- 23 Aralık 2018
- 3.738
- 2.893
- 83
- 33
Amin canım inşallahSorma kuzuuu bende gunde bi paketi geciyor.bi yandan diyorum insallah yoktur diye. Bi yandanda cok istyorum hayrlisi neyse o olsun hakkmzda valla
Aynen nedense bende ondan eminim smdiden emin olmadan bile alkol ictgme pisman oluyorum dusundukceAmin canım inşallahAma inanki onu hissedince geldiğini öğrenince canın İstemicek bile inşallah
Canım bende henüz belirtiler çok fazla yok ki ben öylesine yapmıştım ilk idrar testiniAynen nedense bende ondan eminim smdiden emin olmadan bile alkol ictgme pisman oluyorum dusundukcesenin baska ne belirtilerin oldu canimmm
Canım bende henüz belirtiler çok fazla yok ki ben öylesine yapmıştım ilk idrar testiniSadece şuan da da göğüslerin ağrıyor bir hassasiyet var şiştiler ve birde ara ara miğdem çok bulanıyor ksıklarım batıyor
3.5 - 4 haftalık canım henüz çok küçükSenin kaç haftalık canım
kuzum adetmi oldun merak etme en kısa zamanda Rabbim nasip edicektir bolca dua ediyorum tüm isteyenlereYine olmadı
Test yaptımkuzum adetmi oldun merak etme en kısa zamanda Rabbim nasip edicektir bolca dua ediyorum tüm isteyenlere
Ben de test yaptım 2 tane ilkinde silik bir ikinci çizgi çıktı ikincisinde de tertemiz tek çizgi ciktiTest yaptım
Est canim benim. Bas etmek ile alakali degil. Ne desem yanlış olur. Umut vermek de istemiyorum. Umudunu törpülemek de. Hayirlisini diliyorum allahtan. Mevlam neyler neylerse guzel eyler. Oyle avutuyorum kendimi. Rabbim bizim icin en dogrusunu bilir diyorum. Belkide gelecek güzel gunler icin bu anlari yasamamiz gerekiyordur.Amiin canim :) seni le basetmek zor diosun anladimcan skntisi birazda sonuc icin sabirszlikta eklennce iste
Kaç gün var adetineTest yaptım
Erken gebelik testi yaptım olsa bence kesin çıkardı en ufak bir hayalet çizgi bile yok.Ben de test yaptım 2 tane ilkinde silik bir ikinci çizgi çıktı ikincisinde de tertemiz tek çizgi ciktiama umudumu regl oluncaya kadar kaybedemiyorum o güne kadar test yapmaya devam. Hissediyorum bu ay olacak. Sen de umutlu ol belki daha çok küçüktür yeterli hcg yoktur vs ben öyle düşünüp kendimi motive ediyorum
Bat 22 haziranKaç gün var adetine
Canım daha 4 gün var hemende yok kanısına varmışsın bazen geç döllenme olabiliyor bekle adetin gelmezse geçince kan testi yaptırırsın ne çok umutlan nede umudunu kaybet Rabbim inşallah meleğini nasip etmiştirBat 22 haziran
Öyle canım da erken gebelik testiydi yaptığım olss en azından bir hayalet çizgi görürdüm ama tertemizCanım daha 4 gün var hemende yok kanısına varmışsın bazen geç döllenme olabiliyor bekle adetin gelmezse geçince kan testi yaptırırsın ne çok umutlan nede umudunu kaybet Rabbim inşallah meleğini nasip etmiştir
O testlerede güvenme canım burda eskilerden bir arkadaş vardı oda 4 gün önce filan erken gebelik testi yapmıştı negatif daha sonra normal test yaptı pozitif ve kanla teyit etti o yüzden testlere de çok güvenme bekle Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahÖyle canım da erken gebelik testiydi yaptığım olss en azından bir hayalet çizgi görürdüm ama tertemiz
İnşAllah canım ya yaşadığım hayal kırıklığını anlatamam teste gözlerim dolarak baktım kırmızı görebileyim diye Rabbim nasip etsin tez zamandaO testlerede güvenme canım burda eskilerden bir arkadaş vardı oda 4 gün önce filan erken gebelik testi yapmıştı negatif daha sonra normal test yaptı pozitif ve kanla teyit etti o yüzden testlere de çok güvenme bekle Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
Cok dogru konusuyorsun canim eminim ki oyledir bizim şer gbi gordgmzde kımbılır ne hayrlar vardır.zaten az önce sancımda başladı yarın yıne doktor gnum bakalım yarın kaç çıkacak değerim umarım sıfırlanmıstırda artıkrahat bı oh cekerimEst canim benim. Bas etmek ile alakali degil. Ne desem yanlış olur. Umut vermek de istemiyorum. Umudunu törpülemek de. Hayirlisini diliyorum allahtan. Mevlam neyler neylerse guzel eyler. Oyle avutuyorum kendimi. Rabbim bizim icin en dogrusunu bilir diyorum. Belkide gelecek güzel gunler icin bu anlari yasamamiz gerekiyordur.
Kafanı rahatlat sakin kalmaya çalış canım biraz inşallah nasip edicektirİnşAllah canım ya yaşadığım hayal kırıklığını anlatamam teste gözlerim dolarak baktım kırmızı görebileyim diye Rabbim nasip etsin tez zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?