Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ya kızlar benim 7 gün süren adetim 3 gün sürdü az oldum ama kırmızıyı gördüm yumurtlama dönemi erken mi olur bu ay diğer aylara göre

Buarada her zamankinden düşün yoğunlukta ve kısa süren adet üstüne görme de olabilir, bunu kontrol ettiniz mi, hamile olmadığınızdan emin misiniz?

Canım hasta olmuşsun gibi ağrı varsa hamile olabilirsin. İdrar ya da kan testi yaptır bence. Günün geçmediyse idrar da çıkması zor olasılık ama..

Canım hasta olmuşsun gibi ağrı varsa hamile olabilirsin. İdrar ya da kan testi yaptır bence. Günün geçmediyse idrar da çıkması zor olasılık ama..

dün gün ortasında yaptım test ama negatif çıktı.dün gece de adet olmuşum gibi oldu.belim ağtıdı ve ısım düşmedi hayırlısı bakalım

Buarada her zamankinden düşün yoğunlukta ve kısa süren adet üstüne görme de olabilir, bunu kontrol ettiniz mi, hamile olmadığınızdan emin misiniz?

kontrol etmedim canım ya olabilirmi acaba ama hani üstüne görünce kahverengi derler ya benim kırmızıydı olabilir mi acaba üstüne görmüş olabilirmiyim ki :)) ne güsel olur

Kızlar şu saat itibari ile.. sanki adet olmuşum ilk günü gibi ağrım arttı.. sırtıma vuruo.. nefes alırken sıkışıorum gazdan.. göğüs uçlarımda büyüme var..

gitsem diyorum akşam kan testine.. değer çıkar mı acep..

kızlar bişi sorcam şimdi benim test sonucum 0,1 cıktı hamıle degılım demek oluyo bu
doktor ultrasonla baktıgında rahım duvarı kalınlasmıs vardır buyuk ıhtımalle dedi.
hamıle degılsem duvar kalınlasması neden olur kı?

Canım ben Kağan Kocatepenin kitabını sipariş etmiştim, onda okudum kan testi adet öncesinde doğru sonucu verirmiş. İdrar testi vermezmiş. Yani dayanamıyorsan gidip yaptırabilirsin.

vücut ısın kaç canm 37 ve üzeri ise hamilelik demek canm

es2006 benim normalde 35.6 ya da 35.6 olurdu koltuk altından ölçümde.sadece yumurtlama günü civarında36.1 olurdu.sabah ölçüm yapıyorum dört gündür 36nın altına inmedi daha gün içinde de inmedi hiç kaç gündür

sizce giddimmi kızlar. yolumun üstü napım ki?kararsız kaldım..

Zor bir karar şeker. Hamileysen ve olur da negatif çıkarsa -daha vakit var diye- yok yere moralin bozulabilir? Ama tabi bunun yanında pozitifse eğer acaip sevinirsin.

Bu arada bu ateş ölçme yöntemi kesin midir? Yani ateşi 37 veya üzerinde olan biri hamiledir denebilir mi? Enfeksiyonlarda falan da insanın ateşi yükseliyor sonuçta..

Son düzenleme:
İnş canım ya onlardan biri tutmuşturda inş güzel haberler olur bu ay :)
Umarım sende o değerli günlerde hamile kalmışsındır canım ümidimizi yitirmeyelim.Hem bak içine doğmuş ocak ayında hamile kalmak :))

Belkide :) Ama Ocakta doğuracak şekilde hissediyorum ama belki ocakta hamile kalacağımı hissediyorumdur :)

İnş canım ya onlardan biri tutmuşturda inş güzel haberler olur bu ay :)
Umarım sende o değerli günlerde hamile kalmışsındır canım ümidimizi yitirmeyelim.Hem bak içine doğmuş ocak ayında hamile kalmak :))

Belkide :) Ama Ocakta doğuracak şekilde hissediyorum ama belki ocakta hamile kalacağımı hissediyorumdur :)

Benim çıkmam gerek arkadaşlar. Herkese iyi haftasonları diliyorum. Haftasonu test yapan arkadaşlar sonuçlarını bizle paylaşsınlar, biz de duygularınıza ortak olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…