Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Tubacım hosheldınnnnn nasılsın hayatımm bende hala bısey yokk ama olacam gıbı bende anlamadım arada batma oluyor elı kulagında anlayacagın

hafta sonu olunca kimsler olmuyor hadi az kaldı senin

öyle valla son günler beklemedeyiz

cnm yaa benim bugün 10. günüm yani yumurtlamamaaz kaldı, ama kanamam oldu bugün,arkadaşların bazıları kist olabilir dedi, biri yumurtlama olabilir dedi,ama göğüslerim acıyor ve kasıklarım ağrıyor, ateşim 36.4 tü 36.2 oldu acaba yhumurtlama mı

slm ben bugudr konuştum evde yapılan testlerde cıkmayabilirmiş yarın kanda bakcaklar sanki adet olcak gibiyim lütfen bana dua edin hasta olmayayım yarın testte bebiş cıksın ne olur bana dua edin bu buyguları yaşıyorsunuz duanızda gönülden olur bence

inşallah hamiş çıkarsın canm.güzel haberlerini bekliyoruz.

canım hepimiz aynı dertten muzdaribiz dualarımız seninle ay hadi inşallah bebiş çıkar

canım inşallah hamilesindir ya okadar gönülden yazmışsınki rabbim yardımcın olsun inşallah hamilesindir mutlaka yaz

canım bebiş için soğan kürüne katlanılır bence biraz daha sabret benim bugün 8 . günüm migdemde bulansa bir umut bebişi kucağıma alacagım günü düşünüp heycanla içiyorum önemli olan zora katlanmak ...

Günaydıınnn kızlar nasılsınız? Dün misafirim vardı giremedim pek ara ara bakabildim..Güzel ve bol hamiş haberli hafta geçirmemiz dileğiyle

Günaydın kızlarrrr , gününüz aydın olsun yine güzel,umutlu,mutlu bir hafta olsun hepimiz için inşallah.Bol hamiş haberleri alalım yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…