Son adetim 11 ocaktı ve 26sına kadar normal şekilde sürdü..ve ben 10 gün sonra 27snde tekrar adet oldum.ilk 2 gün pembe akıntı olarak geldi,diğer 3 günü normal geldi ve bitti ama şu aralar çok sık idrara çıkıyorum,neredeyse 10-15dk da bir yani,göğüslerimde şişme yada ağrı yok,sizce ben hamilemiyim öleyse test nezamn yaparsam çıkar..
zaten az olması lazım tatlım. Şöyle düşün yerleşme kanaması dediğimiz olay, bebişin yerine geçerken bazı kılcal damarlara sürtüyo ve aşınmadan dolayı kanama oluyo, aslında kanama değil.1-2 damla akıntı gibi
ayyy.. 13üne kadar beklicez desene... inşallah vakit çabucak geçer de sevgililer gününde iyi haber alırız
slm canım valla ben dün doktora gittim ulturasonda bebek var gibi doktor gebelik başlamış sende dedi ama kanda çıkmadı daha karışmadı galiba çünkü adete 8 gün vardı daha bekleyecem bakalım 7 gün var regle
test 74.8 hamileyimm kızlarrrrrrrr
Son adetim 11 ocaktı ve 16sına kadar normal şekilde sürdü..ve ben 10 gün sonra 27snde tekrar adet oldum.ilk 2 gün pembe akıntı olarak geldi,diğer 3 günü normal geldi ve bitti ama şu aralar çok sık idrara çıkıyorum,neredeyse 10-15dk da bir yani,göğüslerimde şişme yada ağrı yok,sizce ben hamilemiyim öleyse test nezamn yaparsam çıkar.
canım hoşgeldin aramıza
sorunun cevabı hakkında tam bi bilgim yok ama adetten on gün sonra tekrar adet olmak hamileliğin belirtisi olabilir ama başka bi rahatsızlıkta olabilir.. Allah korusunistersen test yapmak yerine bi doktora git.. ayy bugün durgunum ben zaten.. neyse inşallah iyi haberdir canım
günaydın kızlar,gülsecim tebrikler
selam kızlarr..
tebrik ederim gülsecimAllah tamamını erdirsin hepimiz sağlıklı bir gebelik geçiririz inşallah
tebrık ederım cok sevındım darısı bizlere inşallah:)Allah sağsalim kucagına almayı nası etsın bebişini
hepinize teşekkür ediyorum kızlarrr.. inş sağ salim kavuşuruz bebişimleee...... birde grip başladı napıcam bilmiyorum
canım hoşgeldin aramıza
sorunun cevabı hakkında tam bi bilgim yok ama adetten on gün sonra tekrar adet olmak hamileliğin belirtisi olabilir ama başka bi rahatsızlıkta olabilir.. Allah korusunistersen test yapmak yerine bi doktora git.. ayy bugün durgunum ben zaten.. neyse inşallah iyi haberdir canım
hoşbulduk canım,ya 8-9 aydır beebk istıyoruz herşeyden şüpelenır oldum artık,bıde hayatımda lk kez şuson 4 ay adetlerım düzensizleşti,özelliklede son adet bıtımınden 10 gün sonra gelmesı ıyıce meraklandırdı benı,birde çok sık ıdrara cıkıyorum.ne olur hamıle olayım yaaa :-(((((
of bende bugün durgunum nedense sancılar gitti sadece bel ve göğüs ağrısı var bi de sankş adet olcakmışım gibi arada gelen çok hafif sancılar bide ıslaklık beklemk off 18 şubata daha çok var yaaaa
topikte de bi durgunluk var. hepimiz öyleyiz sanırım.. havalardan heralde..
hoşbulduk canım,ya 8-9 aydır beebk istıyoruz herşeyden şüpelenır oldum artık,bıde hayatımda lk kez şuson 4 ay adetlerım düzensizleşti,özelliklede son adet bıtımınden 10 gün sonra gelmesı ıyıce meraklandırdı benı,birde çok sık ıdrara cıkıyorum.ne olur hamıle olayım yaaa :-(((((
inşallah hamilesindir canım.. hamilelikten önceki aylar adet düzensizliği olur diyolar ama, hayırlısı bakalımbi sonraki adet günün 8 şubat oluyo galiba.. yani ilk adetine göre.. üstüne mi gördün acaba.. inşallah öyledir.. ama bi doktora git bence o ne dicek bakalım :44:
bilemiyorum canm ya uyuyacağım nerdeyse ya çok sıkıcı bi gün topiktede kimse hareketli değil kızlarrrr nerdesinizzzzzzztopikte de bi durgunluk var. hepimiz öyleyiz sanırım.. havalardan heralde..
bilemiyorum canm ya uyuyacağım nerdeyse ya çok sıkıcı bi gün topiktede kimse hareketli değil kızlarrrr nerdesinizzzzzzz
aynen canım hepimizde sessizlik var bugün...grip olmuşum bende
şekerlerim,
bugün size yazamadık çok.. Işlerim çoktu. Erken çıkıcam birde malum istanbula yolculuk var... özledim sizi.. Bağımlılık yaptınız walla.. Eskiden önce her sabah hürriyetin sayfasını açardım. şimdi burayı açıyorum.. Erken geldiğim için önce geçmişi okuyorum:))
iyi ki varsınız..
Benim bebiş bugün sağ tarafta faaliyet gösterio sanırım. Batmalarım ağrılarım bugün sağ tarafta:))
geçmiş olsun canım.. bol bol c vitamini al canım.. bi de adaçayı yapabilirsen. intihap söktürücü özelliği var adaçayının ama kuvvetli gelir mi bebişe int bi bak istersen. bademciklerin şişse 1çorba k bala 1çay k toz zencefil karıştırıp ye, üstüne su içmeden 10 dk bekle. tadı çok kötü ama bademciklerdeki intihabı söküyo.. kesin.. sabah öğle akşam yiyebilirsin.. (ayy aktar gibi hissettim kendimi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?