Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canm benimde adetime yakın 36.5 di araştırma yaptım hamilelik varsa eğer 37 ve üzeri çıkarmış internette öyle okumuştum hayırlısı canım inşallah hamilesindir güsel haberlerini bekliyoruzz

hanımlar adet belirtileri özellikle karın ve bel ağrısı ne adetten ne kadar önce başlıyor. 1 hafta önceden mi başlar. yoksa 2-3 gün kala mı?

es2006 cım bende tam bu tesetlere bakıyordum ama kararsız kaldım hangi siteden aldığını söyleyebilirmisin bide markasını yada link atabilirmisin
çünkü internetten yapılan hesaplamara göre tutmuyor benimki daha erken yumurtluyrmuşum tam olarak öğrenmek istiyorum

Pınarcım sende hoşgeldin aramıza , senin reglin çok geçti bildiğim kadarıyla test negatifti , idrarda mı kanda mı negatif ? Bence yarın kanda baktır hcg ye.

canım benim saoll..evet adetım gecelı 3. gunu kanda 2.00 cıktı bıraz daha beklıyım dedım ablamın ısrarlarına dayanamadım ayın 19 unda ıdararda kendım yaptım tek cızgı havalardan mı ne bılmıyroum ama bakıcam eger yarın adet olmazsam muayne olmaya gıdecemm

canm ovulasyon test yaz google markasıda coretests diye bi marka yarın elime geçicek 10 adet çubk var ve 5 adette erken gebelik öğrenme testi var denicem hayırlısıyla inş. yapanlar varmış ilk ayda hamile kalanlar olmuş :)) kısmet

teşekkür ederim canım hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah

kızlar dayanamadım kan testimi yaptırdım Hcg 398,63 çıktı darısı hepinizin başına İNŞALLAH

Tubacımm canım seni gönülden tebrik ederim inan çok sevindimmmm allah tamamına erdırsınnnnn

belrtilerin nelerdiii canımm ve kac gun gectı de test yaptırdın artııııı yumurtlama tarıhını bılıyormusydun bize biraz bilgi verirmisinn tatlımmmm

tuba hayırlı uğurlu olsun inşallah allah tamamına erdirsin sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah allahım tüm isteyenlere versin inşallah bize de varsin hayırlısıyla

bilen kimse yok mu

canım benımde bır kere ole olmustu dayanamadım baktırmıstım ultrasyonla ustten baktılar dr dedıkı var gıbı dedı kalınlasma var deı bu na benzer bıseyler soledı sonra benden kan ıstedı ve sonucum 1.00 cıkmıstı dr dedı yok dedı negatıf ama kalınlasmıs dedii.eğer adet olursan kı eger bebek yoksa dıger aya baya performansınız yuksek olsunn dıger aya bebiş gelme ıhtımalı buyukkkk

karından görünmez diye diğer ultrasona baktı doktor
kan testi 0,1 cıkmasa suphelenıcem de hala adet olucakmısım gıbı bı belırtı yok
olucaksa da pazardan once olmasın dıye dua edıyorum su an yarın şirketin balosu var

teşekkür ederim canımmmmmm en yakın zaman da sizlerde beni sevindirin artık böyle
benim adetime 2 gün kala idrar testi yapmıştım 2. çizgi açık pembe çıkmıştı ama emin olamadım adet günümde yani dün kan testi yaptırdım 398 çıktı :))))) yumurtlama tarihimi biliyordum şöyleki o programıda buradan duymuştum bi program var adet günlerinizi giriyorsunuz otomatik olarak yumurtlama gününü söylüyo o nu denedim bu ay tuttu
programın adıda ADVANCED WOMAN CALENDAR programı bilgisayara yüklüyorsun deneme süresi ücretsiz 1 ay ben 1 ayda hamile kaldım nasip tabiii
inşallah canım sende hamilesindir de hepimiz aynı zamanlarda da doğururuz artık

tuba hayırlı uğurlu olsun inşallah allah tamamına erdirsin sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah allahım tüm isteyenlere versin inşallah bize de varsin hayırlısıyla

amin canım inşallah sağlıklı bi dönem geçiririm.... en yakın zaman da İNŞALLAH sizlerde hamile haberlerinizi verirsiniz :)))

evet canım o programı bende ındırdım bu ay onu kullandım bende benım yumurtlama gunum 30 ocaktı yanı gec bıraz senın ne zamndı hatırlıyormusunn canımm

evet canım o programı bende ındırdım bu ay onu kullandım bende benım yumurtlama gunum 30 ocaktı yanı gec bıraz senın ne zamndı hatırlıyormusunn canımm

6 ocaktı canım o bikaç gün öncesi ve sonrasını pek boş bırakmamıştık birde tam yumurtlama günümde böğürtlen kökü suyu içmiştim bilmem onun faydasıda oldu mu

6 ocaktı canım o bikaç gün öncesi ve sonrasını pek boş bırakmamıştık birde tam yumurtlama günümde böğürtlen kökü suyu içmiştim bilmem onun faydasıda oldu mu :d

evet canım ben fazla ole anlamam gercı hestan ama sımdı sence benım gec dollenme olabılırmııı sana bır anlatsammm dınlermısın şimdi benimm günlerim şazmaz olurum 30 gunde bır olur 14 aralıkta oldum ve 3 gunde bır devamlı ılıskı oldu ozellıkle hanı takvımde dıyorya gebe kalma sansnız yuksek dıye o zmanlar ve yumurtalama gosterdıgı yanı aralık 30 unda bos gecırmedık Acaba dıyorum yaa havalardan dolayı sastı yada gebelık varsa gec dollenme dıyorlr yaa ondan oldu akıl verın bana yaaa gercı dr da gıdecem yarın adet olmazsamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…