İnşallah canım hepimizin hakkında hayırlısı inşallahaaa süper tebrikler darısı bana ve bekleyenlere inşallah...
Bnm pazartsi kontrolüm hakkımızda hayırlısı olur inşAllahHayırlısı olsun canım bende başladım pazartesi günü. Cumartesi kpntrole gidicem bakalım kaç mm olacaklar
Testte bu kizlarMerhaba kizlar bende bebek istyorum ama 1.5 yıldır olmuyor klomen kullandım 7 gün gecikmem oldu sonra adet oldum klomenden sonra 3. Ayım. Normalde benim bugün adet olmam lazım ama adete dair hiçbir belirtim yok sancılarım olurdu olmadı ara ara kramp tarzında birşeyler oluyor kasıklarımda ve adet oluyorum zannediyorum bakıyorum afedersiniz ama şeffaf sulu akıntı geliyor sizce bu hamilelik belirtisi mi ha birde adetime bir hafta kala önce erken gebelik testi yapmıştım ondada ikinci beyaz olarak belirdi ama pembelesmedi gölgesi vardi sizce varmıdır bebiş ?
Adet gununse test yap varsa mutlaka cikarMerhaba kizlar bende bebek istyorum ama 1.5 yıldır olmuyor klomen kullandım 7 gün gecikmem oldu sonra adet oldum klomenden sonra 3. Ayım. Normalde benim bugün adet olmam lazım ama adete dair hiçbir belirtim yok sancılarım olurdu olmadı ara ara kramp tarzında birşeyler oluyor kasıklarımda ve adet oluyorum zannediyorum bakıyorum afedersiniz ama şeffaf sulu akıntı geliyor sizce bu hamilelik belirtisi mi ha birde adetime bir hafta kala önce erken gebelik testi yapmıştım ondada ikinci beyaz olarak belirdi ama pembelesmedi gölgesi vardi sizce varmıdır bebiş ?
Korkuyorum yapmaya yaAdet gununse test yap varsa mutlaka cikar
Allah verdiyse olmuştur. Hakkında hayırlısı olsun kısmet bu islerKorkuyorum yapmaya ya
Canım gözükmüyor ama ilk idrarınla mı yapmıştın?Testte bu kizlar
Bende aynı cnm bizde 2.ciyi düşünüyorz inş Allah'ım hepimize nasip etsinSelamlar kızlar zamanında ilk bebegime hamile kalmak için buralarda yazdık. Güzel dostluklar kurduk. Şimdi 2.'yi düşünüyoruz hayırlısıyla. Inşallah sorunsuz şekilde 2.ye hamile kalırım
Yok ilk idrarim değildi canimmCanım gözükmüyor ama ilk idrarınla mı yapmıştın?
Çok sevindim canm ilki kaç yaşındaBende aynı cnm bizde 2.ciyi düşünüyorz inş Allah'ım hepimize nasip etsin
Adetin geçikti mi peki?Merhaba bayanlar bana da yardımcı olabilecek varmı acaba ben bugun yarım saat arayla iki test yaptım evde silik çıktı kan tahlili yaptırdım sonuç17. 2 çok yeni dediler ama umutlanmalımıyım sizce 4 yıldır ugraşıyorum evlat sahibi olabilmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?