ben daha yani katıldım buraya kızlar yeni evlendim sanırım biraz sabırsız davranıyorum ayın 6 sında hastalanmam lazım belirtileri okuyorum inşallah çok istiyorum bebiş yaaaaaa
geçen ay 6sında adet olmuştum bu ay da 6sını bekliyorum bana biraz bilgi verirmisiniz karnımın bu kadar ağrıması normalmi.?
evet aynen bende şüpheli ilişkiden (tahmini yumurtlama günüm pazardı, o akşam birlikte olmuştuk.) 3 gün sonraki sabah (çarşamba günü) sancılarla güne başladım.. benim içimdeki hisde aynısını söylüyo ama hayırlısı inşallah.. tamam yapmıyım idrar testini
canım benim maşallah bende dün gittim adete 8 gün var dr ulturasonda gördü kanda çıkmadı ne dersin hamiş olabilirmiyim
en azından testi adetin geçtikten 1 gün sonra yap bence canım.inşallah pozitif sonuç alırsın
iyi akşamlar kızlar yarın da güzel haberlerle güne başlarız inşallah...kendinize iyi bakın
canim benim basima geldigi icin yazmistim o yüzden kendine dikkat et hamileymissin gibi dikkatli ol derim cünkü gec döllenme olabiliyor o yüzden kanda bile görülmüyor benim normal kan degerlerimde cikmasi bile adetimi onbes gün gecince cikti insallah hamilesindir canim herseyin hayirlisi olsun
İyi akşamlar kızlar. Yarında hamiş haberleriyle güne başlasak bare
amin cnm inşşş... çok sağol un moralleriniz için..duygulanıyorum walla:))[/QUOTEcanım benim de demek güzel günler geçirmen dilegimle kendine dikkat et ............
19 aralıkta evlendim evlenmeden önce aaa hemen bebeğim olsun falan demiyodum ama şimdi nedense moda girdim sizleride okuyunca inşallah olur diye düşünüyorum:)
canim benim basima geldigi icin yazmistim o yüzden kendine dikkat et hamileymissin gibi dikkatli ol derim cünkü gec döllenme olabiliyor o yüzden kanda bile görülmüyor benim normal kan degerlerimde cikmasi bile adetimi onbes gün gecince cikti insallah hamilesindir canim herseyin hayirlisi olsun
merhaba ben aranıza yeni katıldım erken gebelik belirtisiyle ilgili bir tanıdığımın bana söylediklerini paylaşmak istiyorum ne kadar doğru bilmiyorum.sabah aç karnına sırt üstü yatıp parmak uçlarınızla göbek deliğinin sağ alt tarafına bastırınca belirgin bir damar atışı hissedeceksiniz o damar atmazsa hamileymişssin...ben denedim hep atıyordu ve her defasındada regl oldum...sizde bir deneyin bakalım ne olacak böyle bişey buldum bi deyeyin ay doğrumu:98::98::98::98::98:
doğrumu bilemem ama geçmiş sayfalardan buldum
ben de bi deniyim bakalımzaten test yapamıcam böle oyalanıyım bari
hamişler bi denesin bakalım onlarda olursa bize referans olurlarrrmerhaba ben aranıza yeni katıldım erken gebelik belirtisiyle ilgili bir tanıdığımın bana söylediklerini paylaşmak istiyorum ne kadar doğru bilmiyorum.sabah aç karnına sırt üstü yatıp parmak uçlarınızla göbek deliğinin sağ alt tarafına bastırınca belirgin bir damar atışı hissedeceksiniz o damar atmazsa hamileymişssin...ben denedim hep atıyordu ve her defasındada regl oldum...sizde bir deneyin bakalım ne olacak böyle bişey buldum bi deyeyin ay doğrumu:98::98::98::98::98:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?