Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

aynı ben... adet geçtimi senin..

yok canım geçmedi.. BAT 8 şubat demiştim ama
kimi zaman ağrılar olmuyo, o zaman sorun etmiyorum ama ağrılar devam ettikçe meraklanıyorum işte. 5 gün daha yani BATa kadar böyle devam ederse meraktan çatlıcam galiba.. ben yarın sabah bi idrar yapayım mı. bişey belli olur mu ki.:44:

işte benim iştahım kapalı hep bi bulantı var yemek yiyesim yok ama herkesin farklı oluyo tabi ben ilk hamileliğimde 3 ydan sonra başladı iştahımmm

işte benim iştahım kapalı hep bi bulantı var yemek yiyesim yok ama herkesin farklı oluyo tabi ben ilk hamileliğimde 3 ydan sonra başladı iştahımmm

ben bu düşükteki hamileliğimde 5 haftalık hamileydim 2 kilodan fazla almıştım öyle yemek yiyodum yani. Hatta yemek yemekten uyuyamıyordum. İnşallah bu iştahım ondandır sigarayı bıraktığım için değildir.

ben daha yani katıldım buraya kızlar yeni evlendim sanırım biraz sabırsız davranıyorum ayın 6 sında hastalanmam lazım belirtileri okuyorum inşallah çok istiyorum bebiş yaaaaaa

inşallah vardır ve hayallerine bebişine kavuşursun canm benim

ben daha yani katıldım buraya kızlar yeni evlendim sanırım biraz sabırsız davranıyorum ayın 6 sında hastalanmam lazım belirtileri okuyorum inşallah çok istiyorum bebiş yaaaaaa

canım hoşgeldin ayın 6 sında hastalanmışsan eğer. Yarın sabah git kan testi yaptır bu kadar sabırsızsan. Geç döllenme falan olmamışsa varsa çıkar bebeğim.

canım normalinde varsa çıkması lazım ama handeyi biliyosun adeti geçeli 7 gün olmuştu anca öğrenebildi. Öyle bi durumda olabilir yani

ayyy meliscim cidden mi.. ayy heveslenmek yok tamam am ne hissediyosun, nası hissediyosun

şuan senin yaşadığın herşeyi şüpheli ilişkiden 3 gün sonra yaşamaya başladım vee dedim kendime umutlanma Melis ama hamilesin şimdi de senin için aynılarını hissediyorum bilmiyorum içimden bir ses öyle diyor ya da ama inşallah yanılmıyorumdur az kaldı canım bekleyip görücez hep birlikte ama idrar testi için erken yapma derim şimdiden

kızlari ben kaçıyorum..

ayşegül sabret pazartesi idrar test yap cnm.. diğer arkadaşta 2-3 daha bekleyip etsti yenilesin. ben 7. günü ancak görebildim..

hayde yarına güzel haberler duymak dileğiyle... hepimize iyi akşamlar.. iyiki varsınız kızlar...

iyi akşamlar canım benim sende iyiki varsın iyi bak kendine

Son düzenleme:
bugün ayın 3ü 3 gün daha bekliyelim bakalım ama sanki adet olacakmış gibi ağrılarım var üzülüyorum ama allah nasip eder inşallah hepimizin karnı bebişle dolsun inşallah:)

yeni gelen arkadaşlar kaç gün geciktiniz ya da beklenen adet tarihinizi söylerseniz sizi de ekleyelim güncelleyelim listeyi....

bugün ayın 3ü 3 gün daha bekliyelim bakalım ama sanki adet olacakmış gibi ağrılarım var üzülüyorum ama allah nasip eder inşallah hepimizin karnı bebişle dolsun inşallah:)

canım tam adet gününde bi kan testi yaptır bakalım. Yoksa eğer adette olmazsan 1 hafta bekleyip yeniden yaptırırsın. BEn eskiden hemen çıkıyo diye biliyodum ama handeyi gördükten sonra bekleyin diyorum. Sabret bence biraz daha

evet aynen bende şüpheli ilişkiden (tahmini yumurtlama günüm pazardı, o akşam birlikte olmuştuk.) 3 gün sonraki sabah (çarşamba günü) sancılarla güne başladım.. benim içimdeki hisde aynısını söylüyo ama hayırlısı inşallah.. tamam yapmıyım idrar testini

geçen ay 6sında adet olmuştum bu ay da 6sını bekliyorum bana biraz bilgi verirmisiniz karnımın bu kadar ağrıması normalmi.?

tamam canım pazartesiyi beklicem iyi akşamlar sana da.. yarın görüşürüz. sende iyi ki varsın canım byy

Son düzenleme:
BEKLENEN ADET TARİHİ (BAT)

*Seyhas 01.02.2011
*tweety25 03.02.2011
*nazlı123 04.02.2011
*hemşire84 05.02.2011
*CALIKUSU_439 10.02.2011
*elifinci 13.02.2011
*baharis 15.02.2011
*es2006 18.02.2011
*yamukprenses 26.02.2011
*drymstf 26.02.2011
*kizil_mavi 26.02.2011
*ceronika 03.02.2011
*civciv89 08.02.2011
*ays80 08.02.2011
*minar 01.02.2011
*sevser 10.02.2011
*didemss25 21.02.2011
*_CandaS_ 06.03.2011
*faaatma 06.02.2011

GÜNÜ GEÇENLER

*ybaby 05.01.2011
*kara_ 15.01.2011
*brownim 18.01.2011
*sean 25.01.2011
* niserdarhan 29.01.2011

Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim

*Haticesu- 32 -kız- belli değil
*tuubaayaz
*nejla_nemus
*mariecurie
*sensen80
*yarenhande
*melsss
*gulse84

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…