Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar bu gün bikini bölgem inanılmaz sızlıyor ve ağrıyor.. sanki birşey varmış gibi içinde.. bu ne oluo şimdi..

bence hamilesin canım,şimdiden hayırlı olsun

benim de adetim 19.unda bitti internetten yazdim yumurlama günlerimi 24nden 28 ine kadar gösteriyor

bir internet sayfasinda okudum adetin 11. günden 18. güne kadar cinsel iliskide bulunulmasi gerekiyor diye yaziyordu arkadaslar birde bir cihaz varmis yumurlama gününü hesapliyormus. 60 tl falan bilginiz olsun....

bende netten ovulasyon belirleme testi sipariş ettim 10 tane ve ayrıyettende erken gebelik belirleme testi 34 lira kargo dahil bu ay denicem yapan bi çok kişi hamile kalmış ayyy bizede nasip olur inşallahh

bende netten ovulasyon belirleme testi sipariş ettim 10 tane ve ayrıyettende erken gebelik belirleme testi 34 lira kargo dahil bu ay denicem yapan bi çok kişi hamile kalmış ayyy bizede nasip olur inşallahh

inşallah bebeğine kavuşursun canım allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

selincim olmadım daha bakalım ne olcak.kızlar ısım düşmedi benim günüm bugün ne dersiniz. bi de belim ağrıdı.çok ayaktaydım ama hiç böyle olmuyodu.dün gece sanki hasta olmuşum gibiydi kasıklarım ne dersiniz?????:44::44::44::44:

ya kızlar benim 7 gün süren adetim 3 gün sürdü az oldum ama kırmızıyı gördüm yumurtlama dönemi erken mi olur bu ay diğer aylara göre

kızlar ısım düşmedi benim günüm bugün ne dersiniz. bi de belim ağrıdı.çok ayaktaydım ama hiç böyle olmuyodu.dün gece sanki hasta olmuşum gibiydi kasıklarım ne dersiniz?????

bana cevap veren yok mu

cnm aynen benimde ısım düşmedi sanki adetolcakmışım gibi kasıklarım ağrıodu ve hala olmadım sap yumurtalığım ağrıo bu akşam kan testi yapıcam inşallah güzel haberler veririm ve sende bu akşam olmazsın inşaalh yarın adetin geçeceği için idrarda çıkar seninde hadi cnm inşaalh yaa

ya kızlar benim 7 gün süren adetim 3 gün sürdü az oldum ama kırmızıyı gördüm yumurtlama dönemi erken mi olur bu ay diğer aylara göre

Merhaba. Erken olmaz. Ovulasyon beklenen adet tarihi ve siklusun uzunluğu ile ilgilidir, adetin ne kadar sürdüğü önemli değildir.

cnm ben ölçmedim ama çok belirign vücut ısım yükseldi son 3 gündür bu çok net anlaşılıor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…