Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım benim belirtim hala yok açıkçası, sadece uykuya meyilliyim bir haftadır o kadar. Zaten bayramda 10saat yola gittim geldim öyle öğrendim ☺
Canim tsh gebeligin ilk ayinda kac olmali?
Ben 5 ile öğrenmiştim daha sonra diğer ay kontrole gittiğimde 3 çıkmıştı ilacın dozunu artırmıştı biraz daha dusurelim değerini diye o ay hamile kaldım tam olarak kaç di bilmiyorum

Gebelik varsa cikar kuzum cunku bende ovu testleri ust uste koyu cikinca gebelik yapmistim aninda çıkmıştı.

Canim kimyasal gebelik de olabilir. Ben kimyasal gebelikte de benzer durumu yasadim. Once adet sonra temizlendim temizlendikten bir hafta sonra lekelenme başlamıştı. Test yap once. Eger koyu cikarsa ihmal etmeden hastaneye git. Erken farkedilmesi cok onemli eger dis gebelik ise.

Insallah canim benim ❤

Kızlar nasılsınzBen kafayı yemiyeyimde kimler yesin test yaptım geçen ay yaptığım testten 1 tane kalmıştı elimde yine silik çizgi anladım ben hamile olursam ilerde hiç çizgi çıkmıcak kesin Sırf heyecan olsun diye yaptım bunuda

Eklentiler

• C0F78315-4CFC-4F84-8901-616D039B161A.webp
    59,8 KB · Görüntüleme: 58
Kuzu vardir belki gidip kan versene

Kuzu vardir belki gidip kan versene
Canım hiç sanmıyorum ya başka test alıp yarım tekrarlıcam bu sefer dayanıcsm çünkü geçen ay hüsrana uğradım bundan biraz daha silikti ama bu teste güvenemiyorum nedense 2 günüm var adete de zaten

Kizlar adetim uc gun gecikti ve dun sabah mide bulantisi ile uyandim hicbir adet belirtim yok istahim da cok acik hamile olabilir miyim acaba

Kizlar adetim uc gun gecikti ve dun sabah mide bulantisi ile uyandim hicbir adet belirtim yok istahim da cok acik hamile olabilir miyim acaba
Fazlaca akintim da vardi adet tarihim gecmeden once ama suan akintimda yok mide bulantim da bir kere oldu psikolojik olaraj oyle hissemiyorum cunku olsun ya da olmasin diye bir derdim de yok sormak istedim sadece

canım geçen aya göre daha belirgin ve pembe pembe görünüyor, kan tahlili gerekiyor bence de ❤ Hadi hayırlısı olsun

canım geçen aya göre daha belirgin ve pembe pembe görünüyor, kan tahlili gerekiyor bence de ❤ Hadi hayırlısı olsun
Evet geçen aya göre daha pembe kuzum ama nasip ya bi bekleyeyim bakayım adet gününü ne olucak nasip herşey

canımmmm yaa bence hamilesin kuzummm
kan verebilirmisin kaç gün kaldı adetine
nasıl sevindim anlatamam yaaa

Fazlaca akintim da vardi adet tarihim gecmeden once ama suan akintimda yok mide bulantim da bir kere oldu psikolojik olaraj oyle hissemiyorum cunku olsun ya da olmasin diye bir derdim de yok sormak istedim sadece
canım bence idrar testi yap
varsa çıkar muhtemelen

Canim yaaa cok sevindim. Hemen tahlil yap
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hayırlısın olsun :)
Gebelik varsa cikar kuzum cunku bende ovu testleri ust uste koyu cikinca gebelik yapmistim aninda çıkmıştı.
Canım skkın ya doktora gttım kanda 224 cıktı .muayenede oldum doktor pek olumlu konuşmadı senın anlattıklarına gore dıs gebelık olma ıhtımalı yuksek dedı pazar tekrar kan ver pazartesı yanıma gel dedı .ultrasynlada baktı rahım temız guzel grunuo dedı yumurtlaklarında ıyı dedı sdece bırınde küçük bi kis var dedı .kese falanda mı grunmuo dedım bu degerle henuz gornmez dedı offf Dıs gebelık gecıren arkadaslar sızın nasıldı surec ılaclamı dsrdunuz

canımm ama eğer dış gebelik olsaydı doktor görmezmiydi?
benim hislerim güzel kuzum gerçekten bak
bence sen üstüne gördün okadar çok örnek varki
güzel düşün
sen yine hergün gebelik testini yap koyulaşcakmı
acile gitsen aslında pazar da versen için rahatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…