- 30 Kasım 2018
- 312
- 164
- 53
- 27
Canım benim belirtim hala yok açıkçası, sadece uykuya meyilliyim bir haftadır o kadar. Zaten bayramda 10saat yola gittim geldim öyle öğrendim ☺
Ben 5 ile öğrenmiştim daha sonra diğer ay kontrole gittiğimde 3 çıkmıştı ilacın dozunu artırmıştı biraz daha dusurelim değerini diye o ay hamile kaldım tam olarak kaç di bilmiyorumCanim tsh gebeligin ilk ayinda kac olmali?
Canim yaaa cok sevindim. Hemen tahlil yapEki Görüntüle 2278698 hanımlarrr :)
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hayırlısın olsun :)Eki Görüntüle 2278698 hanımlarrr :)
Gebelik varsa cikar kuzum cunku bende ovu testleri ust uste koyu cikinca gebelik yapmistim aninda çıkmıştı.Gecmiş olsun canım venım durumumda sana benzıo gbı bayramdan once adet oldum normal bı adetti 1 hafta temz kaldktan sonra tekrar leke başladı kasık agrım oldu sdece 1 kere kıpkırmızı kan gelsi harıcınde kahve rengı ve pembe geldi ovu yaptım 4 gun koyu cıktı bılmıorum test aldım noraml lartlara gore adetıme 8 gun kaldı testı yapsam cıkarmı dıe kararszm
Canim kimyasal gebelik de olabilir. Ben kimyasal gebelikte de benzer durumu yasadim. Once adet sonra temizlendim temizlendikten bir hafta sonra lekelenme başlamıştı. Test yap once. Eger koyu cikarsa ihmal etmeden hastaneye git. Erken farkedilmesi cok onemli eger dis gebelik ise.Gecmiş olsun canım venım durumumda sana benzıo gbı bayramdan once adet oldum normal bı adetti 1 hafta temz kaldktan sonra tekrar leke başladı kasık agrım oldu sdece 1 kere kıpkırmızı kan gelsi harıcınde kahve rengı ve pembe geldi ovu yaptım 4 gun koyu cıktı bılmıorum test aldım noraml lartlara gore adetıme 8 gun kaldı testı yapsam cıkarmı dıe kararszm
Insallah canim benim ❤Allah razı olsun canım benim
Sakin ol stres yapma ve hayatın tadını çıkar. Ne zaman kafan rahat olursa bebek o zaman geliyor. Benim bir arkadaşım dün hamile olduğunu öğrendi ve eşi askerdi. Sadece 2 defa gelmiş 2 kere ilişkiye girmişler. Hiç ummamıştım dedi. Halbuki 1 yıldır planlı bir şekilde hamile kalmak için uğraşıyordu. Allah zamanını biliyor.
Rabbim sana da hayırlı sağlıklı gebelikler bebekler nasip etsin inşallah canım benimbol bol dua et. Ya Musavvir ismini sürekli oku. Meryem süresini oku. İnşallah en yakın zamanda güzel haberler verirsin kuzum
Hadi hayrolsun insallah canim. Bende adet ve lekelenmeler hayra alamet olmamisti. Insallah sende hayra olmustur. Ihmal etme hemen git hastaneye ❤Eki Görüntüle 2278698 hanımlarrr :)
Kuzu vardir belki gidip kan verseneKızlar nasılsınzBen kafayı yemiyeyimde kimler yesin test yaptım geçen ay yaptığım testten 1 tane kalmıştı elimde yine silik çizgi anladım ben hamile olursam ilerde hiç çizgi çıkmıcak kesin Sırf heyecan olsun diye yaptım bunuda
Canım hiç sanmıyorum ya başka test alıp yarım tekrarlıcam bu sefer dayanıcsm çünkü geçen ay hüsrana uğradım bundan biraz daha silikti ama bu teste güvenemiyorum nedense 2 günüm var adete de zatenKuzu vardir belki gidip kan versene
Fazlaca akintim da vardi adet tarihim gecmeden once ama suan akintimda yok mide bulantim da bir kere oldu psikolojik olaraj oyle hissemiyorum cunku olsun ya da olmasin diye bir derdim de yok sormak istedim sadeceKizlar adetim uc gun gecikti ve dun sabah mide bulantisi ile uyandim hicbir adet belirtim yok istahim da cok acik hamile olabilir miyim acaba
