BAT(BEKLENEN ADET TARİHİ)
*sincap08 22.02.2011
*elagulum 26.01.2011
*drymstf 29.01.2011
*GULSE84 31.01.2011
*kizil_mavi 26.01.2011
*yamukprenses 30.01.2011
*yarenhande 27.01.2011
*mariecurie 27.01.2011
*rengarenk34 26.01.2011
*niserdarhan 29.01.2011
*melsss 27.01.2011
*sean 25.01.2011
*tweety25 03.02.2011
*es2006 18.02.2011
GÜNÜ GEÇENLER
*MİNAR 13.01.2011
*ybaby 05.01.2011
*kara_ 15.01.2011
*brownim 18.01.2011
*didemss25 19.01.2011
*
*
*
*
*
Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim *
*Haticesu- 32 -kız- belli değil
*tuubaayaz
*nejla_nemus
*selin 7
*
*
*
*
*
*
*
kızlar 50 kadar sayfa geriye giderek yazılanları teker teker okuyarak listeyi yeniden düzenledim,umarım gözden kaçan birşey yoktur;ancak letta ve güneş_16 arkadaşlar sizde durumunuzu belirtirseniz sizide listeye ekleyelim,güneşcim senin adet tarihin sanırım 14.01.2011 ama adet oldunmu geciktimi bilmiyorum o nedenle yazmadım,hadi kızlar inşaallah en kısa zamanda hepimizin ismi listenin en alt kısmında olur.AMİN
selam kızlar nasılsınız
ay bende hala gelen giden yok tahlil sonucuda negatifti oysa niye bu kadar gecikti bilmem :18:
sanırım bi de mantar oldum (eksiği varmış gibi) mantar için kullanılan kremlerin bi zararı oluyo mu acep bebişe?
canım kaşıntı bi de böyle nası diyim beyaz süt kesiği gibi akıntı yapıyo iğrenç bişicanım benım slm
benımde kan tahlılım negatıf cıktı.ama hala bende de ne gelen var ne de gıden
mantar olunca nasıl oluyor (kasınmamı)acaba
canım kaşıntı bi de böyle nası diyim beyaz süt kesiği gibi akıntı yapıyo iğrenç bişi
arkadaşlar yeni bi döneme başlıcam hayırlısıyla salı adetim bitiyo sevgili minar indirdiğin takvim işini anlatırmısın bana bide
ovulasyon testini ne zaman almalıyım
Sırtımdaki geçti ama yanımda hafif bir ağrı var hala canım fazla eğilip kalkmamaya çalışıyorum.3 gün kaldı benim reglime bakalım nolucak.Seninki ne zamandı ?
Kızlar ne var ne yok ? Serap,derya,bahar,nihan,gülşen nerdesiniz ? Bugün pazar tabi kocişler evde dimi :)) Ben cumadan beri halsizim,yorgunum,uykulu gibiyim bir de sırtımda alt kısımda ağrı var hafif.Çarşambayı iple çekiyorum :))
inşallah çarşamba günü mutlu haberlerini alırız canım
canım slm,
Hadi bakalım hayılısı olsun dıyorummm..Hoşgeldinn..
şimdi canım Advanced woman calendar bu sekılde yaz bu takvımı ındır ındırdıgınde muhtemelen ıngılızce olucak türkçeye ayarlarız takvımı ındırdıgınde ben sana anlatıcam canımm
ben bu takvımı ayarladıgımda ovulasyon testını bıraktım canım sana anlatıyor zaten yumurtlama gunlerını cok kolayy[/QUOT
tatlım hoşbuldum sagolasın ben vardımda sitede adet olunca tipim kaydı girip bişeyler yazamadım anca toparlanıp yeni dönem için hazırlık yapıyım dedim 10 ay oldu be güzelim son 2 aydır çok yıprandı sinirlerım hayırlısı bi dua yazmışın geçen günlerde onuda yazdım okumaya çalışıyorum takvim içinde sagol indirdim canım benim Allh gönlüne göre versin çok öptumtürkçeyede çevirirsek tam olur
canım slm,
Hadi bakalım hayılısı olsun dıyorummm..Hoşgeldinn..
şimdi canım Advanced woman calendar bu sekılde yaz bu takvımı ındır ındırdıgınde muhtemelen ıngılızce olucak türkçeye ayarlarız takvımı ındırdıgınde ben sana anlatıcam canımm
ben bu takvımı ayarladıgımda ovulasyon testını bıraktım canım sana anlatıyor zaten yumurtlama gunlerını cok kolayy[/QUOT
tatlım hoşbuldum sagolasın ben vardımda sitede adet olunca tipim kaydı girip bişeyler yazamadım anca toparlanıp yeni dönem için hazırlık yapıyım dedim 10 ay oldu be güzelim son 2 aydır çok yıprandı sinirlerım hayırlısı bi dua yazmışın geçen günlerde onuda yazdım okumaya çalışıyorum takvim içinde sagol indirdim canım benim Allh gönlüne göre versin çok öptumtürkçeyede çevirirsek tam olur
aminnnnn canımm seninde Allah gönlüne versinn
canım ust tarafta fıle dıye bısey var
gorduysen tıkla
tıkladıktan sonra con la baslayan bısey cıkıcak ıkıncı sırada tıkla turkceyı sec
2 saattir geçmiş sayfaları okuyorum herkesin reçetesi farklı hangi birini uygulayacağım şaşırdım soğan kürü vardı onu denedim iğrenç devam edemedim zaten hiç sevmem soğanı şimdi böğürtlen kökünü alcam bakalım Allahım sihirli bi değnek olsa sabaha hamile kalksam
aminnnnn canımm seninde Allah gönlüne versinn
canım ust tarafta fıle dıye bısey var
gorduysen tıkla
tıkladıktan sonra con la baslayan bısey cıkıcak ıkıncı sırada tıkla turkceyı sec
işte budur oldu şekerim çok sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?