Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Sagol canm tabkı haklısın ben olsam bnde senın gbı derımde işte .o acabalar bende hiç btmıor ki kansermıyım acaba dıe bıle dsndgum oldu salı gunu doktrada gdecem zaten adet dısı 10 gun kanamm oldu
Allah korusun öyle şeyler getirme aklına umarım bu günler geçer ve dileklerimiz olunca bu düşüncelerimize gulumseriz

Kizlar lutfen yardimci olun adetim 2 gun gecikti bugunle beraber 3 gun oldu adet tarihim gelmeden once fazlaca akintim vardi hic bir zaman oyle olmazdi adet belirtimde yok suan dun sabah uyabdigimda midem de cok bulandi hicbir sey anlamadim hamile olabilir miyim

Hic test yaptin mi

Canim bende bugun doktora gittim bendede kese görünmedi. Doktor dedi zaten su an görünmez degerin 5000 lere çıkınca anca görünür kese. Ayrica nasıl belirtilerin varki dis gebeliktrn şüphelendi doktor???
Senin degerin kaç canım.ben 22 sinde adet oldum sonra temzlendım smsıde yaklasık 13 gundr lekelnmem var .lekelnmeden dolayı bıde adet geckmesıde olmadı adet oldum faln .sanırım lekelnmemden dolayı şüphelendı

Canim benim adet günümde degerim 291 cıktı. Cogu insanda lekelenme oluyor bildigim kadariyla. Bence hemen dis gebelikten suphelenmesi garip.

Kızlar merhaba benim sen 10unda hasta olmam gerekiyordu ama olmadım. Göğüslerimde hassasiyet ve acı var onun haricinde bi ağrım yok. Ara ara geldi geçti zorlamadı hiç. Onun haricinde daha demin çok az kan geldiğini gördüm. Hastalık için olsa önce kahverengi akıntı olurdu o da yok. Merak ediyorum acaba hamile miyimdir? Test aldım ama bozuk çıktı bi daha da almadım

Gününüz geçtiyse ve adetleriniz düzenliyse artık kan tahliliyle belli olur. Şüpheli ilişkiden en az 13-14 gün geçtiyse tabi bir de. Ben kan tahlili yaptırın derim.

Gününüz geçtiyse ve adetleriniz düzenliyse artık kan tahliliyle belli olur. Şüpheli ilişkiden en az 13-14 gün geçtiyse tabi bir de. Ben kan tahlili yaptırın derim.
Bugün yaptırdım pazartesi sonucu alacağımı ama merak ediyorum. 2 yıllık evliyim 23 yaşındayım ben çocuk çok istiyoruz bu zamana kadar olmadı maalesef

Bugün yaptırdım pazartesi sonucu alacağımı ama merak ediyorum. 2 yıllık evliyim 23 yaşındayım ben çocuk çok istiyoruz bu zamana kadar olmadı maalesef
Arkadaşım yaşın da çok genç evliliğinde. Benim bu ay 5. Yıl olacak dört beş ay öncesine kadar çocuk düşünmedim pkolu olmama rağmen. Üstelik yaş 28. Biz çabalayacağız, sonra Allah nasip edecek ve olacak. Umutla bekleyin dua edin

Çok karamsar bi insanım ve sabırsızsım maalesef Allah tüm isteyenlere versin ama inanın artık test yapıp tek çizgi görmeye takatim kalmadı

Çok karamsar bi insanım ve sabırsızsım maalesef Allah tüm isteyenlere versin ama inanın artık test yapıp tek çizgi görmeye takatim kalmadı
Bence idrar testi yapmayın kanda betayı takip edin. İdrar testi tam bir umutsuzluk vakası. Hepimize aynı etkiyi yapıyor. Hep birlikte aşacağız. Sizleri okudukça motive oluyorum ben. Normalde ben de çok ümitli çok pozitif bi insan değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…