arkadaşım sağol, ALLAH dualarını kabul etsin gönlüne göre versin, sorularıma yanıt veriyorsun sağol, arkadaşım benim 9. günüm bugün, bu ay olsun istiyorum artık , 5 ay oldu
arkadaşlar,
Bir kaç sayfa once tuba arkadaşımız uyguladığı birşey paylaşmıstı bizlerle hatırlarsanızz bende bugun hst cıkısı aktarcıya ugradım ve aldım şimdi size aktarayımm;
böğürtlen kökü kürü rahmi kuvvetlendiriyormuş,yumurta sayısını ve kalitesini arttırıyormuş,iltihap varsa temizliyormuş ve hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş.
hazırlanışı:
aktarda temin edebileceğiniz yarım klo böğürtlen kökünü soğuk suda iyice yıkadıktan sonra ,6 lt.soğuk suyun içine koyarak ağzı kapalı olarak kaynamaya bırakın.kaynamaya başladıktan sonra yarım saat kısık ateşte kapağı kapalı olarak kaynatmaya devam edin.sonra soğumaya bırakın.soğuduktan sonra cam şişelere doldurup buzdolabında saklayın ve sabah akşam aç karınla 1 er çay bardağı için.
Denemekte fayda var diyorum vee ben adetımın 1. gününde başlıyorum arkadaşlarr,,,Haydinn Hayırlısı olsunn,,
kızlar bende şimdi yükledim de bana biraz karaşık geldi renkler falan var sarı olan günlermi :44:
canım başla sen dene faydası da var zaten faydalı bır bıtkı basla canımmm şifa olsunnnn
canım evet bende o takvimi indirdim bu ay onla başladımm herseyı otomatık gosterıyor ve not bıle alabılıyorsun ılıskı zamanını unutmaman ıcın kalp şekli ar onla ısaretlıyorsun cok rahat ve guzelll bır takvım bu arada bu takvımıde onerırım bendeee melsss gibi 8elifcım dene ıstersen sende
hadi hayırlı olsun canım ama sen o tarifi aktardanmı aldın bana da aktar kaynatma dedi sadece kaynak bir bardak suyun içine 2 3 dal koy 5 10 dk demlendikten sonra aç karnına sabah akşam iç dedi hatta ben eşime bile verdimyani her içiceğin zaman yenisini demle dedi ve ben onu sadece yumurtlama günümden 1 2 gün önce içtim sonra bıraktım :)) artık içmiyorummm
canım türkçe olarak ayarladınmı ayarladıysan en son adet oldugun tarıhı gır ve doen dıye bısey varya onu ayarla baska da bısey yok gunlerın üzerine tıklamadan gelırsen eger yazıyor acıklamaları türkçe degılse yardımcı olımm bebemmm sana yada ing varsa no problemmm
kızlar bende şimdi yükledim de bana biraz karaşık geldi renkler falan var sarı olan günlermi :44:
arkadaşım türkçesi var mı benimki ingilizce, türkçe dil kısmıda yoktu,özellikle baktım, bana anlatır mısın işin yoksa
arkadaşım türkçesi var mı benimki ingilizce, türkçe dil kısmıda yoktu,özellikle baktım, bana anlatır mısın işin yoksa
internette arastırmalarıma gore hemen hemen hepsi bu sekılde yazmıs seklıde aynı tahta parcalarına benzıyordegılmı degısık bısey
solda en üstte file yazıyor ya hani ordada settings var oradanda language olması lazım oradan ayarlayabiliyorsun canım..
canım cvp yazmışsın çok sağol, çok sevindirdin beni
Yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii programım artık türkçeeeeeeee, süpermiş bayıldımmmmmmmmmmmm
canım ıcıme sınmedı sag ust kosede file yazıyor tıkla daha sonra configure cıkacak tıkla language yazıyor orda english yazıyorya tıkla oraya turkceyı sec ok de bu kadar yemek yıyorum gellın hep beraber olsunn bayanlarrr
kızlar sizlere birşey sorucam
adetim 4 gün geçikmişti ve şimdi yoğun agrılarla regl oldum
şimdi adetim bittikten sonra tekrardan test yapmalımıyım?
etrafımdakıler kimi yap dıyor kımıde saçmalama ne testı hamile olsan regl olmazdın diyor?
sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?