- 20 Ocak 2011
- 1.796
- 33
- 158
- 42
merhaba kızlar bi sorum olucaktı reglime 7 gün varken beta hcg yaptırdım ama sonuç 1.20 çıktı negatif ardından bi gün sonra evde idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı şuan reglime 2 gün var acaba budeğer yükselirmi bilmiorumm kafam çok karıştı anlıcağınız:S:S:S
negüzel söledin canım yaaaa:) keşke dediğin gibi olsa ama kandaki odeğer yükselebilirmi ki?bence hamilesin canım,şimdiden hayırlı olsun
negüzel söledin canım yaaaa:) keşke dediğin gibi olsa ama kandaki odeğer yükselebilirmi ki?
inş canımm çok teşekürler.cnm 2. çizgi çıktıysa yüksek yüzde hamilesin hayırlısı olsun ama tabiki kan testi yaptırmanda fayda var.
benim de adetim 19.unda bitti internetten yazdim yumurlama günlerimi 24nden 28 ine kadar gösteriyor
bir internet sayfasinda okudum adetin 11. günden 18. güne kadar cinsel iliskide bulunulmasi gerekiyor diye yaziyordu arkadaslar birde bir cihaz varmis yumurlama gününü hesapliyormus. 60 tl falan bilginiz olsun....
bende netten ovulasyon belirleme testi sipariş ettim 10 tane ve ayrıyettende erken gebelik belirleme testi 34 lira kargo dahil bu ay denicem yapan bi çok kişi hamile kalmış ayyy bizede nasip olur inşallahh
inşallah bebeğine kavuşursun canım allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
bana cevap veren yok mu
ya kızlar benim 7 gün süren adetim 3 gün sürdü az oldum ama kırmızıyı gördüm yumurtlama dönemi erken mi olur bu ay diğer aylara göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?