bende ona benzer birinden aldım test ismini vermeyim o yaptırmıştı ama en son ilişki oluyor ya 2 gün yap bırak dedi bana ben 1 kere yapabildim benim yumurtlamam 6 sı 7 si gibiydi ondan mı çıkmadı acaba negatif diye dşünmedim değil :/Bir gebenin Günlüğü hesabını takip ediyormusunız orda faydalı bilgiler var ben orayı takip ediyorum hatta oradaki bayan o testleri yapmıştı
Canım çok sevindim gözün Aydın Rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahEki Görüntüle 2554130 hamileyim gençler ama sevınemıorum henüz kanda120 çıktı cuma tekrar verecem
Amiinnn amiiinnnn sen nasilsin nasil gdiyor hamilelikCanım çok sevindim gözün Aydın Rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Kacinci gun yaptin canim ben iki hamileligimdede ovulasyonla ogrendim aynen baya koyu olmasi lazimBen ovülasyon testi yaptım orda çıkmadı hamile olsam çıkardı sanırım hamilikte koyu oluyormuş çünkü
Kacinci gun yaptin canim ben iki hamileligimdede ovulasyonla ogrendim aynen baya koyu olmasi lazimBen ovülasyon testi yaptım orda çıkmadı hamile olsam çıkardı sanırım hamilikte koyu oluyormuş çünkü
Devami gelmezse bi test yap canim benimde adetim gecickce iki gun hafif pembe geldi devami gelmeyince test yaptm hamileymisim bekle bakalim iki gun gelmezse sende test yapmerhaba arkadaşlar, adetime 2 gün var midem bulanıyordu cokta uykum geliyordu hamileyimdir diye umutlanıyordum fakat bugun leke geldi çok az sarımsı kahverengimsi bi renkti sol kasığım ağrıyor sanki kaşıklarım sis gibi hissediyorum daha da leke gelmedi bekliyorum başına böyle birşey gelen var mı ilk gebeliğim olucak olursa eğer hiç bişey bilmiyorum
İli gün geçtiğinde bende koyu çıkması gerek hamilelikte diye biliyorumKacinci gun yaptin canim ben iki hamileligimdede ovulasyonla ogrendim aynen baya koyu olmasi lazim
benim adetim geçmedi daha 2 gün var şimdi bakıyorum bişey yok ama kasıklarım ve karnım cok ağrıyor iğne gibi batıyorDevami gelmezse bi test yap canim benimde adetim gecickce iki gun hafif pembe geldi devami gelmeyince test yaptm hamileymisim bekle bakalim iki gun gelmezse sende test yap
Ilk gün koyu muİli gün geçtiğinde bende koyu çıkması gerek hamilelikte diye biliyorum
Ovülasyon testi iki gümde yaptım iki gündede çıkmadı diyebilirimIlk gün koyu mu
Ben de iki ay çok belirti yaşadım. Ama hepsi adetle sonlandı. En son aman aman bi belirti yoktu ama hamileymişimYaaaaa şimdi daha çok heycanlandım :) hayırlı olsun darısı bizlere inşallah.bide karnımda garip şeyler oluyor hiç olmamıştı çok şiş hissediyorum kramplar var alt karnım hassas dokununca bi sancı oluyor bakalım öyle bişey olursa yazarım size:)
Canım çok şükür şimdilik iyi gidiyoruZ sırt ağrılarım var biraz ama normal sağıcakla gelsinler inşallahAmiinnn amiiinnnn sen nasilsin nasil gdiyor hamilelik
Ayyyy inşallah hayırlısı olur canımEki Görüntüle 2555919 Eki Görüntüle 2555919
kızlar bugün regl günümdğ varmı sizce hemen çıkmadı ama atmıştım çantama bi kaç saat sonra böyle idi
Ay bilmiyorum ki yarın sabah test yapcam tekrar bakıyorum hemen çizgi oluyor pozitiflerde ben birwz daha bekleyim en iyisi olmadı dayanama gider veririm kan testi kan benim damar benim bebiş benimmmm inşalllaaahhh yaa hepimizinn olsunAyyyy inşallah hayırlısı olur canımkan testi yaptır bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?