Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ayy canım geçmiş olsun biliyorum o sancıları ayaklarına sıcak su torbası koy biraz rahatlatır.. ben hala ümitliyim inşallah üşütmekten değildir :)) sen folik asiti içmeye başla ben ekimde başladım yani korunmayı bıraktığımda başladım folik asite adet sökücüyü biraz daha içme bence :) böğürtlen kökünü içiyormusun ???

benimde iyi gidiyor canım ama bazen kasık ağrım oluyo baya ((

VALLA CANIM AYAKLARIMI BAYA SICAK TUTMAYA CALISIYORUM AMA BAYA BİR USUTTUM BEN GALIBA ATESIM YUKSELIYOR AMA KAC BILMIYORUM ACIKCASI ADET SOKUCUYU KULLANMAK ISTEMIYORUM FOLIK ASITI P.TESI ALICAM ZATEN GEBE KALMADAN PLANLIYSA EGER 3 AY ONCESINDEN KULLANMAK LAZIMMIS BU ARADA BOĞÜRTLEN KÖKÜ ALDIM AMA ADET OLMAYI BKLIYORUM BIR OLIM YAPICAMM

benimde iyi gidiyor canım ama bazen kasık ağrım oluyo baya ((

CANIM SENDE KENDINE DIKKAT ET ARTIK IKI CANLISIN UNUTMAAAA

canım hemen başla bence folik asite her an ne olacığı belli olmaz

Kızlar moralim çok bozuk yaa, adetim biteli bir hafta oldu bugün kahverengi leke geldi, ya nedendir, bi arkadaş kist olabilir dedi, değildir di mi, bi şey deyin nolurr, değildir di mi

Kızlar moralim çok bozuk yaa, adetim biteli bir hafta oldu bugün kahverengi leke geldi, ya nedendir, bi arkadaş kist olabilir dedi, değildir di mi, bi şey deyin nolurr, değildir di mi

canım inşallah değildir ama diğer adetlerinden farklılık varsa bi doktora gitsen iyi olur hiç olmazsa için rahatlar

kızlar hepinize merhaba çok şükür hamileyim allahım inşallah sizede yaşatır ama daha doktora gitmedim adetim 1 gün geçtikten sonra kan testi yaptırdım 115 çıktı sizce kaç haftalık hamileyim

kimsenin fikri yok mu kızlar

Geçen hafta sayısı – değer oranı şöyledir:

3. hafta 5 – 130 arası

4. hafta 75 – 2.600 arası

5. hafta 850 – 20.800 arası

6. hafta 4.000 – 100.200 arası

7/12. hafta 11.500 – 289.000 arası

13/16. hafta 18.300 – 137.000 arası

17/24. hafta 1.400 – 53.000 arası

25/40. hafta 940 – 60.000 arası

VALLA BENDE FAZLA ANLAMAM AMA DEGERLER BU SEKILDEE

benimde değer <1 çıkmıştı 4 ocakta adetimede daha vardı rutin kontrole gitmiştim dr tahlil yapmıştı bütün kontroller için arada gebelikte yapmış yok anlamında herelde yarın gidicem tahlil sonuçlarını göstermek için inşallah temiz çıkar sonuçlarda bir an önce herkes kavuşur bebişine

kızlar hepinize merhaba çok şükür hamileyim allahım inşallah sizede yaşatır ama daha doktora gitmedim adetim 1 gün geçtikten sonra kan testi yaptırdım 115 çıktı sizce kaç haftalık hamileyim

benim tahminim 4 haftalık falandır canm hayırlı olsun ALLAH tamamını erdirsinnnn

teşekkürler minarcım nasıl gidio çalışmalar

RİCA EDERİM CANIM BENIM BENDEDE NE OLSUN AYNI REGL OLMAYI BEKLIYORUM BILIYORSUN DUNKU KAN TESTIMDE NEGATIF CIKTI ULTRASYON DADA BISEY CIKAMADI BEKLIYORUM BENDE

HAKKINDA HAYIRLISI CANIM YAA İNŞALLAH İSTEDİĞİN GİBİ CIKAR SONUCLAR HEPİMİZ TEZ ZAMANDA VE HAYIRISIYA BEBİŞLERİMİZE KAVUSURUZZZ

benim tahminim 4 haftalık falandır canm hayırlı olsun ALLAH tamamını erdirsinnnn

saol canım benim allah hepimize anne olmayı nasip etsin ben daha hissedemediğim için tam kavrayabilmiş değilim durumu:)

minarcım hakkında hayırlısı olsun ama ihmal etme kendini güzel haberlerini duyarız inşallah

evet minarcım umarım en kısa zamanda hayırlı haberlerimizi paylaşırız canm benm sennde hakkında hayırlısı nasılsa o olsun kupa kaldırırız inşallahhh

SAOL CANIMM DİKKAT ETMEYE CAISIYORUM AMA İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA GUZLE HABERLER VERIRIM

evet minarcım umarım en kısa zamanda hayırlı haberlerimizi paylaşırız canm benm sennde hakkında hayırlısı nasılsa o olsun kupa kaldırırız inşallahhh
İNŞALLAH HAYATIMMM İNŞALLAHHH

sibelcim hadi inşallah bu belirtilerin gebelik belirtisidir benimde böyle ufak tefek ağrılarım oluyor arasıra kasıklarımda çarşam gününe kadar adet olmazsam doktora gidicem bende

Canım sen hala gecikmedemiisnne çok gün geçti , neden kan testi yaptırmadınki ? Belirtin varmı yazsana ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…