Beline degil canim kalcanla bacaginin birlestigi yere yastik koyarsaniz spermin disariya akmasini engeller rahime kolay ulasmasini sağlarsın beline yastik koyarsan sperm disariya atar.cunku karin bolgeni yukari kaldirir o sekilde. Benim dedigim sekilde karin bolgesi cukur olur. Kolay gelsin. Mesajlati okurken dikkatimi cekti.bilgilendirim dedum umarum faydasını gorursunOoo kalkmamayi birak ben bacaklarimi havaya dikiyorum 10 dkka bekliorum belimede yastik koyuyorum.o bisey degilde ben suan antbiyotik kullaniorum acaba bi sknti olrmu
Aa o zaman sogan kurundendir canim bendede hemen yapmisti lekelenme 1 haftada erken adet olmustHiçbir fikrim yok ya 3 gün kullandım soğan kürünü yumurtlamaya denk gelir diye bıraktım dün sadece peceeteye silince geliyo
Ya kızlar ben bu soğan kürünü 2 adet önce yaptım yaptıktan sonraki adette lekelenmem filan olmadı da 2.ci adetten sonra yani bu son olduğumda hem geçen aya göre 2 gün erken oldum hemde olmadan 2 gün önce kahve akıntım başladı ve bittikten sonrada devam ediyo ara ara akıntım bunu o zaman yaptığım soğan kürüyle Alakası olabilirmi ??Aa o zaman sogan kurundendir canim bendede hemen yapmisti lekelenme 1 haftada erken adet olmust
Anladim canimYa kızlar ben bu soğan kürünü 2 adet önce yaptım yaptıktan sonraki adette lekelenmem filan olmadı da 2.ci adetten sonra yani bu son olduğumda hem geçen aya göre 2 gün erken oldum hemde olmadan 2 gün önce kahve akıntım başladı ve bittikten sonrada devam ediyo ara ara akıntım bunu o zaman yaptığım soğan kürüyle Alakası olabilirmi ??çok karışık yazdım sanırım ya kusura bakmayın
İnşallah hepimiz alırızErken yaptırmayın vurulduğunuz iğneden dolayı betanız yüksek çıkabilir, 12-13 gibi yaptırabilirsiniz diyor inşallahgüzel haberlerinizi alırız .bende beklemedeyim 28 bat ama sıfır belirti
Güzel haberler verelim birbirimizeİnşallah hepimiz alırızErken yaptırmayın vurulduğunuz iğneden dolayı betanız yüksek çıkabilir, 12-13 gibi yaptırabilirsiniz diyor inşallahgüzel haberlerinizi alırız .bende beklemedeyim 28 bat ama sıfır belirti
Malesef bugün eşimle dışarı çıktık teste alacaktım gorumce sağolsun Peşimize takıldı alamadım kandada baktiramadimBu sekilde denemeyi bende hep merak etmistim sonuc ney hamilemisinz
Ya nasip bakalim cok sagol :)Yok olmaz şuan hatta daha iyi spermin gidişini kolaylaştırıyor.iltihap olduğunda spermler gitmeden ölüyor .içinizi ferah tutun ve tadını çıkarın yumurtlamanızınEvrene güzel enerjiler yollayalım
Gorumcenden mi cekindin ben hic cekinmem keske alsaydiniz valla meraktayimMalesef bugün eşimle dışarı çıktık teste alacaktım gorumce sağolsun Peşimize takıldı alamadım kandada baktiramadim
Aslnda bende sizin dedgnz yere koyuyorumda yazarken bel demisim :)Beline degil canim kalcanla bacaginin birlestigi yere yastik koyarsaniz spermin disariya akmasini engeller rahime kolay ulasmasini sağlarsın beline yastik koyarsan sperm disariya atar.cunku karin bolgeni yukari kaldirir o sekilde. Benim dedigim sekilde karin bolgesi cukur olur. Kolay gelsin. Mesajlati okurken dikkatimi cekti.bilgilendirim dedum umarum faydasını gorursun
Çekinme değil canım bu gorumce başka sıkıntılı biriGorumcenden mi cekindin ben hic cekinmem keske alsaydiniz valla meraktayim
Ben 2 hamileliğimde de kasık ve bacak ağrısı yaşamıştım. Başka da bir belirti yaşamadım zaten :)) Böyle bacaklarım yerden kesilmiş gibi ağrıyordu. Darısı başınıza.Allah isteyen lere acilversin mesela bana 25 inde olmam gerekiyordu bugün 27 si bakalım bekliyorum inş..ama hiç bir belirti yok bacaklarım ağrıyoo baskada bisey yok hayırlısını diliyorum herkeze..
Hmm anliyorum yarin alabilecekmisin peki.bendede kullanilmis test varda sende ise yararsa bende adetim gecikirse onu kullanirimÇekinme değil canım bu gorumce başka sıkıntılı biri
Benim de bat bugün daha olmadım ama çok ağrım var gece falan olurum muhtemelen. Adete 3 gün kala test yaptım çıkmadı çünküBu ay çok ümitli değilim adet günüm 30 Nisan artık her ay belirti yaşayıp sonuç hüsran olduğu için beklenti içinde olmamak en iyisi kasıklarımda batmalar (iğne batmış gibi) oluyor bu da adet belirtisi olabilir her ay böyle batmalar oluyor zaten.hayırlısı artık
Bende de çok hafif ağrı var adet sancısı gibi kasıklarımda da batmalar var bi de.inşaallah adet olmayız.bakalım Allah hayırlısını nasip etsin inşallah Allah hepimize anne olmayı nasip etsin inşallah..Benim de bat bugün daha olmadım ama çok ağrım var gece falan olurum muhtemelen. Adete 3 gün kala test yaptım çıkmadı çünkü
Aaaa bak bu hiç aklıma gelmemişti çok iyiymiş kontrol olayıGüzel haberler verelim birbirimizeBen iğnenin sıfırlanmasını merak ettiğim için kaç gündür test yapıyorum. Bugün sıfırlandı. Bundan sonrası kısmet
Aynen benimde öyle her ay göğüslerim şişerdi yürüyemezdim.bu ay wc ye gitme ve kasık Ağrı'm dışında hiç belirtim yok.dün iç çamaşırımda krem rengi akıntı vardı Bi de ,belirti araya araya içim şiştiBen 2 hamileliğimde de kasık ve bacak ağrısı yaşamıştım. Başka da bir belirti yaşamadım zaten :)) Böyle bacaklarım yerden kesilmiş gibi ağrıyordu. Darısı başınıza.
Dün iğneden sonra 8.gündü ve değer sıfırlandı demiştim ama test bekledikçe hafif bir çizgi çıktı sonradan. Dedim belki de ilk başta da vardı ama fark edememiş olabilirim. Bu sabah tekrar test yaptım.9.gün. Gölge şeklinde bir çizgi belirdi. Dünkü testi hesaba katarsam bugün tertemiz bir beyazlık bekliyordum. Bunu da paylaşayım heyecan olsunBakalım yarın ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?