Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Adetin geçikti mi peki?
Yok 7 gün var daha ama şüpheyle test yaptım şimdi doktorumada yazdım var gözüküyor dedi yarın kısmetse gitmeyi düşünüyorum yılladır tedavi görüyordum ya inşallah gerçektir çikolata kistim vardı benim 2 jez aşılama oldum 6 ay klomen±çatlatma ignesi kullandım ama hep sonuç negatif oldu

Bencede var gibi adetten sonra 2ye katlayarak artıyo diye biliyorum hayırla gelsin inşallah

Bencede var gibi adetten sonra 2ye katlayarak artıyo diye biliyorum hayırla gelsin inşallah❤
İnşallah canım rabbim isteyen herkeze nasip etsin şubatın 4 ünde adet olmuştum bu kadar erken çıkması normal mi onuda bilemedim çok erken değil mi genelde adet geçikmesi en garanti diyolar ama kafam karıştı olmasa bu sonuçta çıkmaz diyorumgenelde 0.5 den yukarı hiç çıkamadım çünkü

Umutlandırmak istemiyorum ama bence hamilesinnn umarım hamişsindir canım Bende şubatın 2sinde hastalandım bugün comfort erken gebelik yaptım ama negatif çıktı sonuç. Progestron içiyorum yarın son günü sanırım 4gün sonra hasta olmam lazım haftaya falan bende kan testi yaptırayım diyorum.

Selam kızlar,
Ben de bugün test yaptım ama sonuçtan hiç bir şey anlamadım. Ne dersiniz?

Eklentiler

• 8ACDD72A-3A2E-4B9E-982D-28EC6485EB67.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 93
Amiin canım amiin inşalah sende en kısa zamanda hamile haberini alırsın Rabbim çok büyük

Silik bile çıksa var oluyor. Bir de 17cikmis. Adete 7gum kala ancak o değerlerde çıkar.. 2gune bir 2 ye katlar.adet günü tekrar kan ver katlanmışsa iyi gidiyordur hamilelik inşalalh öyledir hayırlısı olsun

sabah olsun gidip kan testi yaptırayım. Hiç beklemediğim bir anda oldu. Geçen hafta faranjittim gırla antibiyotik içtim . (( hemen yarın sabah olsun da işten önce kan vereyim hemen
O sorun olmaz inşallah çünkü gebeliğin ilk zamanlarında ya hep ya hiç kuralı var. Yani o ilaçlar ya zarar verir ya hiç sorun olmaz. Ki genelde sorun olmuyor senin depolardan besleniyor ilk 3 ay bebek çünkü. Hayırlısıyla sağlıklı ilerler insallah:)

sabah olsun gidip kan testi yaptırayım. Hiç beklemediğim bir anda oldu. Geçen hafta faranjittim gırla antibiyotik içtim . (( hemen yarın sabah olsun da işten önce kan vereyim hemen
İnşallah canım seninde degerlerin yüksek çıkar bebebiş haberi alırsın allahın izniyle benim kuzenimde grip diye 1 kutu antibiotik içmişti hamile oldugunu bilmeden ama bişey olmamıştı çok şükür 1 yaşında oglu var sanırım antibiotik hamilelige zarar vermiyor inşallah sanada zarar vermemiştir

cevap için teşekkür ederim.artık Hayirlisi diyorum

kür yapıyorsanız yada herhangi bir ilaç kullanıyorsanız bu etken olabilir yada tamamen psikolojik aynısı bu ara bendede oluyor.. kafamızı cok takıyoruz istemsizce başka şeylere odaklanmak gerek
Sadece folik asit alıyorum. Artık pek düşünmüyorum. Ama sürekli bir belirtı çıkıyor. Daha bu sabah mide bulantısı yaşadım.yataktan kalkamadim baş ağrısı ve dönmesi, mide yanması yaşıyorum. Artık sadece hasta olacağım diyorum.

bende dün adet günümdü olmadım bugünde olmayacak gibi kafayı ycem çok takıyoruz takmamak mümkün değil bu yüzden vucutlar altüst oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…