Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Evet doğru diyorsunuz tam bir hayalkırıklığı. Ben doktora gidiyorum çocuklu olmuyor diye yaşım genç olduğu için beni dikkate almıyorlar ama istiyoruz ve kendimizden eminiz

Taze gebeler oncelikle hayrli olsn Alllh tamamina erdirsin insllh size bisey sormak istiorm . Sizde hic beyaz akinti oldu mu yaa. Bnm bata 10 gun var daha beyaz akintm cogaldi . Gogus uclarim da agrimaya basldi. Ne dersinz

Kızlar günaydın dün başka test almıştım tabi hala emin değilimde oda böyle çıktı ovula diye bi marka duyan varmı zaten bizim bu eczaneler de çok zor olduğu için normal bir marka bulmak

Eklentiler

• 1CDE7764-0F51-4293-AABA-CA2D9B05F501.webp
    73,2 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar günaydın dün başka test almıştım tabi hala emin değilimde oda böyle çıktı ovula diye bi marka duyan varmı zaten bizim bu eczaneler de çok zor olduğu için normal bir marka bulmak
Canim ya ben cok hevesliyim senden umitlemdirmekte istemiyorum ama sonra hayal kırıklığı cok aci oluyo. Ama inan burdaki nickinle dua ediyorum sana. Beĺki de dualarimiz kabul oldu. 2 farklı marka testin ayni sonucu vermesi yanlışlık oranını büyük ölçüde azaltiyo. Ayy keske.hemen kan versen ya

İsmim hilal canım Valla kuzum inanırmısın geçen ayki hüsrandan sonra ben ümitlenemiyorum artık Allah razı olsun canım bakarım olmazsa öğlende gider veririm hastahaneye eşimde işte hazır

Canım efekt var gibi karanlık çıkmış ama çizgi gayet görünüyor. 5-10dk içinde çıktıysa süper, kan verebilirsin

Alyam2021 canım sen ne yaptın yeniden kan verdinmi?
Diğer konuya yazmıştım dün cnm, çok ikilemdeyim, valla napıcamı ne düşünücemi bilmiyorum güvenemiyorum, yada inanmak istemiyorum sonuca, pazartesi yine yaptırıcam adet günüm harın olmazsam eğer tabi
Hakkında hayırlısı cnm, ovu testimi bu gebelik testimi

Gebelik canım övüden geçen ay vazgeçtim

İsmim hilal canım Valla kuzum inanırmısın geçen ayki hüsrandan sonra ben ümitlenemiyorum artık Allah razı olsun canım bakarım olmazsa öğlende gider veririm hastahaneye eşimde işte hazır
Sabırsızlıkla haberini bekliyorum canim. Lütfen bugün tahlil yaptır esinde cok istiyodu dimi. Esine cok büyük bir süpriz olacak insaallah. Ay cok heyecanli

Bugün yaptırdım pazartesi sonucu alacağımı ama merak ediyorum. 2 yıllık evliyim 23 yaşındayım ben çocuk çok istiyoruz bu zamana kadar olmadı maalesef
Canim bende seninle ayni kaderi paylasiyormusum. Ayni yastayiz ve 2 senedir evliyim. Cok istiyorduk kafaya takmaktan deli olmustum. Her ay kirmizilari görünce ağlardım. Esimde sprem tembelligi vardi. Doktor en son isterseniz tüp bebek yaptirin demisti. Bizde ağustos yada eylülde yaptirmaya karar verdik. Sonra atandim. Atanma telasina girdim. Bi baktim kendiliginden oldu. Gercektrn aklindan cikarman gerek uzun bir müddet. Ne zaman stresi birakiyosun o zaman geliyor bebis. Ve ben istedigim muddetce hic hamile kalamamistim. Tuplerimin tikali oldugunu bile dusunmeye baslamistim. Sana tavsiyem kendine baska ugraslar bul ve hayatinda bebek ön planda olmasin. Bak gör kendisi gelecek Allahin izniylr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…