Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhaba size biraz derdimden bahsedip bişeyler öğrenmek istiyorum nişanlıyım ve nişanlımın ergenlik döneminde iki testisi alınmış okuduklarıma dayanarak sanırım kısırlık olarak tanımlanıyor peki bu şekilde hamile kalma durumu tıpta vs çözümü olabilir mi merak ettim sadece sonucta herkes evlat sahibi olmak ister allahım vermiyorsa muhakkak böylesi hayırlıdır nişanlımı cok seviyor ve asla ayrılmayı düşünmüyorum Allah’ın izniyle beni bu konuda azıcık bilgilendirebilirseniz cok mutlu olurum saygılar sevgiler hepinize kalbinizden geçen duaların kabul olması dileğiyle

Evet maalesef gecelik yok bugün ovitrelle vuralı 18. Gün hala adet olmadım ama ağrılar başladı yakında olurum.
Günaydın canımBenimde dün iğnenin 18.günüydü sabaha karşı olurum dedim ama gelmedi. Benimde ağrılarım oluyor ara ara birde hamile olan arkadaşlar demiş çok akıntım var diye bende yok sende bi belirti var mı? Test yaptın mı?

Merhaba kızlar. Ben 2 aydir ovulasyon takibi yapıyorum. Her ay düzenli gününde gelen regl 2 aydır ya geç ya erken geliyor ve 2 3 gün sürüyor. Bebek düşünmeye başlayınca doktor kontrolüne gittim bir sorun yok dedi. Ama sürekli sağ kasıgım ağrıyor gaz sancisi cekiyorum.test yaptım negatif sizce psikolojik mi bu durumu yasayan var mı? Acaba rahim kendini mi hazırlıyor?

O akıntıların alası vardı bende tüm belirtilerim tamdı mide bulantısına uyanıyordum sabahları baş dönemsi tansiyon düşüklüğü gögüs kararması idrar sıklığı aklına gelen herşey ama maalesef hamile değilim

Kızlar adetimin 4. Günü kanamam azaldı dünden beri ama 7gün gec gelmişti aşırı ağrılı yoğun kanama oldu kan pıhtılarıda düştü bugun ovulasyon testi yapayım dedim adetimin 4. Gününde böyle cizgi cıkması normal mi anlamı nedir

Eklentiler

• 626D75F8-966B-4DB1-85AA-622D605FC8E3.webp
    9 KB · Görüntüleme: 80
Evet benimde böyle çıkıyor sanırım regl etkiliyor sen regl biter bitmez değerlendir ertesi günü de

Canım bu psikolojik değil. Ben bu hatayı çok yaptım, psikolojik olarak etkilendiğini düşünüp resmen kendime haksızlık ettim. Bazı kadınlarda vücut, yumurtlama gününü değerlendirdiğin zaman kendini gebeliğe hazırlıyor. Göğüs hassasiyeti, gaz sancısı, hatta kanama bile olabiliyor. Yani ben galiba çok etkileniyorum, nasıl rahatlatıcam kafamı nasıl nasıl derken daha çok kafayı yersin, sen bu belirtileri yaşıyorsun tatlım ötesi yok. Gayet normal

kür yapıyorsanız yada herhangi bir ilaç kullanıyorsanız bu etken olabilir yada tamamen psikolojik aynısı bu ara bendede oluyor.. kafamızı cok takıyoruz istemsizce başka şeylere odaklanmak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…