canım benim bi ablam var onunki 3 aylıktı belli oldu ne kanda ne idrarda nede ultrasonda çıktı
canım benim bi ablam var onunki 3 aylıktı belli oldu ne kanda ne idrarda nede ultrasonda çıktı
valla çok şaşırıyorum kızlar hani kan testinde çok erken bile olsa çıkıyordu kafam karıştı yani kişiden kişye değişiyormu
valla çok şaşırıyorum kızlar hani kan testinde çok erken bile olsa çıkıyordu kafam karıştı yani kişiden kişye değişiyormu
arkadaşlar,
bir kaç sayfa once tuba arkadaşımız uyguladığı birşey paylaşmıstı bizlerle hatırlarsanızz bende bugun hst cıkısı aktarcıya ugradım ve aldım şimdi size aktarayımm;
böğürtlen kökü kürü rahmi kuvvetlendiriyormuş,yumurta sayısını ve kalitesini arttırıyormuş,iltihap varsa temizliyormuş ve hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş.
Hazırlanışı:
Aktarda temin edebileceğiniz yarım klo böğürtlen kökünü soğuk suda iyice yıkadıktan sonra ,6 lt.soğuk suyun içine koyarak ağzı kapalı olarak kaynamaya bırakın.kaynamaya başladıktan sonra yarım saat kısık ateşte kapağı kapalı olarak kaynatmaya devam edin.sonra soğumaya bırakın.soğuduktan sonra cam şişelere doldurup buzdolabında saklayın ve sabah akşam aç karınla 1 er çay bardağı için.
Denemekte fayda var diyorum vee ben adetımın 1. Gününde başlıyorum arkadaşlarr,,,haydinn hayırlısı olsunn,,
canım aetin 1. Günü mü başlanıyo
kızlar şu ateş ölçme yöntemini kaç gündür giriş yapmadan okuyorum, sanırım yanlış yapıyorum , yataktan kalkmadan ölçüyorum ama aynı saat olmuyor tabi, ovulasyon testinede param yok, bi yardım edin
kızlarrr kimse bi şey yazmıyor muı
canım ateş ölçme yöntemi bende bi işe yaramamıştı..otomatik yumurtlama takibini denedin mi?
evet canım ole yazıyordu ve dıger yerlerde de okudum ıcenlerden 10 kısıden 6 sı gebe kalmısdarsısı bızılerın basına inşallah
ohhh şükür yaa, sağol canım cvp yazdın, çok sevindim walla , o nasıl bi şey tatlım yaa, bilmiyorum hiç
rica ederim canım ADVANCED WOMAN CALENDER diye bi program bilgisayara kuruyorsun son SATını yazıyorsun o yumurtlama günlerini otomatik gösteriyor..bir aylık kullanım süresi var bir dene istersen...
ben aldırdım kardeşime şimdi getirdi ama benim adetim 18 indeydi yeni bitti başlasam olur herelde ya
rica ederim canım ADVANCED WOMAN CALENDER diye bi program bilgisayara kuruyorsun son SATını yazıyorsun o yumurtlama günlerini otomatik gösteriyor..bir aylık kullanım süresi var bir dene istersen...
canım başla sen dene faydası da var zaten faydalı bır bıtkı basla canımmm şifa olsunnnn
canım evet bende o takvimi indirdim bu ay onla başladımm herseyı otomatık gosterıyor ve not bıle alabılıyorsun ılıskı zamanını unutmaman ıcın kalp şekli ar onla ısaretlıyorsun cok rahat ve guzelll bır takvım bu arada bu takvımıde onerırım bendeee melsss gibi 8elifcım dene ıstersen sende
canım başla sen dene faydası da var zaten faydalı bır bıtkı basla canımmm şifa olsunnnn
canım evet bende o takvimi indirdim bu ay onla başladımm herseyı otomatık gosterıyor ve not bıle alabılıyorsun ılıskı zamanını unutmaman ıcın kalp şekli ar onla ısaretlıyorsun cok rahat ve guzelll bır takvım bu arada bu takvımıde onerırım bendeee melsss gibi 8elifcım dene ıstersen sende
doktornevra.com adresinde de var öyle bi şey , onu denedim yaa olmadı,yaa seni meşgul ediyorum ama bi şey sorcam?
şeffaf akıntı gelmeden birlikte olmak gerekiyormuş öylemi, o şeffaf akıntıda sperm yaşamazmış öyle mi
regl bitiminden sonra kuru günler başlıyor biliyorsun daha sonra akıntı ve bu akıntının 4. günü yani en yoğun ve akışkan olduğu gün yumurtlama günü burada arkadaşlar bahsediyordu iki parmağımızın arasında 6cm uzuyorsa tam kıvamı oluyor diye..şeffaf akıntı da sperm yaşamadığını hiç duymadım ama normalde 48 saat yaşayan sperm kaliteli ortamda 72 saat yaşayabiliyormuş bu da demek oluyor ki o kaliteli ortam regl başlangıcından sonra 10. günden itibaren yakalanabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?