evet canım bendede öle olmuştu önceki hamileliğimde tek sefer azıcık bi lekelenme olmuştu. Doğru biliyosun bencede
inşallah dediniz gibidir kızlar ama çok azdı nebiliyim
inşallah hayırlısı hepimiz için canımcanım ben 5.günümdeyim adet olmadım.adetimden 2 gün önce,adet günümde ve adetten 3gün sonra yaptığım testler hep negatif.belki adet olmazsın ve daha sonra pozitif sonuç alırsın.çıkmadık candan umut kesilmez bence...
yok tatlım yapmadım çıkmaz büyük ihtimale çünkü daha 1 haftadan fazla var en geç bu ayın 13ü adet tarihim. şu geçen 4 ay içinde hep günümde adet oluyorum öncesi hep 5 gün 6 gün şaşıyodu gününde olmak kadar güzel yok aksi taktirde hamileyim sanıyosun ve test yapsanda negatif oluyo
test 74.8 hamileyimm kızlarrrrrrrr
adet günü 1 haftadan az geçen ve testleri negatif çıkan kızlar 7. ve 10 gün de adet olmazsanız ısrarla tetsti tekrarlayın ama mutlaka 7. güne kadar bekleyin.. halen umudunuz var..
ben bunu yaşadım...:)
5 dakika önce banka soydular burada ama tıkınıyodum göremedim olayları:18:
canm olmuyo diye bişey yok ne kadar zamandır deniyosun olmuyo yumurtlama dönemlerini falan takip ediyomıusunnmrb kızlar ben yeni üye oldum ama konularınızı uzun zamandır takip ediyorum bende hamile kalmak istiyorummm ama olmuyorrrrrr
inş. canım yaa ama ben bir kez hamile kaldım acayip göğüslerim şişmişti bi tuhaf haller olmustu anlamıstım yani.. 1 kac gün kala Rabbim varsa hemen sana varlığını hissettirsin inş..
İNŞ.İSTEYEN HERKESE VERİN RABBİM BEBİŞ,KIZLAR BENDE SON ADET TARIHIMDEN 10GÜN SONRA BIDAHA ADET OLDUM,VE ÇOK SIK TUVALETE GIDIYORUM,BAŞKA Bİ DEDĞİŞİM YOK,SİZCE HAMİKLEMIYIM ÇOK İSTIYORUM YAAA :-((
Son adetim 11 ocaktı ve 16sına kadar normal şekilde sürdü..ve ben 10 gün sonra 27snde tekrar adet oldum.ilk 2 gün pembe akıntı olarak geldi,diğer 3 günü normal geldi ve bitti ama şu aralar çok sık idrara çıkıyorum,neredeyse 10-15dk da bir yani,göğüslerimde şişme yada ağrı yok,sizce ben hamilemiyim öleyse test nezamn yaparsam çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?