Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

arkadaşım sağol, ALLAH dualarını kabul etsin gönlüne göre versin, sorularıma yanıt veriyorsun sağol, arkadaşım benim 9. günüm bugün, bu ay olsun istiyorum artık , 5 ay oldu

canım benim amin Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah..bence bugünden itibaren 18. güne kadar sperm kalitesini öldürmeden gün aşırı ilişkiye girmenizi tavsiye ederim ben bu şekilde ilk aydan hamile kalmıştım ki kötü sonuçlandı uzun bi aradan sonra bu ay bizde başladık hayırlısı artık sıkıntıya girme tatlım eşinede belli etme Allahın izniyle hepimiz kavuşacağız bebeklerimize..

hadi hayırlı olsun canım ama sen o tarifi aktardanmı aldın bana da aktar kaynatma dedi sadece kaynak bir bardak suyun içine 2 3 dal koy 5 10 dk demlendikten sonra aç karnına sabah akşam iç dedi hatta ben eşime bile verdim yani her içiceğin zaman yenisini demle dedi ve ben onu sadece yumurtlama günümden 1 2 gün önce içtim sonra bıraktım :)) artık içmiyorummm

kızlar bende şimdi yükledim de bana biraz karaşık geldi renkler falan var sarı olan günlermi :44:

canım türkçe olarak ayarladınmı ayarladıysan en son adet oldugun tarıhı gır ve doen dıye bısey varya onu ayarla baska da bısey yok gunlerın üzerine tıklamadan gelırsen eger yazıyor acıklamaları türkçe degılse yardımcı olımm bebemmm sana yada ing varsa no problemmm

minarcım bende şaşmadı bu program hiç denemek için geçmiş adet tarihlerimi de yazdım doğru sonuç verdi eşim saklamış bi de dosyalar içine gelen giden görmesin ne zaman neler yaptığımızı diye

internette arastırmalarıma gore hemen hemen hepsi bu sekılde yazmıs seklıde aynı tahta parcalarına benzıyordegılmı degısık bısey

arkadaşım türkçesi var mı benimki ingilizce, türkçe dil kısmıda yoktu,özellikle baktım, bana anlatır mısın işin yoksa

kızlar bende şimdi yükledim de bana biraz karaşık geldi renkler falan var sarı olan günlermi :44:

bi varsayıma göre sarıdan önce(yumurtlamadan önce ) gelen krem rengi günler kız,sarıdan sonra gelen krem rengi günler ise erkek günleriymiş her sürümü farklı sanırsam :97:

arkadaşım türkçesi var mı benimki ingilizce, türkçe dil kısmıda yoktu,özellikle baktım, bana anlatır mısın işin yoksa

canım benım tabıkıde bak x ten kapattıgın bolum varya onun altın da 4 adet yazı var.en bastakını tıkla ve ıkıncıyı sec ayarlar ordan dil secımı yapabılırsınnn canım benımmm

anlatmaya calıstım ama ıns yardımcı olabıldım D

Son düzenleme:
canım ıcıme sınmedı sag ust kosede file yazıyor tıkla daha sonra configure cıkacak tıkla language yazıyor orda english yazıyorya tıkla oraya turkceyı sec ok de bu kadar yemek yıyorum gellın hep beraber olsunn bayanlarrr

kızlar sizlere birşey sorucam
adetim 4 gün geçikmişti ve şimdi yoğun agrılarla regl oldum
şimdi adetim bittikten sonra tekrardan test yapmalımıyım?
etrafımdakıler kimi yap dıyor kımıde saçmalama ne testı hamile olsan regl olmazdın diyor?
sizce?

eger adetın dıger aylardakı gıbı normalse farklılık yoksa yapmana gerek yokk bence canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…