aynı ben... adet geçtimi senin..
işte benim iştahım kapalı hep bi bulantı var yemek yiyesim yok ama herkesin farklı oluyo tabi ben ilk hamileliğimde 3 ydan sonra başladı iştahımmmİnşallah artık o kadar yoruldumki. İlk düşüğümü yaptıktan sonra 1 ay korumduk, sonra bi daha korunmadık. Geçen aya kadar geçen 3 senede bebeğimiz olmadı. Hep istemiyomuşum gibi davranıp olumsuz özelliklerini düşünüp kendimi avuttum. Ama bebeğim gelip karnıma konunca o duyguları bastıramadım, düştü bu sefer daha çok kahroldum. Şimdi istediğime çok eminim. Onun için sigarayı bıraktım,ve hayatta ağzıma sürmediğim sağlıklı yiyeceklerin hepsini tüketiyorum. Bu arada iştahımda acayip açık, yediğim yemeğin hesabı yok. Ve doymuyorum:44:
Handecim bende Ayşegülden umutluyum sana karşı hissettiklerimi ona karşıda hissediyorum müjdeli haberler yakında gelicek galiba canım...
işte benim iştahım kapalı hep bi bulantı var yemek yiyesim yok ama herkesin farklı oluyo tabi ben ilk hamileliğimde 3 ydan sonra başladı iştahımmm
inşallah vardır ve hayallerine bebişine kavuşursun canm benimben bu düşükteki hamileliğimde 5 haftalık hamileydim 2 kilodan fazla almıştım öyle yemek yiyodum yani. Hatta yemek yemekten uyuyamıyordum. İnşallah bu iştahım ondandır sigarayı bıraktığım için değildir.
inşallah vardır ve hayallerine bebişine kavuşursun canm benim
ben daha yani katıldım buraya kızlar yeni evlendim sanırım biraz sabırsız davranıyorum ayın 6 sında hastalanmam lazım belirtileri okuyorum inşallah çok istiyorum bebiş yaaaaaa
kızlar test yaptım negatıf cıktı ama adetım gecıkelı 5 gun olmustu ondan olabılırmı 5 gun daha bekleyip oylemı yapıyım testı yoksa?
hamıle gıbı hıssedıyorum aslında kendımı kasıklarımda sancı var göğüslerim büyüdü ama niye negatif idrar testı yaptıgım
ayyy meliscim cidden mi.. ayy heveslenmek yok tamam am ne hissediyosun, nası hissediyosun
kızlari ben kaçıyorum..
ayşegül sabret pazartesi idrar test yap cnm.. diğer arkadaşta 2-3 daha bekleyip etsti yenilesin. ben 7. günü ancak görebildim..
hayde yarına güzel haberler duymak dileğiyle... hepimize iyi akşamlar.. iyiki varsınız kızlar...
bugün ayın 3ü3 gün daha bekliyelim bakalım ama sanki adet olacakmış gibi ağrılarım var üzülüyorum ama allah nasip eder inşallah hepimizin karnı bebişle dolsun inşallah:)
şuan senin yaşadığın herşeyi şüpheli ilişkiden 3 gün sonra yaşamaya başladım vee dedim kendime umutlanma Melis ama hamilesin şimdi de senin için aynılarını hissediyorum bilmiyorum içimden bir ses öyle diyor ya da ama inşallah yanılmıyorumdur az kaldı canım bekleyip görücez hep birlikte ama idrar testi için erken yapma derim şimdiden
nisaderhan; canım sen naptın? var mı bi gelişme ?
kızlari ben kaçıyorum..
ayşegül sabret pazartesi idrar test yap cnm.. diğer arkadaşta 2-3 daha bekleyip etsti yenilesin. ben 7. günü ancak görebildim..
hayde yarına güzel haberler duymak dileğiyle... hepimize iyi akşamlar.. iyiki varsınız kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?