Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ayyyy inşallah canım birde sabah ilk idrar ile yap bakalım inşallah bebiş vardır

İnşallah yapacağım kuzum testle doldu evin içi çalıştığım yerin yanında eczane var predictor almamak için zor tuttm kendimi nasıl olsa ev testle dolu
ayyyyy öyle oluyor malesef bende zor tutuyorum kendimi test yapmamak için ama bakalım cumartesiyi bekleyeceğim yine de yarın haber et olur mu

ağrılarım adet ağrısıymış çok istiyordum bebek olmasını
Hadi ya cok uzuldum senin adina ama skma canini bundada vardr bi hayr .ben hep hamileyim hamilyim dediklerimde adet oldum bundada pembelik gordum aha dedim bitti yarina adet oldum okadar ki askere gdecek esimi bile yaklastrmadim esim gitti bende tik yok sonraki gun ovulasyon yaptim baktim koyu ozaman emin oldum

bende üzüldüm gerçekten umutlanmıştım çünkü 5 aydır deniyoruz bu ayda önce kahverengi lekeler geldi umudum çoktu ama malesef sonrasında adet kanaması olduğunu anladım hala inanmak istemiyorum bir ihtimal implantasyon kanaması olsun diye dua ediyorum

kızlar sabah yaptım böyle çıktı sonra bidaha yaptım başka test negatif neye inanıcam ben yahu

Adetime 4 gün kala test yapmistim silik çıkmıştı bugün yaptim yine dayanamayip biraz koyulasmis. Adetime 2 gün var sizce normal mi. Bir de geçen ay kimyasal oldu o yuzden doktora gitmedim. Günlük yapıldığında hemen koyulasir mi yoksa 2 güne bir mi koyulasirsa normal olur

Hamişsiniz bence Ben 1 gün geciktim dünki sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…