Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Sorma kuzuuu bende gunde bi paketi geciyor.bi yandan diyorum insallah yoktur diye. Bi yandanda cok istyorum hayrlisi neyse o olsun hakkmzda valla
Amin canım inşallah Ama inanki onu hissedince geldiğini öğrenince canın İstemicek bile inşallah

Aynen nedense bende ondan eminim smdiden emin olmadan bile alkol ictgme pisman oluyorum dusundukce senin baska ne belirtilerin oldu canimmm
Canım bende henüz belirtiler çok fazla yok ki ben öylesine yapmıştım ilk idrar testini Sadece şuan da da göğüslerin ağrıyor bir hassasiyet var şiştiler ve birde ara ara miğdem çok bulanıyor ksıklarım batıyor

Ben de test yaptım 2 tane ilkinde silik bir ikinci çizgi çıktı ikincisinde de tertemiz tek çizgi cikti ama umudumu regl oluncaya kadar kaybedemiyorum o güne kadar test yapmaya devam. Hissediyorum bu ay olacak. Sen de umutlu ol belki daha çok küçüktür yeterli hcg yoktur vs ben öyle düşünüp kendimi motive ediyorum

Amiin canim :) seni le basetmek zor diosun anladim can skntisi birazda sonuc icin sabirszlikta eklennce iste
Est canim benim. Bas etmek ile alakali degil. Ne desem yanlış olur. Umut vermek de istemiyorum. Umudunu törpülemek de. Hayirlisini diliyorum allahtan. Mevlam neyler neylerse guzel eyler. Oyle avutuyorum kendimi. Rabbim bizim icin en dogrusunu bilir diyorum. Belkide gelecek güzel gunler icin bu anlari yasamamiz gerekiyordur.

Erken gebelik testi yaptım olsa bence kesin çıkardı en ufak bir hayalet çizgi bile yok.

Canım daha 4 gün var hemende yok kanısına varmışsın bazen geç döllenme olabiliyor bekle adetin gelmezse geçince kan testi yaptırırsın ne çok umutlan nede umudunu kaybet Rabbim inşallah meleğini nasip etmiştir

Öyle canım da erken gebelik testiydi yaptığım olss en azından bir hayalet çizgi görürdüm ama tertemiz

Öyle canım da erken gebelik testiydi yaptığım olss en azından bir hayalet çizgi görürdüm ama tertemiz
O testlerede güvenme canım burda eskilerden bir arkadaş vardı oda 4 gün önce filan erken gebelik testi yapmıştı negatif daha sonra normal test yaptı pozitif ve kanla teyit etti o yüzden testlere de çok güvenme bekle Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah

İnşAllah canım ya yaşadığım hayal kırıklığını anlatamam teste gözlerim dolarak baktım kırmızı görebileyim diye Rabbim nasip etsin tez zamanda

Cok dogru konusuyorsun canim eminim ki oyledir bizim şer gbi gordgmzde kımbılır ne hayrlar vardır.zaten az önce sancımda başladı yarın yıne doktor gnum bakalım yarın kaç çıkacak değerim umarım sıfırlanmıstırda artıkrahat bı oh cekerim

Kizlar adetim 3 gun geciktiginde kan testi yaptirdim 0.05 cikti simdi uzerinden 3 gun gecti hala adet olmadim ve normalde adet olsaydim yarin adetimin son gunu olacakti ama hala adet olmadim ilk kez boyle gecikti gec dollenmeden dolayi sonucum boyle cikmis olabilir mi

İnşAllah canım ya yaşadığım hayal kırıklığını anlatamam teste gözlerim dolarak baktım kırmızı görebileyim diye Rabbim nasip etsin tez zamanda
Kafanı rahatlat sakin kalmaya çalış canım biraz inşallah nasip edicektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…