu soğan kürünü 2 adet önce yaptım yaptıktan sonraki adette lekelenmem filan olmadı da 2.ci adetten sonra yani bu son olduğumda hem geçen aya göre 2 gün erken oldum hemde olmadan 2 gün önce kahve akıntım başladı ve bittikten sonrada devam ediyo ara ara akıntım bunu o zaman yaptığım soğan kürüyle Alakası olabilirmi ??çok karışık yazdım sanırım ya kusura bakmayın

Anladim canim ama onunla alakali diildir bence ya bilemiyorum ama. 2 ay cok cunku bende hemen bikac gunde.lekelenme yapmisti.

Güzel haberler verelim birbirimize Ben iğnenin sıfırlanmasını merak ettiğim için kaç gündür test yapıyorum. Bugün sıfırlandı. Bundan sonrası kısmet

Aslnda bende sizin dedgnz yere koyuyorumda yazarken bel demisim :)

Allah isteyen lere acil versin mesela bana 25 inde olmam gerekiyordu bugün 27 si bakalım bekliyorum inş..ama hiç bir belirti yok bacaklarım ağrıyoo baskada bisey yok hayırlısını diliyorum herkeze..
Ben 2 hamileliğimde de kasık ve bacak ağrısı yaşamıştım. Başka da bir belirti yaşamadım zaten :)) Böyle bacaklarım yerden kesilmiş gibi ağrıyordu. Darısı başınıza.

Bu ay çok ümitli değilim adet günüm 30 Nisan artık her ay belirti yaşayıp sonuç hüsran olduğu için beklenti içinde olmamak en iyisi kasıklarımda batmalar (iğne batmış gibi) oluyor bu da adet belirtisi olabilir her ay böyle batmalar oluyor zaten.hayırlısı artık

Benim de bat bugün daha olmadım ama çok ağrım var gece falan olurum muhtemelen. Adete 3 gün kala test yaptım çıkmadı çünkü

Benim de bat bugün daha olmadım ama çok ağrım var gece falan olurum muhtemelen. Adete 3 gün kala test yaptım çıkmadı çünkü
Bende de çok hafif ağrı var adet sancısı gibi kasıklarımda da batmalar var bi de.inşaallah adet olmayız.bakalım Allah hayırlısını nasip etsin inşallah Allah hepimize anne olmayı nasip etsin inşallah..

Ben 2 hamileliğimde de kasık ve bacak ağrısı yaşamıştım. Başka da bir belirti yaşamadım zaten :)) Böyle bacaklarım yerden kesilmiş gibi ağrıyordu. Darısı başınıza.
Aynen benimde öyle her ay göğüslerim şişerdi yürüyemezdim.bu ay wc ye gitme ve kasık Ağrı'm dışında hiç belirtim yok.dün iç çamaşırımda krem rengi akıntı vardı Bi de ,belirti araya araya içim şişti

Hamile olduğumu bilmiyordum ama her adet öncesi göğüslerim taş gibi olurdu adetim daha gecikmemişti göğüslerim cok yumuşak ve aşırı acıyordu dokunamıyordum sütyenimi cıkaramıyordum öylesine bi meme acısı hiç yaşamamıştım meğersem minik fasülye büyüyormuş :)

Dün iğneden sonra 8.gündü ve değer sıfırlandı demiştim ama test bekledikçe hafif bir çizgi çıktı sonradan. Dedim belki de ilk başta da vardı ama fark edememiş olabilirim. Bu sabah tekrar test yaptım.9.gün. Gölge şeklinde bir çizgi belirdi. Dünkü testi hesaba katarsam bugün tertemiz bir beyazlık bekliyordum. Bunu da paylaşayım heyecan olsun Bakalım yarın ne olacak.

Bu iğneden sonra 8.gün
Bu da bugün yani 9.gün. İğne etkisinin ne zaman geçeceğini merak edenler için de paylaşmış olayım. Tabii kişiye göre de değişir muhakkak ama bende durum bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…