Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

geciktiği için de ağrılı olabilir canım adetin bittikten sonra test yapmana gerek yok ama içine sinmiyorsa eğer bi kan testi yaptır istersen..

çok sağolun kızlar ne bilim ya aklımı karıstırdılar üstüne görme diye birşey varmış ilk defa duydum
kimi diyor olabilir kimisi diyor işte saçmalama...

İnsanları anlayamıyorum birşey soruyorsun terslıyorlar nebılım ben sonucta hiç bebeğim yok tecrübem yok 1 senelık evlıyım bende yenı yenı öğrenıyorum neyın ne oldugunu ama anlamıyorlar.

normalde adteım hıc şaşmazdı ilk defa bu ay 4 gün gecıktı bende şüphelenmiştim
sonra adet oldum.

canım benim bu ay 2 gün sürdü, ama leke gibi değil, resmen adetti, test yaptım, kocaman bi negatif çıktı, ama için rahat edecekse yap, kendini sıkma

bende canım bak bugun 10. gunum ama bende hala adet olmadımmm dr gıttım gebelık yok dedı bende adet olmayı beklıyorum herkes bınbırturlu seyler soler ve bunu bugun ogrendım herkesın bunyesı degısık o yuzden sen de olan bende olmayabılır herhangi bır problem bır degısıklık yasamassan yapmana gerek yokkk canımmm ama ıcımın rahat olması gerekıyor dersen yaptrı ıcın rahatlasınnn

paylaşımın için cok sogol deftere yazdım denemetik kür dua kalmadı bi defterim var hep bebeiş için förmüller dualarla dolu hayırlısı bakalım

kızlar şu son bi kaç gündür boğuluyorum sanki devamlı sıkıntı hali var günde de 13 saat uyuyorum tabi hemen hamilelik geliyor aklıma ama kendimi kandırmakta istemiyorum sözüm var stres yok düşünmek yok ummuyorum artık olursa süpriz diyorum hayırlısı hakkımızda..

bende senin gibiyim 3,5 senedir her günümü sayıyorum ilkkez adetim tam bi hafta gecikti ama evde ikikez test yaptım tek cizikte kaldım hep ama hala bişe yok kafayı iyicem insan umutlanmadan yapamıyo sen en azından kesin sonucu almışsın üzücü ama kafan rahatlamıştır en azından

doğru söylüyorsun canım herkesin bünyesi farklı..
yok test yapmıycam :))

canım benim bu ay 2 gün sürdü, ama leke gibi değil, resmen adetti, test yaptım, kocaman bi negatif çıktı, ama için rahat edecekse yap, kendini sıkma

Bu daha ilk ayım korunmadan ilişkiye girmemiz olmasına ragmen o kocaman Negatifi görmek beni
üzer diye düşünüyorum en iyisi yapmamak hamile olsaydım adet olmazdım sanırım :))
teşekkürler canım

evet canım aynen olee kafam rahatladı en azından pisikolojiksede eger olım dıye bır an onceee diğer aya kaldı bakalım

melsss kullanıcısından alıntı
kızlar şu son bi kaç gündür boğuluyorum sanki devamlı sıkıntı hali var günde de 13 saat uyuyorum tabi hemen hamilelik geliyor aklıma ama kendimi kandırmakta istemiyorum sözüm var stres yok düşünmek yok ummuyorum artık olursa süpriz diyorum hayırlısı hakkımızda..[/QUO
TE]

canım benım cok uzuldum Allah bir daha yasatmasın o gunlerı sağlıklı hamılelıgın olur ınsallahhh rahat ol relax

amin canım inşallah..hepimize sağlıklı hamilelik, sağlıklı bebişler nasip etsin Allah..

canım her ayın 20 sinde olurum.ama bu ay bilmiyorum.yumurtlamamıda testle takip edecem tabi yumurtlarsam onuda bilmiyorum

benim de beklenen adet tarihim 05.02 bakalım hayırlısı.perşembe(20.01) doktora gittim 22 mm yumurtam oluşmuştu.çatlamak üzere dedi ama bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…