- 25 Şubat 2016
- 7.766
- 12.994
- 248
- 31
canımmmm yaa çok sevindimmmmEki Görüntüle 2278698 hanımlarrr :)
Canim cok sevindim. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Uzun zamandir girmiyorum arada bakiyorum böyle guzel haberler alınca mutlu oluyorum. Benim dis gebelik yeni yeni bitiyor. Beta sıfırladı sonunda. 2 ayda anca sifirladi valla. Tuoe yerlesen kist ise 2 adetle falan tamamen erirmis. Zaten en az 4 ay korunmam var. Zorlu bir sureci atlatmaya calisiyorum. Uzun zamandir bekliyordun cok sevindim adina ❤
Mis missEki Görüntüle 2278698 hanımlarrr :)
Eki Görüntüle 2278698 hanımlarrr :)
Aa ts ederim cok sewindim bunu duyduguma yuksek ya dozu oyuzden supheliydimLevotiron ilacı hormon ilacıdır arkadaşlar gebelikde de hiç bir engel teşkil etmiyor bebek oldurmuyor gibi bi dusunceyede kapılmayın. Aksine troit hormonlarınızı düzenleyip vücudunuzu düzene sokmaya çalışan bir ilaç. Gebeliğimin 3 ayındayım ve 5 aydır bu ilacı kullanıyorum ve ben bu ilaç sayesinde gebe kaldım
canımmmm yaa çok sevindimmmm
hemen kan ver kuzummmm
Cok sagolun canım valla kan verecektm saglık ocagı sagolsun sistem arızalıymıs bende sans olsa zaten. .. Bide bende korku basladı ya acaba dıs gebelık mı yada bebısde bı sorun varmı hem adetnoldum o yetmez gbı bıde kanamam oldu ya ccga bısey olduysaMis misshayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın kuzum
Canim tsh gebeligin ilk ayinda kac olmali?Levotiron ilacı hormon ilacıdır arkadaşlar gebelikde de hiç bir engel teşkil etmiyor bebek oldurmuyor gibi bi dusunceyede kapılmayın. Aksine troit hormonlarınızı düzenleyip vücudunuzu düzene sokmaya çalışan bir ilaç. Gebeliğimin 3 ayındayım ve 5 aydır bu ilacı kullanıyorum ve ben bu ilaç sayesinde gebe kaldım
Rabbim çok şükür yaaa, çok sevindim cnm benimmm.
Çıkan renge göre çok bilmişlik yapıp 5haftalık olduğunu söyleyebilirimhayırlı olsun hadi
Hayirli olsun git kan ver insallah guzel sonuc cikarEki Görüntüle 2278698 hanımlarrr :)
Masallah cok güzel cok net çıkmış ikinci çizgi :) hemen kan ver bakalim degerin nasil :) bence bu ay hamile kalanlar olarak yeni bir konu acalim birbirimizi bilgilendirelim :) sahsen ben cok acemiyim :)Eki Görüntüle 2278698 hanımlarrr :)
E hadi hayırlı olsunEki Görüntüle 2278698 hanımlarrr :)
Tabi cnm orası öyle benimki tahmin sadece, demiştim hani 2sene önceki adet sonrası 6gün gecikmede yaptığım test aynı böyle çıkmıştı, gerçi değerlerim düşük çıktı kese görünmedi ama Dr 5haftalıkmış demişti. Ondan dedim Öyle,inşallah senin değerin yüksek çıkıcak eminim. İçini ferah tut stres yapma, acile gitme imkanın varsa acile git bugün, bende gidicem öğleden sonra, çocuklar 2de karne alıcakmış, onları gönderdikten sonra çıkıcam inşallah, sonuç 1saatte çıkıyo orda, bakalım nasıl zaman geçicek☺Cok sagol canımmm bi kan verebılseydım ozaman bıraz daha fıkır yurutebılrdık
