Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhaba
:79::79::79::79:

beni de eklermisin benim de subatta

15.02.2011 canim

herkes icin hayirlsi kizlar....

gerci ben hapi birakali tam 1 ay oldu ama bakalim belki bu ay olur birseyler bu hafta yumurtlama olabilir interneetten hesapladim . adetten 11. gün ve addet olana kadar dedi dr. iliski bakalim internette de hep 14 ile 18. gün yaziyor.

Kızlar ne var ne yok ? Serap,derya,bahar,nihan,gülşen nerdesiniz ? Bugün pazar tabi kocişler evde dimi :)) Ben cumadan beri halsizim,yorgunum,uykulu gibiyim bir de sırtımda alt kısımda ağrı var hafif.Çarşambayı iple çekiyorum :))

selam kızlar nasılsınız
ay bende hala gelen giden yok tahlil sonucuda negatifti oysa niye bu kadar gecikti bilmem :18:
sanırım bi de mantar oldum (eksiği varmış gibi) mantar için kullanılan kremlerin bi zararı oluyo mu acep bebişe?

BAT(BEKLENEN ADET TARİHİ)

*elagulum 26.01.2011
*drymstf 29.01.2011
*GULSE84 31.01.2011
*kizil_mavi 26.01.2011
*yamukprenses 30.01.2011
*yarenhande 27.01.2011
*mariecurie 27.01.2011
*rengarenk34 26.01.2011
*niserdarhan 29.01.2011
*melsss 27.01.2011
*tweety25 03.02.2011
*es2006 18.02.2011
*62sinem 15.02.2011

GÜNÜ GEÇENLER

*MİNAR 13.01.2011
*ybaby 05.01.2011
*kara_ 15.01.2011
*brownim 18.01.2011
*didemss25 19.01.2011
*
*
*
*
*
Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim *
*Haticesu- 32 -kız- belli değil
*tuubaayaz
*nejla_nemus
*selin 7
*
*
*
*
*
*
*

Son düzenleme:

canım benım slm

benımde kan tahlılım negatıf cıktı.ama hala bende de ne gelen var ne de gıden
mantar olunca nasıl oluyor (kasınmamı)acaba

arkadaşlar yeni bi döneme başlıcam hayırlısıyla salı adetim bitiyo sevgili minar indirdiğin takvim işini anlatırmısın bana bide
ovulasyon testini ne zaman almalıyım

Son düzenleme:
arkadaşlar yeni bi döneme başlıcam hayırlısıyla salı adetim bitiyo sevgili minar indirdiğin takvim işini anlatırmısın bana bide
ovulasyon testini ne zaman almalıyım

canım slm,

Hadi bakalım hayılısı olsun dıyorummm..Hoşgeldinn..

şimdi canım Advanced woman calendar bu sekılde yaz bu takvımı ındır ındırdıgınde muhtemelen ıngılızce olucak türkçeye ayarlarız takvımı ındırdıgınde ben sana anlatıcam canımm

ben bu takvımı ayarladıgımda ovulasyon testını bıraktım canım sana anlatıyor zaten yumurtlama gunlerını cok kolayy

Son düzenleme:
Sırtımdaki geçti ama yanımda hafif bir ağrı var hala canım fazla eğilip kalkmamaya çalışıyorum.3 gün kaldı benim reglime bakalım nolucak.Seninki ne zamandı ?

benimde 6 gün var canm.eğilip kalkarken yada ani bi hareket yaptığım zaman sol kasığıma ağrı benzeri hafif kramp gibi bişey giriyo.ama göğüslerimde bi değişme yok...benimde sırtım çok ağrıyodu bikaç gündür.bugün ağrı yok

inşallah çarşamba günü mutlu haberlerini alırız canım

2 saattir geçmiş sayfaları okuyorum herkesin reçetesi farklı hangi birini uygulayacağım şaşırdım soğan kürü vardı onu denedim iğrenç devam edemedim zaten hiç sevmem soğanı şimdi böğürtlen kökünü alcam bakalım Allahım sihirli bi değnek olsa sabaha hamile kalksam

Son düzenleme:

Son düzenleme:

canım benım herseyın hayırlısı olsun sabır cok onemlı ve pozatıf olucaksın sıhırlı olan sozcukler onlarr sen elınden gelenı yapıcan taktırı allah bırakıcannn hayırlısı olsun bızlerde senın gıbıyızz bır an once bebıslerımızı kucagımıza almak ıstıyoruzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…