Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

merhaba herkese.Nazlının face de paylaşımını gördünüz mü :) Sıpalar ne tatlı :)

bu ay 3 hamişimiz var değilmi ? ilk 4 günde 3 hamiş :) süpersiniz valla :) İnş darısı nice 3 lere :)

Size sabah başıma gelen komik bişi anlatıım kızlar..

Nette hamilelikte sıvı tüketimini okuodum.. Hani çay falan durumları..

Bu aradada donduğumdan sıcak çikolata için dedim.. Tam yudum aldım... Kakao zararlı.. Kafein içerir yzısını okudum.. Nasıl tükürdüğümü bilmiyorum... Bardağı nasıl uzaklaştırdığımı ve bişi oldumu diye biran korktuğumu anlatamam...

Işte ilk annelik korkum ve belirtim buydu arkadaşlar:)

hepimize hayırlı olsun..

Size sabah başıma gelen komik bişi anlatıım kızlar..

Nette hamilelikte sıvı tüketimini okuodum.. Hani çay falan durumları..

Bu aradada donduğumdan sıcak çikolata içim dedim.. Tam yudum aldım... Kakao zararlı.. Kafein içerir yzısını okudum.. Nasıl tükürdüğümü bilmiyorum... Bardağı nasıl uzaklaştırdığımı ve bişi oldumu diye biran korktuğumu anlatamam...

Işte ilk annelik korkum ve belirtim buydu arkadaşlar:)

hepimize hayırlı olsun..

sol kasığıma aşırı ağrı giriyo. Bir an önce adet olurum inşallah olucaksamda. Bebiş yoksa böyle beklemeyi hiç sevmiyorum

çok geçmiş olsun canım.. Kendine dikkat et.. Bol bol meyve tüket...

Ilaç alamadığımız için...

hayırlı yolculuklar canım benim kendine çok iyi bak...

teşekkür ederim bu arada inşallah hafif atlatırım...ben meyve yemeği hiç sevmem ama şimdi doğal eczane olarak kocaman bir tabak hazırladım :2:

aynen canım hepimizde sessizlik var bugün...grip olmuşum bende

ayy kıyamam, sen de mi canım yaa.. noluyo böle hamişlerimize nazar mı değdi sana da diyim. adaçayı gripte iyi geliyo, adaçayının intihap sökücü özelliği var. ıhlamur yapabilirsin. içine elma limon falan doğrayınca daha lezzetli oluyo tabi 1 kaşık bal da.. bi de bademciklerin şişse 1 çorba k 1 çay k toz zencefil karıştırıp yiyosun. bademciklerdeki intihabı anında söküyo. tecrübeyle sabittir, çok yedim ben antibiyotik kullanmayı sevmiyorum da

hayırlı yolculuklar canım benim kendine çok iyi bak...

teşekkür ederim bu arada inşallah hafif atlatırım...ben meyve yemeği hiç sevmem ama şimdi doğal eczane olarak kocaman bir tabak hazırladım :2:

AFERİMMM SANA ANNESİ AFERİM.. BEBİŞİNE İİ BAKK:)

nasıl farklı ve güzel bi duyguymuş ya rabbim aratmadan herkeze versin... insan hareketlerine bile dikkat edio bişi olurmu die

ne güzel bi anı.. ve güzel bi duygu.. bunların hepsini, nası beklediğin de dahil olmak üzere hepsini bi deftere yaz bence.. ilerde bebişin okur onları, ne güzel olur

oyy canım benim çok teşekkür ederim önerin ve ilgin için hemen not ettim..bademciklerim şiş sesimde çıkmıyor bi de geniz tıkalı olunca mahvoluyor insan :2:

Selamlar kızlar...
Herkes nasıl bakalım..? 2gündür giremiyorum nete doğru dürüst, biraz yoğunum. Girince de geçmişe bakıp çıkıyorum. :) Ben de kırmızıları gördüm dün. Umutlar bir sonraki aya ertelendi şimdilik... Şu soğan kürünün işe yarayacağına emin gibiyim nedense. :)) Umut işte...

Handecim, Meliscim ve Gülsecim; hepinizi tebrik ederim.. Darısı bizim başımıza... Allah nazarlardan saklasın sizi...

merhaba kızlar yemek yapıyordum aklıma bişey geldi şu yemeklere kullandığımız tavuk ve et bulyonlar dolapta vardı kullansammı diye düşündüm fazla kullanmıyorum ama evde bulunuyor sonra biraz araştırdım içinde monosodyum glutamat olan bu ürünler özellikle hamilelere gayet zararlı olabileceğini öğrendim hazır çorbalarda da bulunuyor bu madde diyer adı çin tuzu kullanmayalım bu ürünleri

Ne güzel bi anı.. Ve güzel bi duygu.. Bunların hepsini, nası beklediğin de dahil olmak üzere hepsini bi deftere yaz bence.. Ilerde bebişin okur onları, ne güzel olur

aldım cnm defter başladım bile:) ayrıntılı ne kaar inandığımla pes etmediğimi yazarak başladım.. Nazlısın dedim.. Kaç kere kanda göstermedin kendini dedim:) hehehe

Handemizden muhteşem bir anne olur nasılda dikkatli davranıyor canım benim ya

ne güzel bi anı.. ve güzel bi duygu.. bunların hepsini, nası beklediğin de dahil olmak üzere hepsini bi deftere yaz bence.. ilerde bebişin okur onları, ne güzel olur

Aaaa.. Evet. Bence de yazmalısın. Hatta aklımın bir köşesine not ettim, ben de inşallah hamile kalırsam yazacağım. Çok güzel bir fikir. Teşekkürler tatlım...

Çorbayı biliyodum da diğerini öğrenmiş oldum.Kızlar dikkat etsin ozaman :)

oyy canım benim çok teşekkür ederim önerin ve ilgin için hemen not ettim..bademciklerim şiş sesimde çıkmıyor bi de geniz tıkalı olunca mahvoluyor insan :2:

ayy kıyamam.. fena tutulmuşsun.. bu akşam o ıhlamur karışımını yap sen.. boğazlarını yumuşatır biraz.. ıhlamur, elma, limon, varsa kabuk tarçın.. 5-10 dk kaynatsan yeter. bal da koy içine, çok faydalı biliyosun.. ılınınca içersin. inşallah bir an önce iyileşirsiniz canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…