kızlar sizlere birşey sorucam
adetim 4 gün geçikmişti ve şimdi yoğun agrılarla regl oldum
şimdi adetim bittikten sonra tekrardan test yapmalımıyım?
etrafımdakıler kimi yap dıyor kımıde saçmalama ne testı hamile olsan regl olmazdın diyor?
sizce?
kızlar sizlere birşey sorucam
adetim 4 gün geçikmişti ve şimdi yoğun agrılarla regl oldum
şimdi adetim bittikten sonra tekrardan test yapmalımıyım?
Etrafımdakıler kimi yap dıyor kımıde saçmalama ne testı hamile olsan regl olmazdın diyor?
Sizce?
çok sağolun kızlar ne bilim ya aklımı karıstırdılar üstüne görme diye birşey varmış ilk defa duydum
kimi diyor olabilir kimisi diyor işte saçmalama...
İnsanları anlayamıyorum birşey soruyorsun terslıyorlar nebılım ben sonucta hiç bebeğim yok tecrübem yok 1 senelık evlıyım bende yenı yenı öğrenıyorum neyın ne oldugunu ama anlamıyorlar.
normalde adteım hıc şaşmazdı ilk defa bu ay 4 gün gecıktı bende şüphelenmiştim
sonra adet oldum.
arkadaşlar,
Bir kaç sayfa once tuba arkadaşımız uyguladığı birşey paylaşmıstı bizlerle hatırlarsanızz bende bugun hst cıkısı aktarcıya ugradım ve aldım şimdi size aktarayımm;
böğürtlen kökü kürü rahmi kuvvetlendiriyormuş,yumurta sayısını ve kalitesini arttırıyormuş,iltihap varsa temizliyormuş ve hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş.
hazırlanışı:
aktarda temin edebileceğiniz yarım klo böğürtlen kökünü soğuk suda iyice yıkadıktan sonra ,6 lt.soğuk suyun içine koyarak ağzı kapalı olarak kaynamaya bırakın.kaynamaya başladıktan sonra yarım saat kısık ateşte kapağı kapalı olarak kaynatmaya devam edin.sonra soğumaya bırakın.soğuduktan sonra cam şişelere doldurup buzdolabında saklayın ve sabah akşam aç karınla 1 er çay bardağı için.
Denemekte fayda var diyorum vee ben adetımın 1. gününde başlıyorum arkadaşlarr,,,Haydinn Hayırlısı olsunn,,
paylaşımın için cok sogol deftere yazdım denemetik kür dua kalmadı bi defterim var hep bebeiş için förmüller dualarla dolu hayırlısı bakalım
kızlar şu son bi kaç gündür boğuluyorum sanki devamlı sıkıntı hali var günde de 13 saat uyuyorum tabi hemen hamilelik geliyor aklıma ama kendimi kandırmakta istemiyorum sözüm var stres yok düşünmek yok ummuyorum artık olursa süpriz diyorum hayırlısı hakkımızda..[/QUO
TE]
cnm inşallah hamişsindir
bende canım bak bugun 10. gunum ama bende hala adet olmadımmm dr gıttım gebelık yok dedı bende adet olmayı beklıyorum herkes bınbırturlu seyler soler ve bunu bugun ogrendım herkesın bunyesı degısık o yuzden sen de olan bende olmayabılır herhangi bır problem bır degısıklık yasamassan yapmana gerek yokkk canımmm ama ıcımın rahat olması gerekıyor dersen yaptrı ıcın rahatlasınnn
bende canım bak bugun 10. gunum ama bende hala adet olmadımmm dr gıttım gebelık yok dedı bende adet olmayı beklıyorum herkes bınbırturlu seyler soler ve bunu bugun ogrendım herkesın bunyesı degısık o yuzden sen de olan bende olmayabılır herhangi bır problem bır degısıklık yasamassan yapmana gerek yokkk canımmm ama ıcımın rahat olması gerekıyor dersen yaptrı ıcın rahatlasınnn
canım benim bu ay 2 gün sürdü, ama leke gibi değil, resmen adetti, test yaptım, kocaman bi negatif çıktı, ama için rahat edecekse yap, kendini sıkma
kızlar şu son bi kaç gündür boğuluyorum sanki devamlı sıkıntı hali var günde de 13 saat uyuyorum tabi hemen hamilelik geliyor aklıma ama kendimi kandırmakta istemiyorum sözüm var stres yok düşünmek yok ummuyorum artık olursa süpriz diyorum hayırlısı hakkımızda..[/QUO
TE]
cnm inşallah hamişsindir
inşallah canım benim ilkim kötü tecrübeydi hem çok istiyorum hemde aynılarını yaşamaktan korkuyorum
bende senin gibiyim 3,5 senedir her günümü sayıyorum ilkkez adetim tam bi hafta gecikti ama evde ikikez test yaptım tek cizikte kaldım hep ama hala bişe yok kafayı iyicem insan umutlanmadan yapamıyo sen en azından kesin sonucu almışsın üzücü ama kafan rahatlamıştır en azından
melsss kullanıcısından alıntı
TE]
canım benım cok uzuldum Allah bir daha yasatmasın o gunlerı sağlıklı hamılelıgın olur ınsallahhh rahat ol relax
BAT(BEKLENEN ADET TARİHİ)
*sincap08 22.02.2011
*elagulum 26.01.2011
*drymstf 29.01.2011
*GULSE84 31.01.2011
*kizil_mavi 26.01.2011
*yamukprenses 30.01.2011
*yarenhande 27.01.2011
*mariecurie 27.01.2011
*rengarenk34 26.01.2011
*niserdarhan 29.01.2011
*melsss 27.01.2011
*sean 25.01.2011
*tweety25 03.02.2011
*es2006 18.02.2011
GÜNÜ GEÇENLER
*MİNAR 13.01.2011
*ybaby 05.01.2011
*kara_ 15.01.2011
*brownim 18.01.2011
*didemss25 19.01.2011
*
*
*
*
*
Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim *
*Haticesu- 32 -kız- belli değil
*tuubaayaz
*nejla_nemus
*selin 7
*
*
*
*
*
*
*
kızlar 50 kadar sayfa geriye giderek yazılanları teker teker okuyarak listeyi yeniden düzenledim,umarım gözden kaçan birşey yoktur;ancak letta ve güneş_16 arkadaşlar sizde durumunuzu belirtirseniz sizide listeye ekleyelim,güneşcim senin adet tarihin sanırım 14.01.2011 ama adet oldunmu geciktimi bilmiyorum o nedenle yazmadım,hadi kızlar inşaallah en kısa zamanda hepimizin ismi listenin en alt kısmında olur.AMİN
canım her ayın 20 sinde olurum.ama bu ay bilmiyorum.yumurtlamamıda testle takip edecem tabi yumurtlarsam onuda bilmiyorum
internette arastırmalarıma gore hemen hemen hepsi bu sekılde yazmıs seklıde aynı tahta parcalarına benzıyordegılmı degısık bısey
canm ben kaynattım içtim tadı çok berbat ama içicez başka yolu yok sanırım :(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?