Gozun aydin :) canim egr gidebilirsn kadin dogum doktoruna git bence hm anlatirsin aklina takilanlariCok sagolun canım valla kan verecektm saglık ocagı sagolsun sistem arızalıymıs bende sans olsa zaten. .. Bide bende korku basladı ya acaba dıs gebelık mı yada bebısde bı sorun varmı hem adetnoldum o yetmez gbı bıde kanamam oldu ya ccga bısey olduysa
Hayirli olsun git kan ver insallah guzel sonuc cikar
Masallah cok güzel cok net çıkmış ikinci çizgi :) hemen kan ver bakalim degerin nasil :) bence bu ay hamile kalanlar olarak yeni bir konu acalim birbirimizi bilgilendirelim :) sahsen ben cok acemiyim :)
E hadi hayırlı olsun ☺ Bir de doktora gidip sağlıkla ilerlediğini görürsen ne mutlu ❤ Yaptığın strese üzüntüye hiç gerek yoktu bak
Tabi cnm orası öyle benimki tahmin sadece, demiştim hani 2sene önceki adet sonrası 6gün gecikmede yaptığım test aynı böyle çıkmıştı, gerçi değerlerim düşük çıktı kese görünmedi ama Dr 5haftalıkmış demişti. Ondan dedim Öyle,inşallah senin değerin yüksek çıkıcak eminim. İçini ferah tut stres yapma, acile gitme imkanın varsa acile git bugün, bende gidicem öğleden sonra, çocuklar 2de karne alıcakmış, onları gönderdikten sonra çıkıcam inşallah, sonuç 1saatte çıkıyo orda, bakalım nasıl zaman geçicekhadi hayırlısı güzel haberler duymaya devam edelim inşallah
Hepinize tesekkur edıyorum Rabbım bu ayda butun hamılelık bekleyen kardeslerıme nasıp etsın ınsallah.bugun acıle gdecegım hayrlısıyla ama bende hala hafıf kahve leke geldı yıne korkuyorum biraz.birde arkadasım sayfa acalım demıssın evet bende oyle dusunuyorum sayfa acaalım ve orda toplanalım insallah burdakı butun arkadaslarımız o grpta toplanırz.Bide ben adet olmustum 22 sınde ve 20 sındede ıdrar testı yaptım negatftı demekki dıorum gec dollnme olmustu ve ustune adet olmuşum dıe dusunuorum ama daha sonrakı lekelnmelere bı anlam veremıorum umarım yerlesme kanamasıdrGozun aydin :) canim egr gidebilirsn kadin dogum doktoruna git bence hm anlatirsin aklina takilanlari
Ben açıyorum ozaman grubuHepinize tesekkur edıyorum Rabbım bu ayda butun hamılelık bekleyen kardeslerıme nasıp etsın ınsallah.bugun acıle gdecegım hayrlısıyla ama bende hala hafıf kahve leke geldı yıne korkuyorum biraz.birde arkadasım sayfa acalım demıssın evet bende oyle dusunuyorum sayfa acaalım ve orda toplanalım insallah burdakı butun arkadaslarımız o grpta toplanırz.Bide ben adet olmustum 22 sınde ve 20 sındede ıdrar testı yaptım negatftı demekki dıorum gec dollnme olmustu ve ustune adet olmuşum dıe dusunuorum ama daha sonrakı lekelnmelere bı anlam veremıorum umarım yerlesme kanamasıdr
Tmm ac bizde gelelim :)Ben açıyorum ozaman grubuadınıda erken gebelik belirtileri yaşayıp hamile olduğunu öğrenenler grubu olsun
Ya da haziran anneleri olsun ismi :)Ben açıyorum ozaman grubuadınıda erken gebelik belirtileri yaşayıp hamile olduğunu öğrenenler grubu olsun
Açtım cnm, gelin hadiTmm ac bizde gelelim :)
Canım gözün aydın Rabbim Kucağına almayıda nasip etsin inşallahEki Görüntüle 2278698 hanımlarrr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?