Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

224 gayet iyi bi değer neden olumsuz düşünüyorsun ki. Kese görünmemesi çok normal daha çok yeni. Doktorların olumsuz konuşmasına aldırış etmeyin. Kötüye hazırlamak adına hep olumsuz konuşuyorlar. Benim aile hekimim 6 negatif büyük ihtimalle dedi. Kadındoğumcum 5 ve üstü pozitif ama takipte kalalım artarsa gebelik var demektir dedi. Sakin ol ve dua et güzel düşün bence bal gibi de hamilesin

Pazar verevem zaten dktr dedı pazar kan ver pazartsde yanıma gel dedı .bide ben sordum kesedemı gorunmuo dedım yok dedı bu degerle henuz gorunmez zaten dedı yamı hersey pazartsı belli olacak bide benım lekelnmem hala devam edıo yani umut yok

Ah şu kanamam olmasa bende olmsz dsnmeyecemde

Görünmez canım dış gebelik, zaten değer çok küçük artışa göre tanı koyar, dış gebelikte kese rahimde oluşmadığı için bulunması biraz sürebiliyor. Hayırlısı olsun inşallahh umarım üstüne görme gibi bir durumdur da sağlıkla devam eder..

anladım canım
ben bilmediğim için görünür sandım ama haklısın
inşallah üstüne görmedir dediğin gibi

canımmmm yaa bence hamilesin kuzummm
kan verebilirmisin kaç gün kaldı adetine
nasıl sevindim anlatamam yaaa
Allah razı olsun Kuzum eğer 27.günde olursam 2 günüm kaldı ama artık testlere güvenmiyorum biliyorsun geçen ayı

Allah razı olsun Kuzum eğer 27.günde olursam 2 günüm kaldı ama artık testlere güvenmiyorum biliyorsun geçen ayı ❤
evet kuzum ama geçen ayki çizgi çok silikti
bak bu çok belirgin
varsa fotosu atsana kuzum karşılaştıralım
ben çok silikti diye hatırlıyorum
bide ovulasyonun varsa yapsana bi o da fikir veriyor(gerçi bende çok koyu çıkmıştı olmamıştı ama yine de pik gibi değildi biliyorsun bende)

Canim bende bugun doktora gittim bendede kese görünmedi. Doktor dedi zaten su an görünmez degerin 5000 lere çıkınca anca görünür kese. Ayrica nasıl belirtilerin varki dis gebeliktrn şüphelendi doktor???

Canım hemen sen olumsuz düşünceye girmişsin ya güzel düşün güzel olsun Rabbim sağlıcakla nasip etsin size bağışlasın inşallah

Kizlar bn sancilandim baya agrim 2 de basladi gcer diye yatiyorum o saatten bri ama belim karnim agriyo anidn basladi acile gitcm birazdan dua edin bebegim e bisy olmasin

Canım inşallah bişey olmaz normal ağrıdır
Kizlar bn sancilandim baya agrim 2 de basladi gcer diye yatiyorum o saatten bri ama belim karnim agriyo anidn basladi acile gitcm birazdan dua edin bebegim e bisy olmasin

Ovü testim yok kuzum umursamadığım için bu ay almadım bak atıyorum 2 testide ilk resim bugünkü diğeri geçen ay baya silik

Eklentiler

• FE11453B-076E-4C11-AAA4-C24B579A3E3B.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 49
  • 5604DD0B-3A10-4664-A983-8D1B064CDBF9.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 52
Stres yapioruz ya elde degil walla örgulre basladim dusunmeyim die ister istemez gelio insanin aklina biraz sakin kal bnce elbet olucak insallah rabbim tez zamanda hayirli saglikli yawrular nasip eder hepimize
Amin canım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim. Sağlıkla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…