Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar regli 3 gün geçti bugün dayanamayıp test yaptım hemen 2 çizgi belirdi, 5 dk içinde böyle oldu acaba doğru mu 1 buçuk yıldır bugünü bekliyorum şuan şoktayım eger doğruysa yarın yıldönümumuz eşime sürpriz yapicam İlk defa test yaptığım.ixin Emin olamıyorum

Eklentiler

• IMG_20200226_164558.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 74
bu netliğin doğru olmama ihtimali yok hayırlı olsun çok sevindimmm

Bende aranıza yeni katıldım arkadaşlar
Benim bugün regl olmam gerekiyor ama olmadım ben bu ay 5 gün klomen kullandım ondan sonra yumurta çatlatıcı iğne yaptım
acaba ilaçlardan dolayı mı öyle oldu
ama adet olacakmışım gibi hissediyorum

Tabrik ederim canım hemde yüzde yüzde doğru bukadar net cikmasi çok güzel hemen bı kan testi verin eşinize suprizi yapınAllah Sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin

böyle çift çizgiler görünce çok mutlu oluyorum ağlayasım geliyor valla
allah isteyen herkese nasip etsin... :)

Çok teşekkür ederim ama bundan sonra aynı şekilde çıkmasina rağmen 3 kez daha yaptım.desem

çok normal bende pozitif çıksa 10 kere yaparım. Hamişsin duların kabul olur ne olur bizede dua et olur mu? 5gün kaldı reglime ama yine regl belirtileri yaşıyorum

Kızlar, klomenden sonra yumurtam kendılıgınden catlamıstı 1 haftadır sag kasıgımda agrı,belımın bır noktasında agrı var. Yumurtamda sag taraftaydı sız ne dusunuyosunuz? Hamılelık belirtisi için erken mi? Bırde bugun asırı derecede agrı artmaya basladı.

kızlar dün sormuştum size gece eşime söyler söylemez kan vermeye gittik beta 478 çıktı
Çok şükür hamileyim yorumlarınız için teşekkürler
Allah'ım gönlünden geçen dileyen kim varsa mübarek günün yüzü suyu hürmetine nasıp etsin canı gönülden diliyorum
Bend 15 aydır hic korunmadim bugüne kısmetmiş sizlere tek tavsiyem stres yapmayin.
Burda birsürü post okuyup yorum yapıyordum. Nasıl stres yapmayalım diyordum.ama ilk defa bu ay kafamdan attım o kadar denedik olmuyor dedim yaza tedavi başlarız dedik eşimle ve ben hamile kalmışım gerçekten hala inanamıyorum o kadar ovulasyon ile takip eden ben esime kendime türlu şeyler yediren ben hamile kalmadım.
Doğru düzgün birliktelik olmayan bu ay gelmiş bebeğim
Stres yapmayın gerçekten doğruymuş

Ne güzel bir haber :) Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin❤

Merhaba kızlar bakmayacak diyorum kafaya takmıycam diyorum bata 2 gün kala Gine bütün yorumları okudum çok şükür bir oğlum var ama bundan 8 ay önce bi düşügüm oldu ondan beri bi daha evlat sahibi olmayı o kadar istiyorumki bı mübarek günde Rabbim isteyen Herkeze nasip etsin her ay beklemek çok zor biz hamileliği düşündükçe vücudumuz bile bize oyun oynuyor ben bu ayda hamile degılim ne hamilelik belirtisi var nede adet belirtisi zaten test gecikmeden yapmıycam adettim onu yapmak ve Kocaman negatıfi görmek bile yıkıyo

Kızlar selam ben bu ay çatlatma iğnesi olmuştum 12.günüm test yaptım belli belirsiz siliklik görünce içini açtım resimdeki gibi çıktı anlayamadım ne bu kuruma çizgisi filan mı daha önce hiç açmamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…