Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhaba kızları aramızda öyle biri varmı testi i adet günüme iki gün kala yaparım bazen çoğu zaman test slik çizgiyle pozitiv olur sonra adet olurdum kaç defa başıma gəldi öyle olan varmı hiç 10aylık eliyim və aşırı çocuk isdiyoruz olmuyor test böylə gösderince seviniyorum sonu hep hüsran

Merhaba ,
Bende şişkinlik, boğazda ve yemek borusunda yanma acı tat, uyku hali, yorgunluk , sırt agrısı var . Öğle hiç yatıp uyumam , akşam 4 de dayanamadım yattım resmen.
Bir de atıştırma ihtiyacı duyuyorum sık sık

Sizin belirtilerin nelerdi acaba sol kasık ağrısı belirtimi
Ben de göğüs hassasiyeti vardı ağrı. Parfüm kokuları iğrenç geliyordu bozuk gibi. Sol kasık batması yaşadım. Sık idrara çıkma vardı. Baş dönmesi yaşadım bir yerlere uzanırken özellikle. Ya da bir yerden kalkınca... geç oldu canın kusura bakma yeni gördüm

Teşekkürler canım sağlıklı doğumlar

Ben dün sanki adet olmuşum hissiyle uyandım adet sancısı gibi sancım vardı ama hiçbişey yok bugün de olmadı 1 gün geciktim hamile olabilir miyim acaba göğüsümde hassasiyet var adet olmadan önce olduğu gibi

Dün sanki adet olmuşum gibi bi sancıyla uyandım ama hiçbir şey yoktu ara ara sancı geliyor dünden beri 1 gün gecikti günüm adet dönemi gibi göğüsümde hassasiyet var test yapmalı mıyım Negatif çıkmasından korkuyorum acaba hamile olabilir miyim böyle hisseden varmıydı

Merhaba kızlar. Bende 3 bucuk yıllık evliyim. Yaklaşık 6 aydır çocuk düşünüyoruz. Regl me 4 gün var dün aksam çok hafif lekelenme oldu sonra ilişkiye girdik ve ilişkiden sonra yine hafif kanama oldu hatta regl oldum zannettim üzüldüm ama devamı gelmedi. 10 gündür en ufak bir şeyde belim ağrıyor ve kasıklarımda hafif şiddetli ağrı var. Sizce hamile olabilirmiyim. Fazlada umutlanmak istemiyorum ama insallah öyledir

Şuan bunların hepsi bndede de var nasip

Bende yumurtlama gününden 2 gün sonra kasık ağrıları ve hafif bacağa vuran ağrılar, aşırı ayak üşümeleri, çok sıkı giyinmeme rağmen deli gibi gaz sancıları ve idrar sıklığı, hafif ağız tadı değişikliği, ve inanılmaz yorgun hissediyordum hiç yorucu bi şey yapmasam bile ve bir de sürekli uyku hali vardı. 13. Gün Lekelendim ve kan verdim, kan testinde pozitif çıktı. Şimdi 16. Gün bu belirtiler tam gaz devam ediyor üzerine göğslerimde biraz dolgunlaşma gördüm bu akşam. Acı hassasiyet yok ama.
Bu arada kasık ve bacak ağrıları çok şiddetli değil sadece sızlama ve hafif batmalar şeklinde kesinlikle regl dönemine benzemiyor. Pazar günü erken gebelik testi negatifti. 27 Ocak sabahı reglime 3 gün kala standart gebelik idrar testimde 2. Silik çizgiyi de görmüş bulundum hiç gecikme olmadan.
Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah.

Bugün kan testi oldum değerim 2IU/L ÇIKTI değer artma şansı var mı hamile olabilir miyim değerlerden hiçbirşey anlamıyorum yardımcı olur musunuz

Canım aynı belirtiler bende de var. Ek olarak bende göğüs ucu hassasiyeti son adetimden beri devam eden kasık ve bel ağrısı birde son 3 gündür bulantı baş dönmesi var. Adetime 3 gün var bu sabah normal test yaptım negatif çıktı. Sizce erken mi yaptım testi ??

Bu belirtiler psikolojik kaynaklı da olabiliyor daha önce ben de çok yaşadım. Bir de herkes farklı şekilde belirti de yaşayabiliyor kimi hiç anlamıyor bilirsiniz. İdrar testleri bu aşamada güvenilir olmaz adetin de yaklaşmışken bence yarın sabah hemen sağlık ocağına gidip test yaptır. Stres insanı çok bunaltıyor. İnşallah gebelik öğrenir mutlu haberi verirsin canım.

Ay inşallah teşekkür ederim canım sabretmek gerekiyor tabi, vücudumu dinlemekten herşeyi gebeliğe bağlıyorum şuan

Kızlar reglime bir gün var test silik çıktı. Kabızlık, mide yanması ve ilk defa bu sabah istifra, göğüslerim regle bir hafta kala birkaç gün acıdı şimdi geçti,kasıkta batmalar hatta göbeğimin sol alt tarafında daha net keskin batmalar oldu birkaç kez, sık idrara çıkma. Vardır inşallah 4 kaybım var daha önce

Eklentiler

• 4132F540-E9EF-4502-9C45-71E8A458A4C4.webp
    73,9 KB · Görüntüleme: 182
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…