- 13 Nisan 2017
- 1.027
- 1.032
- 83
Adetin kaçıncı günü canım bu deger herhangi bir belirtin varmıydıBugün sonunda kan tahlili yaptırdım beta-hcg 658 cıktı. Inşallah bebişim sağlıkla büyür ve kucağıma alırım.Haber vereyim dedim.❣Rabbim tüm hamile annelerin yardımıcısı olsun, bebiş isteyenlere de nasip etsin
Ayyyyyy yaaaaBugün sonunda kan tahlili yaptırdım beta-hcg 658 cıktı. Inşallah bebişim sağlıkla büyür ve kucağıma alırım.Haber vereyim dedim.❣Rabbim tüm hamile annelerin yardımıcısı olsun, bebiş isteyenlere de nasip etsin
Benimde iki gün gecikti test yaptım ama akşam yaptım hem de iki kez negatif çıktı yarın sağlık ocağına gideceğim ama o da ertesi gün belli oluyor bakalımBenim 3 gun gecti ilk gun yaptim negatifti simdi korkuyorum cikmaz diye bugun 3 gun
Canım test bozuk bence yenileMerhaba adete 2 gün kala ovulasyon testi böyle çıktı ama sıvı alımına ve 4 saat beklemeye dikkat etmedim o an aklıma geldi yaptım acaba gebelik var mı ben de merak ediyorum ama Bi yandan da test bozuk mu ne
Tamam canım öyle yapayım biraz tutayım idrarı öyle yapayım o zamanCanım test bozuk bence yenile
Merhabalr benimde adet dongum28 gün sürüyor ama ayın 29 unda beraber olduk . Şuan midem bir tuhaf belimde ve kasiklarimda ağrı var beyaz süt gibi bir akintim var adetime 2 gun var göğüslerim sis ama acımıyor.Yeni sayfanız yeni hamileliklere vesile olsun inşallah.
Güzel paylaşımlar dilerim:a.s.:
Merhabalr benimde adet dongum28 gün sürüyor ama ayın 29 unda beraber olduk . Şuan midem bir tuhaf belimde ve kasiklarimda ağrı var beyaz süt gibi bir akintim var adetime 2 gun var göğüslerim sis ama acımıyor.Yeni sayfanız yeni hamileliklere vesile olsun inşallah.
Güzel paylaşımlar dilerim:a.s.:
bence yapabilirsiniz çünkü daha erken yapıp gebe çıkan çok fazla insan varArkadaşlar merhaba. Son 8 9 gündür inanılmaz göğüslerim şişti hassaslaştı sivilcelerim başladı, adet günüme 11 gün kala kadın doğumcuya gittiğimde rahimde kalınlaşma var gebelikte olabilir adette olabilirsin hatta adet olursan erken gelebilir dedi. Döngüm 28 gün ve bugun 28. Günümdeyim. Normalde bugun yarın adet olmam gerekiyor, bu sabah 1-2 damla kahverengi lekelenmem oldu peçeteye silince gelecek kadar öğleden sonra gelmemeye başladı. Göğüs ağrımda bi anda kesildi. Erken gebelik testi aldm fakat sizce erkenmi bikaç gün daha beklemelimiyim?
Yaptım malesef negatif çıktıbence yapabilirsiniz çünkü daha erken yapıp gebe çıkan çok fazla insan var
Benimde göğüslerim şiş dokundugum zaman ağrıyor ama test yaptım cikmadi bel ağrım kasik çokta uykusuzluk var anlayamadım bende tecrubesizim bu konulardaMerhabalr benimde adet dongum28 gün sürüyor ama ayın 29 unda beraber olduk . Şuan midem bir tuhaf belimde ve kasiklarimda ağrı var beyaz süt gibi bir akintim var adetime 2 gun var göğüslerim sis ama acımıyor.
Hayırlısı olsun canım bence yap testArkadaşlar merhaba. Son 8 9 gündür inanılmaz göğüslerim şişti hassaslaştı sivilcelerim başladı, adet günüme 11 gün kala kadın doğumcuya gittiğimde rahimde kalınlaşma var gebelikte olabilir adette olabilirsin hatta adet olursan erken gelebilir dedi. Döngüm 28 gün ve bugun 28. Günümdeyim. Normalde bugun yarın adet olmam gerekiyor, bu sabah 1-2 damla kahverengi lekelenmem oldu peçeteye silince gelecek kadar öğleden sonra gelmemeye başladı. Göğüs ağrımda bi anda kesildi. Erken gebelik testi aldm fakat sizce erkenmi bikaç gün daha beklemelimiyim?
Bende aynı durumdayım. Test yapmak istemiyon mu erken testlerden yapsan çıkar belki benim de bir gün var adetime kasiklarimda inanılmaz ağrı var akintim falan var tuvalete sık çıkıyorum bir de ağzım çok sulanıyor ben diğer gebeligimde ayni bu belirtileri yasadim ama ne ywzik ki kaybettim onumerhaba kızlar, aranıza yeni katıldım, sormak istediğim adetim 3 gun gecikiyor, kasıklarımda az çok ağrı var, lavaboya da sık çğkar oldum, sizce bu belirti olAbilir mi?
Inanki adet ve hamilelik belirtileri o kadar benziyor ki ayırmak nerdeyse imkansız bende şuan aynı durumdayım adetime 1 gun var ve her an adet olacakmış gibi hissediyorum . Çok ağrım sızım var ama tek bir farkla benim normalde adetten önce göğüslerim sertlesirdi şuan yumusacikBenimde göğüslerim şiş dokundugum zaman ağrıyor ama test yaptım cikmadi bel ağrım kasik çokta uykusuzluk var anlayamadım bende tecrubesizim bu konularda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?