Bu anlattıklarına göre hamiş olman çok yüksek. Şu kahverengi leke yerleşme kanaması olabilir. Zaten adetinle hesaplayınca doğru zamana denk geliyo ama, inşallah bu belirtiler başka bişeyden değil o minik bebişindendir.
aminnnnnnnnnnnnn inşallah tatlım ya allah büyüktür bakalım buğun burdakiler nekadar umutlu mutlu allahım inşallah bende 10 unda güzel haber veririm ..walla benim eşim ilk testimde çizgiyi göremedi.. sen nasıl gördün ben anlamadım diyor.. ancak son gün yani 7. gün olanı sizlerle resmini paylaştığım olanı gördü:)
ümilenme süpriz olsun ama şansını dene.. ben bu ay teste dünya para verdim walla.. 3 kere kan testi. 5-6 tane idrar testi.. olsun sonuca değer ama:) inşş daim olur.. inşş.. bu ay hepimiz hamişiz oluruz..
kızlar çokkkk teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına bi an önce..... çok güzel bi duyguymuş inş bebeğim he benmle olur sağlıklı bi hamileleik geçiririm. çok heyecanlı bi durum. kasıklarımda ağrılarım oluyor arada ama ilk zamanlar olurmuş böle ağrılar adet ağrısı gibi falan. ne muhteşem bişi ya şimdiden varlığını hissettiriyor
hadi bakalım hayırlısı olsun bende bi diyorum var hamileyim bi diyorum yok değilim off çok sıkıldım ayın 18 i gelsede bitse bu işkence beklemek çok sıkıcı yoruldum artıkkteşekkür ederim canım napayım, troit ilaçlarımı içiyom,14 şubatta kontrole gidecem,düzelmişse o gün atacaz tohumu, sonra da bebiş olursa sen bizim sevgililer günü meyvemizsin çocuğum diyecem
aminnnnnnnnnnnnn inşallah tatlım ya allah büyüktür bakalım buğun burdakiler nekadar umutlu mutlu allahım inşallah bende 10 unda güzel haber veririm ..
ya erken gebelik testleri var onlardan yapsanaaa
üzülme canm ya 3 gün sonra yine yaparsın of arkadaşım ya biz nezaman görcez şu çift çizgiyiiişimdi test yaptım negatif
üzülme canm ya 3 gün sonra yine yaparsın of arkadaşım ya biz nezaman görcez şu çift çizgiyiiisıkıldım artık beklemekten yoruldum artık gün say yap kocam diyoki kullanıyosun beni
şimdi test yaptım negatif
walla benim eşim ilk testimde çizgiyi göremedi.. sen nasıl gördün ben anlamadım diyor.. ancak son gün yani 7. gün olanı sizlerle resmini paylaştığım olanı gördü:)
ümilenme süpriz olsun ama şansını dene.. ben bu ay teste dünya para verdim walla.. 3 kere kan testi. 5-6 tane idrar testi.. olsun sonuca değer ama:) inşş daim olur.. inşş.. bu ay hepimiz hamişiz oluruz..
inşallah canım ya teşekkür ederim çok sağol ama o kahverengi leke dün geldi bidaha yok oda tek bi seferdi
yerleşme kanaması tek seferlik oluyo bildiğim kadarıyla.. devam etmiyo yani.. test yaptın mı canım
handecim, ben bişi dicem ama kızıcaksınız bana
dün sizle konuşmadan önce eşime test ısmarlamıştım, akşam alıp gelmiş kocişim.. öyle olunca dayanamadım sabah yaptım.. kocaman bi negatif tabii.. bi yerde de iyi oldu, benim adet hep gününden 2-3 gün önce gelir. bi geçen ay 2 gün gecikmişti ama onda da grip olmuştum o yüzden sanırım.. eğer yoksa salıdan önce kırmızıları görürüm zaten.
yerleşme kanaması tek seferlik oluyo bildiğim kadarıyla.. devam etmiyo yani.. test yaptın mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?