Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

inşallah canım ya teşekkür ederim çok sağol ama o kahverengi leke dün geldi bidaha yok oda tek bi seferdi

aminnnnnnnnnnnnn inşallah tatlım ya allah büyüktür bakalım buğun burdakiler nekadar umutlu mutlu allahım inşallah bende 10 unda güzel haber veririm ..

tebrikler canım. allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin. ayy çok sevindimmm.. yaaaaaaaaaaaa maşşallah herkese....

teşekkür ederim canım napayım, troit ilaçlarımı içiyom,14 şubatta kontrole gidecem,düzelmişse o gün atacaz tohumu, sonra da bebiş olursa sen bizim sevgililer günü meyvemizsin çocuğum diyecem
hadi bakalım hayırlısı olsun bende bi diyorum var hamileyim bi diyorum yok değilim off çok sıkıldım ayın 18 i gelsede bitse bu işkence beklemek çok sıkıcı yoruldum artıkk

aminnnnnnnnnnnnn inşallah tatlım ya allah büyüktür bakalım buğun burdakiler nekadar umutlu mutlu allahım inşallah bende 10 unda güzel haber veririm ..

inşş canım.. bu arada hamile arkadaşlar... aranızda burnu kanayan varmı.. öle çok değil ama içi hep kırmızı diim... netten baktım hormonlar yapailomuş.. ???

üzülme canm ya 3 gün sonra yine yaparsın of arkadaşım ya biz nezaman görcez şu çift çizgiyiii sıkıldım artık beklemekten yoruldum artık gün say yap kocam diyoki kullanıyosun beni

Bide şu sabah ilk idrarla deniycem dahada test falan yapmıycam zaten regl olurum o zaman

ayy ne kadar şenlikli bi ay başlangıcı oldu bissürü bebiş yolda
bütün hamiş olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum ve darısı başıma diyorum (amin )

handecim, ben bişi dicem ama kızıcaksınız bana
dün sizle konuşmadan önce eşime test ısmarlamıştım, akşam alıp gelmiş kocişim.. öyle olunca dayanamadım sabah yaptım.. kocaman bi negatif tabii.. bi yerde de iyi oldu, benim adet hep gününden 2-3 gün önce gelir. bi geçen ay 2 gün gecikmişti ama onda da grip olmuştum o yüzden sanırım.. eğer yoksa salıdan önce kırmızıları görürüm zaten.

canım ben 5.günümdeyim adet olmadım.adetimden 2 gün önce,adet günümde ve adetten 3gün sonra yaptığım testler hep negatif.belki adet olmazsın ve daha sonra pozitif sonuç alırsın.çıkmadık candan umut kesilmez bence...

yerleşme kanaması tek seferlik oluyo bildiğim kadarıyla.. devam etmiyo yani.. test yaptın mı canım

yok tatlım yapmadım çıkmaz büyük ihtimale çünkü daha 1 haftadan fazla var en geç bu ayın 13ü adet tarihim. şu geçen 4 ay içinde hep günümde adet oluyorum öncesi hep 5 gün 6 gün şaşıyodu gününde olmak kadar güzel yok aksi taktirde hamileyim sanıyosun ve test yapsanda negatif oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…