canım geçen aya göre daha belirgin ve pembe pembe görünüyor, kan tahlili gerekiyor bence de ❤ Hadi hayırlısı olsunKızlar nasılsınzBen kafayı yemiyeyimde kimler yesin test yaptım geçen ay yaptığım testten 1 tane kalmıştı elimde yine silik çizgi anladım ben hamile olursam ilerde hiç çizgi çıkmıcak kesin Sırf heyecan olsun diye yaptım bunuda
Evet geçen aya göre daha pembe kuzum ama nasip ya bi bekleyeyim bakayım adet gününü ne olucak nasip herşeycanım geçen aya göre daha belirgin ve pembe pembe görünüyor, kan tahlili gerekiyor bence de ❤ Hadi hayırlısı olsun
Sanırım ben o gruba katılamamBen açıyorum ozaman grubuadınıda erken gebelik belirtileri yaşayıp hamile olduğunu öğrenenler grubu olsun
canımmmm yaa bence hamilesin kuzummmKızlar nasılsınzBen kafayı yemiyeyimde kimler yesin test yaptım geçen ay yaptığım testten 1 tane kalmıştı elimde yine silik çizgi anladım ben hamile olursam ilerde hiç çizgi çıkmıcak kesin Sırf heyecan olsun diye yaptım bunuda
canım bence idrar testi yapFazlaca akintim da vardi adet tarihim gecmeden once ama suan akintimda yok mide bulantim da bir kere oldu psikolojik olaraj oyle hissemiyorum cunku olsun ya da olmasin diye bir derdim de yok sormak istedim sadece
niye öyle düşünüyorsun kuzum amaSanırım ben o gruba katılamam
Canım gözün aydın Rabbim Kucağına almayıda nasip etsin inşallahKan testide ver netleştir Sakın beni yanlış anlama umarım senin testin doğrudur çünkü bu Albi beni yanılttı geçen ay ama seninki doğdrudur baya koyu hadi güzel haberler ver bize inşallah
Canim yaaa cok sevindim. Hemen tahlil yap
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hayırlısın olsun :)
Gebelik varsa cikar kuzum cunku bende ovu testleri ust uste koyu cikinca gebelik yapmistim aninda çıkmıştı.
Canım skkın ya doktora gttım kanda 224 cıktı .muayenede oldum doktor pek olumlu konuşmadı senın anlattıklarına gore dıs gebelık olma ıhtımalı yuksek dedı pazar tekrar kan ver pazartesı yanıma gel dedı .ultrasynlada baktı rahım temız guzel grunuo dedı yumurtlaklarında ıyı dedı sdece bırınde küçük bi kis var dedı .kese falanda mı grunmuo dedım bu degerle henuz gornmez dedıCanim kimyasal gebelik de olabilir. Ben kimyasal gebelikte de benzer durumu yasadim. Once adet sonra temizlendim temizlendikten bir hafta sonra lekelenme başlamıştı. Test yap once. Eger koyu cikarsa ihmal etmeden hastaneye git. Erken farkedilmesi cok onemli eger dis gebelik ise.
canımm ama eğer dış gebelik olsaydı doktor görmezmiydi?Canım skkın ya doktora gttım kanda 224 cıktı .muayenede oldum doktor pek olumlu konuşmadı senın anlattıklarına gore dıs gebelık olma ıhtımalı yuksek dedı pazar tekrar kan ver pazartesı yanıma gel dedı .ultrasynlada baktı rahım temız guzel grunuo dedı yumurtlaklarında ıyı dedı sdece bırınde küçük bi kis var dedı .kese falanda mı grunmuo dedım bu degerle henuz gornmez dedıofff Dıs gebelık gecıren arkadaslar sızın nasıldı surec ılaclamı dsrdunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?