- 16 Ekim 2019
- 69
- 110
- 43
- 33
kan testi yaptınız mı ? kaç çıktı ?
Çok sevindim gözün aydınSelamlar sabah yaptırdım az önce haberini aldım.
560 çıktı değerim.
:)
bugun 2. Ya da 3. Günüm olacaktı eğer olsaydım.Çok sevindim gözün aydıngayet iyi bir değer regl Geçti mi bu arada?
bu netliğin doğru olmama ihtimali yok hayırlı olsun çok sevindimmmKızlar regli 3 gün geçti bugün dayanamayıp test yaptım hemen 2 çizgi belirdi, 5 dk içinde böyle oldu acaba doğru mu1 buçuk yıldır bugünü bekliyorum şuan şoktayım eger doğruysa yarın yıldönümumuz eşime sürpriz yapicam İlk defa test yaptığım.ixin Emin olamıyorum
Tabrik ederim canım hemde yüzde yüzde doğru bukadar net cikmasi çok güzel hemen bı kan testi verin eşinize suprizi yapınAllah Sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsinKızlar regli 3 gün geçti bugün dayanamayıp test yaptım hemen 2 çizgi belirdi, 5 dk içinde böyle oldu acaba doğru mu1 buçuk yıldır bugünü bekliyorum şuan şoktayım eger doğruysa yarın yıldönümumuz eşime sürpriz yapicam İlk defa test yaptığım.ixin Emin olamıyorum
böyle çift çizgiler görünce çok mutlu oluyorum ağlayasım geliyor vallaKızlar regli 3 gün geçti bugün dayanamayıp test yaptım hemen 2 çizgi belirdi, 5 dk içinde böyle oldu acaba doğru mu1 buçuk yıldır bugünü bekliyorum şuan şoktayım eger doğruysa yarın yıldönümumuz eşime sürpriz yapicam İlk defa test yaptığım.ixin Emin olamıyorum
Çok teşekkür ederim ama bundan sonra aynı şekilde çıkmasina rağmen 3 kez daha yaptım.desembu netliğin doğru olmama ihtimali yok hayırlı olsun çok sevindimmm
Amin inşallah ya çok sağolun işten gelsin eşim o zaman söylicem hemen gideriz o zamanTabrik ederim canım hemde yüzde yüzde doğru bukadar net cikmasi çok güzel hemen bı kan testi verin eşinize suprizi yapınAllah Sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin❤❤
Amin inşallah canım Allah razı olsun eger gönlünden geçiyorsa Rabbim sanada nasip etsin inşallahböyle çift çizgiler görünce çok mutlu oluyorum ağlayasım geliyor valla
allah isteyen herkese nasip etsin... :)
Söyle tabi cnm ya inşallah Allah'ım bizede nasip etsin.Haber verirsin burdan bizlere yine gidinceAmin inşallah ya çok sağolun işten gelsin eşim o zaman söylicem hemen gideriz o zaman
Çok teşekkür ederim ama bundan sonra aynı şekilde çıkmasina rağmen 3 kez daha yaptım.desem
Bu testten bende aldım ovulasyon testi yanında geldi yumurtlama nin kaçıncı günü yaptınız testiMerhaba hanimlar. Daha once innovita gebelik testi kullanan var mi? Guvenilirmidir?Eki Görüntüle 2583222
kızlar dün sormuştum size gece eşime söyler söylemez kan vermeye gittik beta 478 çıktı
Çok şükür hamileyimyorumlarınız için teşekkürler ❤
Allah'ım gönlünden geçen dileyen kim varsa mübarek günün yüzü suyu hürmetine nasıp etsin canı gönülden diliyorum
Bend 15 aydır hic korunmadim bugüne kısmetmiş sizlere tek tavsiyem stres yapmayin.
Burda birsürü post okuyup yorum yapıyordum. Nasıl stres yapmayalım diyordum.ama ilk defa bu ay kafamdan attım o kadar denedik olmuyor dedim yaza tedavi başlarız dedik eşimle ve ben hamile kalmışım gerçekten hala inanamıyorum o kadar ovulasyon ile takip eden ben esime kendime türlu şeyler yediren ben hamile kalmadım.
Doğru düzgün birliktelik olmayan bu ay gelmiş bebeğim
Stres yapmayın gerçekten doğruymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?