ya kızlar benim 7 gün süren adetim 3 gün sürdü az oldum ama kırmızıyı gördüm yumurtlama dönemi erken mi olur bu ay diğer aylara göre
selincim olmadım daha bakalım ne olcak.kızlar ısım düşmedi benim günüm bugün ne dersiniz. bi de belim ağrıdı.çok ayaktaydım ama hiç böyle olmuyodu.dün gece sanki hasta olmuşum gibiydi kasıklarım ne dersiniz?????:44::44::44::44:
hayırlısı ya haber ver bana selin durumundan
Canım hasta olmuşsun gibi ağrı varsa hamile olabilirsin. İdrar ya da kan testi yaptır bence. Günün geçmediyse idrar da çıkması zor olasılık ama..
Buarada her zamankinden düşün yoğunlukta ve kısa süren adet üstüne görme de olabilir, bunu kontrol ettiniz mi, hamile olmadığınızdan emin misiniz?
cnm ben ölçmedim ama çok belirign vücut ısım yükseldi son 3 gündür bu çok net anlaşılıor
dün gün ortasında yaptım test ama negatif çıktı.dün gece de adet olmuşum gibi oldu.belim ağtıdı ve ısım düşmedi hayırlısı bakalım
Kızlar şu saat itibari ile.. sanki adet olmuşum ilk günü gibi ağrım arttı.. sırtıma vuruo.. nefes alırken sıkışıorum gazdan.. göğüs uçlarımda büyüme var..
gitsem diyorum akşam kan testine.. değer çıkar mı acep..
Canım ben Kağan Kocatepenin kitabını sipariş etmiştim, onda okudum kan testi adet öncesinde doğru sonucu verirmiş. İdrar testi vermezmiş. Yani dayanamıyorsan gidip yaptırabilirsin.
vücut ısın kaç canm 37 ve üzeri ise hamilelik demek canm
sizce giddimmi kızlar. yolumun üstü napım ki?kararsız kaldım..
İnş canım ya onlardan biri tutmuşturda inş güzel haberler olur bu ay :)Bizde reglnin 10.günü çalışmaya başladık günaşırı şeklinde hala çalışıyoruz gerçi reglime 5-6 gün kaldı bakalım inşallah faydası olmuştur.Bu arada soğan ve keçiboynuzu kürü uyguluyoruz hala.Kolay hamile kalmak için önerilenleri uyguladım.Mesela ilişkiden sonra 1 saat hiç kalkmadım popomun altına yastık koydum ve ayaklarımı yükseğe kaldırdım, hemen duş almadım.iNŞALLAH bu çabalarımızın faydası olmuştur.Ama erkenden test falan yapmicam bu sefer moral bozukluğu yaşamak istemiyorum yine.Dediğim gibi reglime 5-6 gün kaldı ve hiçbir belirtim yok.
Umarım sende o değerli günlerde hamile kalmışsındır canım ümidimizi yitirmeyelim.Hem bak içine doğmuş ocak ayında hamile kalmak :))
İnş canım ya onlardan biri tutmuşturda inş güzel haberler olur bu ay :)Bizde reglnin 10.günü çalışmaya başladık günaşırı şeklinde hala çalışıyoruz gerçi reglime 5-6 gün kaldı bakalım inşallah faydası olmuştur.Bu arada soğan ve keçiboynuzu kürü uyguluyoruz hala.Kolay hamile kalmak için önerilenleri uyguladım.Mesela ilişkiden sonra 1 saat hiç kalkmadım popomun altına yastık koydum ve ayaklarımı yükseğe kaldırdım, hemen duş almadım.iNŞALLAH bu çabalarımızın faydası olmuştur.Ama erkenden test falan yapmicam bu sefer moral bozukluğu yaşamak istemiyorum yine.Dediğim gibi reglime 5-6 gün kaldı ve hiçbir belirtim yok.
Umarım sende o değerli günlerde hamile kalmışsındır canım ümidimizi yitirmeyelim.Hem bak içine doğmuş ocak ayında hamile kalmak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?