- 23 Aralık 2018
- 3.738
- 2.893
- 83
- 33
Canım bence bir doktora görün yada 10 gün olunca tekrar kan testi yaptır olmazsan eğerKizlar adetim 3 gun geciktiginde kan testi yaptirdim 0.05 cikti simdi uzerinden 3 gun gecti hala adet olmadim ve normalde adet olsaydim yarin adetimin son gunu olacakti ama hala adet olmadim ilk kez boyle gecikti gec dollenmeden dolayi sonucum boyle cikmis olabilir mi
Ihtimal var mi sizceCanım bence bir doktora görün yada 10 gün olunca tekrar kan testi yaptır olmazsan eğer
Canım ne diyebilirim bilmiyorum ama geç döllenme olmuş olabilir o zamanda 10 . Günde bile çıkan var seni ne çok umutlandırmak isterim nede umudunu kırmak inşallah gelmiştir meleğinIhtimal var mi sizce
Insallah cok tesekkur ederim size bana kac gundur yardimci oluyorsunuzCanım ne diyebilirim bilmiyorum ama geç döllenme olmuş olabilir o zamanda 10 . Günde bile çıkan var seni ne çok umutlandırmak isterim nede umudunu kırmak inşallah gelmiştir meleğin
Canım me demek birbirimize yardımcı olmak için burdayız yeterki bol bol dua edelim Rabbim ol der ve olur bunuda unutmayalımInsallah cok tesekkur ederim size bana kac gundur yardimci oluyorsunuz
Allah hepimize yardim eder insallahCanım me demek birbirimize yardımcı olmak için burdayız yeterki bol bol dua edelim Rabbim ol der ve olur bunuda unutmayalım
Doktora görün muhakkak yüksek sancilı adet kist belirtsisi olabilir ben yaşadım daa önceki dönemlerde şu an adet sancılarim cok normalSelamlar,
ben bu ayı kimyasalla geçirdim. regl oldum ve acayip ağrım var bugün 4. gün olmasına rağmen
Geç döllenme olmuş demekki Rabbim her şeyin hayırlısını versin hakkınızda şu an test yaptınız mıBenim küçük kızımda ben şüpelenmiştim adetime yakın doktora gittim doktor muayene etti hamilelik yok demişti adetini görecen dedi ve bir recete vermişti adını bilmiyorum hapın ama receteyi evde öyle bırakmıştım kan aldı testler için akşam üstü beni aradı hanelik yok dedi kanaman olur dedi (adettin) aradı akşam adet oldum 3gün sürdü az az ama sonra ben şüphelendim 22.ocak2019 adet gelmedi devam etti 5hafta geçti test aldım birşey çıkmadı negatif (22/12/2018 son adet tarihimdi) keşke o receteyi kullansaydım dedim korktum hast felanmıyım diye adetim gelmedi diye ama sonra daha çok şüphelendim 6hafta da tekrar test aldım iki cizgi göründü ikinci cizgi fazla beli değildi (halen saklıyorum) sonra doktora gittim 7haftalık gebe oldum çıktı ortaya doktorda şaşırdı.diyorum hersey Allahtan ve bir anne his ediyor acaba o receteyi kulansaydım bebeyim yaşarmıydı bilmiyorum kızımı çok istemiştim rabbime hergün dua ediyordum namazlarımda adet olmama rağmen gebeydim bir gercek.arkdaşlar önce Allah sonra tıp ve hisleriniz ve iki adettinizi bekleyin. Hersey Allah’a bırakın dualar edin ben şimdi gebeysem şükür ederim yaradana o öyleistemiş derim allah hayırlısını versin cümlemize inşallah amin. Ve ilişkiye Hayızınız bitikten sonra her 3günde bir ilişkiye girin yumurtalıklarınızı takip etmeyin bence istisnalar dışında umarım yazımın bir faydası olur Sağlık cakla kalın.
Ayyy nasıl bekliceksin 25 ne kadarrrrYApmadım canım ayın 25den sonra yapacam inşallah yada günüm geçerse ozaman yapacam hayırlısı olsun
Zaten her ay bebek düşünen kadın belirti arıyor ister istemez insanız umutla doluyuz hep bi belirti arıyoruz aslında sürekli bi şeylerle meşgul olup unutmak lazım öyle zaman daha da çabuk geçerBugün gebelik tarihine baktım googelden 27sinden sonra test yapabilirsin diyor mantıklı bence adet tarihinizi verin belki işinize yarar
Ben olursa olur diyorum olmasa rabnimiz öyle istemiş ve küçük kızımda 6cı hafta postifdi belki göremem sabır en güzel arkdaşlar ben piskolojimi çok bozmuştum gerçekten hamileyim mi deyilmiyim hep sythomlar arıyordum o duruma gelmemek için kendinize bu işkenceyi yapmayın çok kötü bir durum. Her belirtiler demeyim gebeliği ögreninci yaşıyor gerçe ben yaşamadım belirtiler kasık karın sırt Ağrı dışın son gebeliğimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?