Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

çok tuhaf düzenli bir adet döngün var mı,bir de 11 inde başlayan ne zaman bitti,o aradakini saymazsam bekenen adet tarihin ne zamn

cnm cok sevındım ınsallah hamılesındır bebısını bıran once alırsın kucagına sendekı belırtıler ne su anda pekı

günaydın kızlar,gülsecim tebrikler

selam kızlarr..

tebrik ederim gülsecim Allah tamamını erdirsin hepimiz sağlıklı bir gebelik geçiririz inşallah

tebrık ederım cok sevındım darısı bizlere inşallah:)Allah sağsalim kucagına almayı nası etsın bebişini

hepinize teşekkür ediyorum kızlarrr.. inş sağ salim kavuşuruz bebişimleee...... birde grip başladı napıcam bilmiyorum

of bende bugün durgunum nedense sancılar gitti sadece bel ve göğüs ağrısı var bi de sankş adet olcakmışım gibi arada gelen çok hafif sancılar bide ıslaklık beklemk off 18 şubata daha çok var yaaaa

hepinize teşekkür ediyorum kızlarrr.. inş sağ salim kavuşuruz bebişimleee...... birde grip başladı napıcam bilmiyorum

geçmiş olsun canım.. bol bol c vitamini al canım.. bi de adaçayı yapabilirsen. intihap söktürücü özelliği var adaçayının ama kuvvetli gelir mi bebişe int bi bak istersen. bademciklerin şişse 1çorba k bala 1çay k toz zencefil karıştırıp ye, üstüne su içmeden 10 dk bekle. tadı çok kötü ama bademciklerdeki intihabı söküyo.. kesin.. sabah öğle akşam yiyebilirsin.. (ayy aktar gibi hissettim kendimi )

of bende bugün durgunum nedense sancılar gitti sadece bel ve göğüs ağrısı var bi de sankş adet olcakmışım gibi arada gelen çok hafif sancılar bide ıslaklık beklemk off 18 şubata daha çok var yaaaa

topikte de bi durgunluk var. hepimiz öyleyiz sanırım.. havalardan heralde..

şekerlerim,

bugün size yazamadık çok.. Işlerim çoktu. Erken çıkıcam birde malum istanbula yolculuk var... özledim sizi.. Bağımlılık yaptınız walla.. Eskiden önce her sabah hürriyetin sayfasını açardım. şimdi burayı açıyorum.. Erken geldiğim için önce geçmişi okuyorum:))

iyi ki varsınız..

Benim bebiş bugün sağ tarafta faaliyet gösterio sanırım. Batmalarım ağrılarım bugün sağ tarafta:))

ayyy yerim ben o mercimeği biz de seni özledik valla.. bi de ist gitcen, birkaç gün daha görüşemicez yani

teşekkürler cnm dikkate alıcam bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…