Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Sabırsızlıkla haberini bekliyorum canim. Lütfen bugün tahlil yaptır esinde cok istiyodu dimi. Esine cok büyük bir süpriz olacak insaallah. Ay cok heyecanli
Yaptırcam canım evet oda çok istiyordu e bide yarın babalar günü hemde ne sürpriz olur eğer varsa

Benim bu ay 13. Ayım ve insallah bu sefer olmustur
@AAndyoucanım senın meryem surenı okudum duasınıda yaptım sen kendınde yap istersen duana benıde ekle olurmu
@Chocolata_zechococanım simdi senınkını okuyorum

Senin testin pozıtıftı sanırım demı canım

Kızlar günaydın dün başka test almıştım tabi hala emin değilimde oda böyle çıktı ovula diye bi marka duyan varmı zaten bizim bu eczaneler de çok zor olduğu için normal bir marka bulmak
Canımm kesinlikle hamilesin
Hislerime güven
Çok mutlu oldum yaaa

Simdi test yaptim negatif cizgi cijti birtek ama cok silik cikti kizlar hala adette degilim pozitif cizgi yok ama negatif cizgi de silik yanlis olabilir mi sonuc

Canım hayırlı olsun inşallah korkma rahat olmaya çalış stres yasakbende üstüne gördüm sonraki adet dönemimde lekelenme oldu çok şükür iyiyiz inşallah rabbim hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleride göstersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…