hamişler bi denesin bakalım onlarda olursa bize referans olurlarrr
arkadaşlar benimde adetime 5 6 gün var ve ben bugün dayanamayıp test yaptım bi çizgi net diğeri çok açık pembe olaral hafif belirdi sizce hamilemiyim aşılama iğnesi vuruldum ama tutucakmı merakla bekliyorum:18:
ayyyyyyy canım kesin hamilesin burda birsürü arkadaş aynı şekilde hamile olduğunu öğrendi gözün aydın adetine kaç gün var tatlım
kızlar benim belimde felaket bi ağrı başladı. az önce mutfağa gittim işlerimi halldeyim diye yürümekte zorlandım.. belim kütük gibi oldu. bacaklarım titremeye başladı. hani dizlerimin bağı çözüldü deriz yaa aynen öyle. sağ bacağımın iç kısmına kramp girdi bi süre ardından ellerim titremeye başladı, hala da titriyo. midem kalkıyo (tam bulantı gibi değil yani, bi garip)
ayy noluyo böyle yaa.. bileniniz varmı.. çok fenayım ben..
ben denedım ama atıs falan yok
inşallah öyleyimdir arkadaşlar allah isteyen herkese nasip eder inşallah.
Kızlar gebelikle ilgili bir sürü web sayfası dolaşırken bir de yabancı olanlara bakayım dedim. "Early pregnancy symptoms" yani erken gebelik belirtileri arasında menstruasyon başlangıç gününden genellikle 10 veya 15 gün öncesinden (siklus uzunluğuna bağlı olarak değişiyor bu) kasıklarda iğneleme, ağrı, kramp girmesi gibi belirtiler kendini gösterebiliyormuş. Gebelik başlangıcını takip eden 3-4 gün içerisinde göğüslerde şişme başlayabiliyormuş. Heryerde karşıma çıkan ifade hep "swollen breasts" idi, yani şiş göğüsler.
Bazı kadınların bunları regl belirtileri olarak addettiğini aslında regl belirtileri arasında yer alan karın ağrısı, kramp, batma ve iğnelenme gibi şikayetlerin regl dönemi başlamadan 2-3 günde çıkması gerektiği yazıyor. Yani 10 gün öncesinde başlayan abdominal şikayetler (karın ile ilgili olanlar) erken gebelik belirtilerinden sayılabilirmiş. Bunun için ise insanın kendisini iyi dinlemesi ve gözlemlemesi gerekiyormuş.
Bulantı ve kusmalar ise 3. ve 4. haftalarda başlayabilse de genellikle 5. haftadan sonra yavaş yavaş ortaya çıkan durumlardanmış...
Reglinden 10-15 gün öncesinden itibaren karın ağrısı, kramp, iğneleme hisseden ve göğüsleri aynı dönemlerden itibaren şişip hassaslaşmaya başlayan bayanlar dikkat edin, gebe olabilirsiniz...
kızlar bunları yaşayıpta kırmızı gören varmı ben şuan burda yazanları birebir yaşıyorumda
selam bende aranıza yeni katıldım sizinle aynı kaderi yaşıyorum hamilelik belirtileri olan varmı acaba
hosgeldın sedef
hoşbulduk canım saol sende hoşgeldin bende sol bacağımda sol yumurtalığımda kasıklarımda belimde ağrı var yorgunluk uyku hali yemek yeme isteği idrar renginin koyu sarı olması göğüslerimin ağrı büyümesi gibi belirtiler var adetime 5 6 gün var ve bugün test yaptım birisi net diğeri açık pembe hafif belli ediyodu merakla adet günümü bekliyorum işte şimdi sen anlat:18:
ayyy 1,5 ay olmuş evlendiğin..tebrikler.. allah mesut etsin canım.. hayırlısıyla inşallah olur canım.. benim de 9 gündür bel karın ağrılarım var. adetime 5 gün var hala ama kasıklarıma kramplar girip duruyo adet olcakmışım gibi.. hayırlısı inşalalh. sen benden önce öğrencen galiba. senin BAT 6 şubat dimi
merhaba arkdaşlarım hepimiz 4 gözler regl günümüzü bekliyoruz anlaşılan Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bende buay ilk kez yumurtlama takibi yaptırdım ve ovitrelle vuurldum bakalım inşallahh tutmuşturrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?