Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ben daha yani katıldım buraya kızlar yeni evlendim sanırım biraz sabırsız davranıyorum ayın 6 sında hastalanmam lazım belirtileri okuyorum inşallah çok istiyorum bebiş yaaaaaa

hoşgeldin fatma.. ne kadar oldu evlendiğin ve de belirtile var mı.. inşallah Allah gönlüne göre versin.

Normal regl günüm yarın kızlar. Allahım hiç adet falan olmak istemiyorum. Bidaha bir ay daha bekliycek dermanım yok artık

geçen ay 6sında adet olmuştum bu ay da 6sını bekliyorum bana biraz bilgi verirmisiniz karnımın bu kadar ağrıması normalmi.?

eğer gebelik varsa başka bir rahatsızlık yoksa ondan dolayı ağrıması normal canım bende dahil burada okuduğum kadarıyla çoğu gebelik karın çevresi ve kasık ağrısıyla belli ediyor kendini hayırlısı olsun canım..

en azından testi adetin geçtikten 1 gün sonra yap bence canım.inşallah pozitif sonuç alırsın

19 aralıkta evlendim evlenmeden önce aaa hemen bebeğim olsun falan demiyodum ama şimdi nedense moda girdim sizleride okuyunca inşallah olur diye düşünüyorum:)

canım benim maşallah bende dün gittim adete 8 gün var dr ulturasonda gördü kanda çıkmadı ne dersin hamiş olabilirmiyim

canim benim basima geldigi icin yazmistim o yüzden kendine dikkat et hamileymissin gibi dikkatli ol derim cünkü gec döllenme olabiliyor o yüzden kanda bile görülmüyor benim normal kan degerlerimde cikmasi bile adetimi onbes gün gecince cikti insallah hamilesindir canim herseyin hayirlisi olsun

en azından testi adetin geçtikten 1 gün sonra yap bence canım.inşallah pozitif sonuç alırsın

tamam canım.. az daha bekliyim... ayy bu ağrılar sızılar kıpırdanmalar olunca benide merak sarıyo işte. kudurukluğum tuttu akşam akşam inşallah iyi haber olur bakalım hayırlısı artık..

adetini 15 gün geçmeden önce yaptığın idrar testleri negatif miydi peki canım?

19 aralıkta evlendim evlenmeden önce aaa hemen bebeğim olsun falan demiyodum ama şimdi nedense moda girdim sizleride okuyunca inşallah olur diye düşünüyorum:)

ayyy 1,5 ay olmuş evlendiğin..tebrikler.. allah mesut etsin canım.. hayırlısıyla inşallah olur canım.. benim de 9 gündür bel karın ağrılarım var. adetime 5 gün var hala ama kasıklarıma kramplar girip duruyo adet olcakmışım gibi.. hayırlısı inşalalh. sen benden önce öğrencen galiba. senin BAT 6 şubat dimi

ayyyyyyyyyy inşallah canım benim ya ama yıkılmıştım kanda 0 yazınca sora kafam karıştı dr ulturasonda gördü başlangıcı var galiba hamilesin dedi işte böyle şeker ben hamilemiyim bilemem ama bütün belirtiler var sanki hamileyim yaaaa

merhaba ben aranıza yeni katıldım erken gebelik belirtisiyle ilgili bir tanıdığımın bana söylediklerini paylaşmak istiyorum ne kadar doğru bilmiyorum.sabah aç karnına sırt üstü yatıp parmak uçlarınızla göbek deliğinin sağ alt tarafına bastırınca belirgin bir damar atışı hissedeceksiniz o damar atmazsa hamileymişssin...ben denedim hep atıyordu ve her defasındada regl oldum...sizde bir deneyin bakalım ne olacak böyle bişey buldum bi deyeyin ay doğrumu:98::98::98::98::98:

doğrumu bilemem ama geçmiş sayfalardan buldum

hamişler bi denesin bakalım onlarda olursa bize referans olurlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…