inşallah hamilesindir canım.. hamilelikten önceki aylar adet düzensizliği olur diyolar ama, hayırlısı bakalımbi sonraki adet günün 8 şubat oluyo galiba.. yani ilk adetine göre.. üstüne mi gördün acaba.. inşallah öyledir.. ama bi doktora git bence o ne dicek bakalım :44:
canım yaaa ağzından bal damlıyo valla,bu düzensizlikler inş.hamile kalacagımdandır.11 ocakta olmuştum normalde evet 8de olmam lazım canım,inş.bu 10gün sonra gelen üstüne görmüşümdürde ondandır,çünkü bu sonuncu 4gün geldi,ilk 2gün pembe pembe,diğer iki gün normal renkte ama azdı yine canım
şekerlerim,
bugün size yazamadık çok.. Işlerim çoktu. Erken çıkıcam birde malum istanbula yolculuk var... özledim sizi.. Bağımlılık yaptınız walla.. Eskiden önce her sabah hürriyetin sayfasını açardım. şimdi burayı açıyorum.. Erken geldiğim için önce geçmişi okuyorum:))
iyi ki varsınız..
Benim bebiş bugün sağ tarafta faaliyet gösterio sanırım. Batmalarım ağrılarım bugün sağ tarafta:))
çok geçmiş olsun canım.. Kendine dikkat et.. Bol bol meyve tüket...
Ilaç alamadığımız için...
aynen canım hepimizde sessizlik var bugün...grip olmuşum bende
kızlar benim kocam benim sskdan faydalanabilirmi? Siz biliyosunuzdur diye sordum ama:26:
evet faydalanabilir, kadın erkek ayrımı yok bildiğim kadarıyla.
hayırlı yolculuklar canım benim kendine çok iyi bak...
teşekkür ederim bu arada inşallah hafif atlatırım...ben meyve yemeği hiç sevmem ama şimdi doğal eczane olarak kocaman bir tabak hazırladım :2:
Size sabah başıma gelen komik bişi anlatıım kızlar..
Nette hamilelikte sıvı tüketimini okuodum.. Hani çay falan durumları..
Bu aradada donduğumdan sıcak çikolata için dedim.. Tam yudum aldım... Kakao zararlı.. Kafein içerir yzısını okudum.. Nasıl tükürdüğümü bilmiyorum... Bardağı nasıl uzaklaştırdığımı ve bişi oldumu diye biran korktuğumu anlatamam...
Işte ilk annelik korkum ve belirtim buydu arkadaşlar:)
hepimize hayırlı olsun..
ayy kıyamam, sen de mi canım yaa.. noluyo böle hamişlerimize nazar mı değdisana da diyim. adaçayı gripte iyi geliyo, adaçayının intihap sökücü özelliği var. ıhlamur yapabilirsin. içine elma limon falan doğrayınca daha lezzetli oluyo tabi 1 kaşık bal da.. bi de bademciklerin şişse 1 çorba k 1 çay k toz zencefil karıştırıp yiyosun. bademciklerdeki intihabı anında söküyo. tecrübeyle sabittir, çok yedim ben antibiyotik kullanmayı sevmiyorum da
Ne güzel bi anı.. Ve güzel bi duygu.. Bunların hepsini, nası beklediğin de dahil olmak üzere hepsini bi deftere yaz bence.. Ilerde bebişin okur onları, ne güzel olur
Size sabah başıma gelen komik bişi anlatıım kızlar..
Nette hamilelikte sıvı tüketimini okuodum.. Hani çay falan durumları..
Bu aradada donduğumdan sıcak çikolata için dedim.. Tam yudum aldım... Kakao zararlı.. Kafein içerir yzısını okudum.. Nasıl tükürdüğümü bilmiyorum... Bardağı nasıl uzaklaştırdığımı ve bişi oldumu diye biran korktuğumu anlatamam...
Işte ilk annelik korkum ve belirtim buydu arkadaşlar:)
hepimize hayırlı olsun..
ne güzel bi anı.. ve güzel bi duygu.. bunların hepsini, nası beklediğin de dahil olmak üzere hepsini bi deftere yaz bence.. ilerde bebişin okur onları, ne güzel olur
merhaba kızlar yemek yapıyordum aklıma bişey geldi şu yemeklere kullandığımız tavuk ve et bulyonlar dolapta vardı kullansammı diye düşündüm fazla kullanmıyorum ama evde bulunuyor sonra biraz araştırdım içinde monosodyum glutamat olan bu ürünler özellikle hamilelere gayet zararlı olabileceğini öğrendim hazır çorbalarda da bulunuyor bu madde diyer adı çin tuzu kullanmayalım bu ürünleri
oyy canım benim çok teşekkür ederim önerin ve ilgin için hemen not ettim..bademciklerim şiş sesimde çıkmıyor bi de geniz tıkalı olunca mahvoluyor insan :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?