minarcım nasıl kaydolcam peki seri numarası falan istiyor
Kızlar ne var ne yok ? Serap,derya,bahar,nihan,gülşen nerdesiniz ? Bugün pazar tabi kocişler evde dimi :)) Ben cumadan beri halsizim,yorgunum,uykulu gibiyim bir de sırtımda alt kısımda ağrı var hafif.Çarşambayı iple çekiyorum :))
hafta sonu olunca kimsler olmuyorhadi az kaldı senin
herkes bebiş mi çalışıyor ne
öyle valla son günler beklemedeyiz
slm ben bugudr konuştum evde yapılan testlerde cıkmayabilirmiş yarın kanda bakcaklar sanki adet olcak gibiyim lütfen bana dua edin hasta olmayayım yarın testte bebiş cıksın ne olur bana dua edin bu buyguları yaşıyorsunuz duanızda gönülden olur bence
slm ben bugudr konuştum evde yapılan testlerde cıkmayabilirmiş yarın kanda bakcaklar sanki adet olcak gibiyim lütfen bana dua edin hasta olmayayım yarın testte bebiş cıksın ne olur bana dua edin bu buyguları yaşıyorsunuz duanızda gönülden olur bence
2 saattir geçmiş sayfaları okuyorum herkesin reçetesi farklı hangi birini uygulayacağım şaşırdım soğan kürü vardı onu denedim iğrenç devam edemedim zaten hiç sevmem soğanı şimdi böğürtlen kökünü alcam bakalım Allahım sihirli bi değnek olsa sabaha hamile kalksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?