Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kimyasal geçmişiniz varsa adet geçikmesinden 3 gün sonra tekrar ypın bence.. döllenme olmuş belliki ama tutunup tutunamayacağı henüz belli olmaz. inşallah herşey istediğiniz gibi olur ve bebeğinizi kavuşursunuz.

Kirmizi ve agriliya donduyse zor canim hakkinda hayrlisi olsun

Iste ovulasyonla iki cizgide baya koyu olmasi lazim hatta test cizgisi digerinden daha bile koyu olmasi lazim bakim foto varsa atarim senin icin
Normal test yaptim biraz daha koyulasmis ins net karardigini görürüm adetim gecikirse 2 günüm var şu an

Aynen ben de o korkudan gidip kan vermiyom.

Ins canim ya ama ben 7 günlük gecikmeden sonra kimyasal olduğunu öğrendim.ilk 4 günlük gecikmeden sonra silik çıkmıştı. Farkli olan adete 4 gün kala silik gördüm sadece

Kızlar meraba 3 hafta önce 10 haftalık bebeğimi kaybettim kürtaj oldum bugün tahliller yapıldı bhcg 64 cıktı sıfırlamamış olabilirmi 3 hafta geçti
Merhaba gecmıs olsun diger adet gelene kadar sıfıtlanmaz diye bıliyorm, sebebi neydi kürtajın Allah sabır versin

Merhaba kızlar bişey sorcam adetime 4 gün var bugün koyu bi renkde ve lekelenme şeklinde kanamam oldu yine devam ediyor yine lekelenme şeklinde benim hiç erken olmadı adetim hep bi kaç gün geç olur normalde ama düzenlidir.bu yerleşme kanaması olabilir mi yani yerleşme kanaması adetten önce mi olur ? Tecrübeli yaşayanlar varsa bilgi almak isterim

Ben yaşamadım böyle birşey ama yaşayanlardan duyduğuma göre hemen hemen beklenen adet dönemine denk geldiğini biliyorum. Yani olabilir yerleşme lekeleri.

Merhaba kızlar bir şey sorcağım. Gebelik tedavisi için doktor bana duphaston diye bir hap verdi yarın. İlacım bitrcek ama bugun çok kötü şekilde kasıklarım ağrıyor dünden beridr gaz sorunum var bunu. Nedeni ne olabilir acaba

Bugün gidip kan vericem ins guzel bi deger cikar dualarinizdan eksik etmeyin beni
İnşallah hayırlısıyla vardır kuzum ki bence var Rabbim korusun mutlaka haber ver Ben emin olmamakla beraber kan vermicem testler bir tuhaf çünkü az dha gecikeyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…