Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Adetin kaçıncı günü canım bu deger herhangi bir belirtin varmıydı

Ayyyyyy yaaaa hayırlısı olsun kuzum çok mutlu oldum rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin

Merhaba adete 2 gün kala ovulasyon testi böyle çıktı ama sıvı alımına ve 4 saat beklemeye dikkat etmedim o an aklıma geldi yaptım acaba gebelik var mı ben de merak ediyorum ama Bi yandan da test bozuk mu ne

Eklentiler

• IMG_20191008_095845.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 122
Merhaba adete 2 gün kala ovulasyon testi böyle çıktı ama sıvı alımına ve 4 saat beklemeye dikkat etmedim o an aklıma geldi yaptım acaba gebelik var mı ben de merak ediyorum ama Bi yandan da test bozuk mu ne
Canım test bozuk bence yenile

Merhaba canlar ben düzensiz adet görüyorum bu yüzden yumurtlama günlerimi anlayamıyorum ama 1 haftadır goguslerime dokundugum zaman çok ağrıyor bel ağrısı aşırı ayaklarım çok ağrıyor adetimin üzerinden 23 gün geçti ama ayın 28 olmam gerekirken. 15 nde oldum yardimci olurmusunuz hiç tecrübem yok 20 yasindayim

Böyle çıktı son ovulasyon testim bat yarın

Eklentiler

• IMG_20191008_143037.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 70
Yeni sayfanız yeni hamileliklere vesile olsun inşallah.
Güzel paylaşımlar dilerim:a.s.:
Merhabalr benimde adet dongum28 gün sürüyor ama ayın 29 unda beraber olduk . Şuan midem bir tuhaf belimde ve kasiklarimda ağrı var beyaz süt gibi bir akintim var adetime 2 gun var göğüslerim sis ama acımıyor.

Yeni sayfanız yeni hamileliklere vesile olsun inşallah.
Güzel paylaşımlar dilerim:a.s.:
Merhabalr benimde adet dongum28 gün sürüyor ama ayın 29 unda beraber olduk . Şuan midem bir tuhaf belimde ve kasiklarimda ağrı var beyaz süt gibi bir akintim var adetime 2 gun var göğüslerim sis ama acımıyor.

Arkadaşlar merhaba. Son 8 9 gündür inanılmaz göğüslerim şişti hassaslaştı sivilcelerim başladı, adet günüme 11 gün kala kadın doğumcuya gittiğimde rahimde kalınlaşma var gebelikte olabilir adette olabilirsin hatta adet olursan erken gelebilir dedi. Döngüm 28 gün ve bugun 28. Günümdeyim. Normalde bugun yarın adet olmam gerekiyor, bu sabah 1-2 damla kahverengi lekelenmem oldu peçeteye silince gelecek kadar öğleden sonra gelmemeye başladı. Göğüs ağrımda bi anda kesildi. Erken gebelik testi aldm fakat sizce erkenmi bikaç gün daha beklemelimiyim?

kızlar adetim gecikti mr çekilcektim onun için önce gebeliğe bakıldı ama negatif çıktı. hala adet olmadım. böyle olup gebe çıkan var mı hiç? test yapıp tek çizgi görmek istemiyorum zaten bugün çekildi mr. hiç bir gebelik belirtisi de yok... hatta adet belirtiside çok enteresan

bence yapabilirsiniz çünkü daha erken yapıp gebe çıkan çok fazla insan var

Benimde göğüslerim şiş dokundugum zaman ağrıyor ama test yaptım cikmadi bel ağrım kasik çokta uykusuzluk var anlayamadım bende tecrubesizim bu konularda

Hayırlısı olsun canım bence yap test

merhaba kızlar, aranıza yeni katıldım, sormak istediğim adetim 3 gun gecikiyor, kasıklarımda az çok ağrı var, lavaboya da sık çğkar oldum, sizce bu belirti olAbilir mi?

merhaba kızlar, aranıza yeni katıldım, sormak istediğim adetim 3 gun gecikiyor, kasıklarımda az çok ağrı var, lavaboya da sık çğkar oldum, sizce bu belirti olAbilir mi?
Bende aynı durumdayım. Test yapmak istemiyon mu erken testlerden yapsan çıkar belki benim de bir gün var adetime kasiklarimda inanılmaz ağrı var akintim falan var tuvalete sık çıkıyorum bir de ağzım çok sulanıyor ben diğer gebeligimde ayni bu belirtileri yasadim ama ne ywzik ki kaybettim onu

Benimde göğüslerim şiş dokundugum zaman ağrıyor ama test yaptım cikmadi bel ağrım kasik çokta uykusuzluk var anlayamadım bende tecrubesizim bu konularda
Inanki adet ve hamilelik belirtileri o kadar benziyor ki ayırmak nerdeyse imkansız bende şuan aynı durumdayım adetime 1 gun var ve her an adet olacakmış gibi hissediyorum . Çok ağrım sızım var ama tek bir farkla benim normalde adetten önce göğüslerim sertlesirdi şuan yumusacik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…