es2006 benim normalde 35.6 ya da 35.6 olurdu koltuk altından ölçümde.sadece yumurtlama günü civarında36.1 olurdu.sabah ölçüm yapıyorum dört gündür 36nın altına inmedi daha gün içinde de inmedi hiç kaç gündür
slm kızlar benim gibi hamile kalmaya çalışan arkadaşlar ben dün internette ovulayon zamanını belirleme testi sipariş ettim ve o testi yapanların hepsi o ay hamile kalmış sizede sölemek istedim ben bu ay yapıcam inşallah tutar yanındada ayrıyetten 5 adet gebeliği erken öğrenme testi varmış ilişkiden 7 gün sonra öğreniyomuşsun adetine 5 gün kalada varsa pozitif oluyomuş bilgilendirmek istedim sizleri
Pınarcım sende hoşgeldin aramıza , senin reglin çok geçti bildiğim kadarıyla test negatifti , idrarda mı kanda mı negatif ? Bence yarın kanda baktır hcg ye.
es2006 cım bende tam bu tesetlere bakıyordum ama kararsız kaldım hangi siteden aldığını söyleyebilirmisin bide markasını yada link atabilirmisin
çünkü internetten yapılan hesaplamara göre tutmuyor benimki daha erken yumurtluyrmuşum tam olarak öğrenmek istiyorum
tuba tebrik ederim cnm inş kucağına sağlıklı bir şekilde alırsın bebişini
deryacım tansiyonun neden düşmüş olabilir, gebelikte böyle tansiyon düşmesi oluyor mu acaba. kan testi yapmasan bile kendin bi test alsan da bi baksan sonucu ne çıkacak
kızlar dayanamadım kan testimi yaptırdım Hcg 398,63 çıktıdarısı hepinizin başına İNŞALLAH
kızlarrrrrrr ben adet olmadım ilk defa şaştı çok heyecanlıyım ama pazartesiye kadar bekliycem inşallah güzel haber veririm canlarımm
hadi bakalım canım hayırlısı hakkında ve hakkımızda bennnn hala beklıyorum olamadım bır turlu ama adet olucam gıbı gellıyor cunku cok alınganım bu aralar herseye parlıyorummmm vee oldum zannedıp ıkıde bır lavaboya gıdıyorum bakıyorum yokkk ayy oolacaksam olayımda bır dr goruneyımm yaa
bilen kimse yok mukızlar bişi sorcam şimdi benim test sonucum 0,1 cıktı hamıle degılım demek oluyo bu
doktor ultrasonla baktıgında rahım duvarı kalınlasmıs vardır buyuk ıhtımalle dedi.
hamıle degılsem duvar kalınlasması neden olur kı?
bilen kimse yok mu
biraz araştırayım dedim acayip şeyler çıktı karşıma korktum yavcnm hiç bilmiyorum yaaa. kimseden de ses çıkmadığına göre herhalde bilen yok
bilen kimse yok mu
bilen kimse yok mu
Tubacımm canım seni gönülden tebrik ederim inan çok sevindimmmm allah tamamına erdırsınnnnn
belrtilerin nelerdiii canımm ve kac gun gectı de test yaptırdın artııııı yumurtlama tarıhını bılıyormusydun bize biraz bilgi verirmisinn tatlımmmm
tuba hayırlı uğurlu olsun inşallah allah tamamına erdirsin sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah allahım tüm isteyenlere versin inşallah bize de varsin hayırlısıyla
teşekkür ederim canımmmmmm en yakın zaman da sizlerde beni sevindirin artık böyle
Benim adetime 2 gün kala idrar testi yapmıştım 2. çizgi açık pembe çıkmıştı ama emin olamadım adet günümde yani dün kan testi yaptırdım 398 çıktı :))))) yumurtlama tarihimi biliyordum şöyleki o programıda buradan duymuştum bi program var adet günlerinizi giriyorsunuz otomatik olarak yumurtlama gününü söylüyo o nu denedim bu ay tuttu
Programın adıda advanced woman calendar programı bilgisayara yüklüyorsun deneme süresi ücretsiz 1 ay ben 1 ayda hamile kaldım nasip tabiii
inşallah canım sende hamilesindir de hepimiz aynı zamanlarda da doğururuz artık
evet canım o programı bende ındırdım bu ay onu kullandım bende benım yumurtlama gunum 30 ocaktı yanı gec bıraz senın ne zamndı hatırlıyormusunn canımm
6 ocaktı canım o bikaç gün öncesi ve sonrasını pek boş bırakmamıştık birde tam yumurtlama günümde böğürtlen kökü suyu içmiştim bilmem onun faydasıda oldu mu :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?