kızlar daha önce yazmıştım aslında ama yine yazmak istiyorum ocağın 1inde regl olmuştum kesildikten 15 gün sonra yani ocak 21de ufak akıntı geldi 4 süreyle minicik damlacıklar ve şimdi 1 haftadır şiddeetli bir şekilde karın ağrısı kasık ağrılarım başladı normalde adet olcağım zaman ufacık belimede ağrı vururdu şimdi 1 hafta kadar kadar hepsi brden ağrıyor dün test yaptım ve "T" yazan yerde çok silik bir şekilde bir belirme oldu çok umutlanmakta istemiyorum ama Mevlamdan da ümit kesilmez hep var olan şeydr zaten umut. bu çok ilginizi çekmese bile paylaşmak istedim sizlerle
kızlar daha önce yazmıştım aslında ama yine yazmak istiyorum ocağın 1inde regl olmuştum kesildikten 15 gün sonra yani ocak 21de ufak akıntı geldi 4 süreyle minicik damlacıklar ve şimdi 1 haftadır şiddeetli bir şekilde karın ağrısı kasık ağrılarım başladı normalde adet olcağım zaman ufacık belimede ağrı vururdu şimdi 1 hafta kadar kadar hepsi brden ağrıyor dün test yaptım ve "T" yazan yerde çok silik bir şekilde bir belirme oldu çok umutlanmakta istemiyorum ama Mevlamdan da ümit kesilmez hep var olan şeydr zaten umut. bu çok ilginizi çekmese bile paylaşmak istedim sizlerle
Hoş bulduk canım benim.Çok umut verici yazdıkların.4 gün sonra güzel haberini alırız inşallah.Burada okuduğum güzel haberler beni de umutlandırıyor.
Canım çok silik de olsa ikinci çizgi çıkmışsa gebelik var demektir. Yarın tekrar test yapmanı tavsiye ederim. Haydi hayırlısı...
aminnn inşallah canımcanım o kanama muhtemelen yerleşme kanamasıydı, şuanki ağrılarda bebişin yerleştği için. Silikte olsa gebelik var.Daha yeni bir gebelik. Hayırlı olsun inşallah.Sağlıkla
eğer günlerim şaşmadıysa 4 gün geçti gibi canım eğer şaştıysa ayın 20larinde olmam gerekir ama bilmiyorum bende karmakarışığımhoşgeldin canım.. ilgi çekmemesinden değil. eskileri okuyalım, yazılana cevap verelim derken mesaj trafiği karışabiliyo.. 2. çizgi silik gördüysen muhtemelen hamilesin canım.. hayırlısıyla inşallah.. bi kan versene bakalım.. adetin kaç gün geçti
inşallah canım yaaa mutalaka paylaşırım sizinleCanım bence de çoook büyük bir ihtimal hamişsin.Hem adetin gecikmiş.hem silik de olsa çizgi belirmiş.Kan testi yaptır mutlaka.Bize de ilet mutlu haberi.
BEKLENEN ADET TARİHİ (BAT)
*Seyhas 01.02.2011
*tweety25 03.02.2011
*nazlı123 04.02.2011
*hemşire84 05.02.2011
*CALIKUSU_439 10.02.2011
*elifinci 13.02.2011
*baharis 15.02.2011
*es2006 18.02.2011
*yamukprenses 26.02.2011
*drymstf 26.02.2011
*kizil_mavi 26.02.2011
*civciv89 08.02.2011
*ays80 08.02.2011
*minar 01.02.2011
*sevser 10.02.2011
*didemss25 21.02.2011
*_CandaS_ 06.03.2011
*faaatma 06.02.2011
GÜNÜ GEÇENLER
*ybaby 05.01.2011
*kara_ 15.01.2011
*brownim 18.01.2011
* niserdarhan 29.01.2011
Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim
*Haticesu- 32 -kız- belli değil
*tuubaayaz
*nejla_nemus
*mariecurie
*sensen80
*yarenhande
*melsss
*gulse84
*bernammm
melss hadi bekliyoruz, belirtilerini yaz, öncesinde bi şey oldu mu, walla bu ay düşünmeyeceğim dedim ama yapamıyorum, hoş geçen aylar yazılan tüm belirtiler felan olmasına rağmen bebiş yoktu, 8-9 gün var yine göğüs ve kasık ağrısı var, bakalım ne olacak, tek ateşimi takip ediyorum , çünkü raslantı eseri geçen ay adetten 2 gün önce ateşim 36 nın altına düşmüştüm, tek belirti o olabilir bende ama yinede yaz yaa hadi
şu ateş konusunu bende anlamadım gitti 36.9 du dün akşam önce 36.1 anlamadım gitti hamiş arkadaşalr bi ateşinizi ölçünde bakalım kaç çıkıcakk bizi bilgilendirin çünkü hamilelerin ateşi 37 nin altına inmezmişateş ölçme yöntemini ben de merak ediyorum. ölçüyorum hatta ama benim çok karışık gidiyo ateşim. bi düşüyo bi yükseliyo. çok da itinalı ölçüyorum ama kafam karıştı.. böyle dengesiz gitmesi normal mi
Kızlar ben hala çok sık idrara çıkıyorum. Sabah ilk idrarla bi daha test yapıcam artık o zaman kesin hamile değilim diycem. Bide akıntım var (beyaz). Hayal meyal çizgiler, sonra negatifler inşallah sabah yapıcağım testimde bebişim vardır ve ben anne olurum. Size iyi akşamlar
şu ateş konusunu bende anlamadım gitti 36.9 du dün akşam önce 36.1 anlamadım gitti hamiş arkadaşalr bi ateşinizi ölçünde bakalım kaç çıkıcakk bizi bilgilendirin çünkü hamilelerin ateşi 37 nin altına inmezmiş
inşallah canm yaKızlar ben hala çok sık idrara çıkıyorum. Sabah ilk idrarla bi daha test yapıcam artık o zaman kesin hamile değilim diycem. Bide akıntım var (beyaz). Hayal meyal çizgiler, sonra negatifler inşallah sabah yapıcağım testimde bebişim vardır ve ben anne olurum. Size iyi akşamlar
inşallah canm ya
melss hadi bekliyoruz, belirtilerini yaz, öncesinde bi şey oldu mu, walla bu ay düşünmeyeceğim dedim ama yapamıyorum, hoş geçen aylar yazılan tüm belirtiler felan olmasına rağmen bebiş yoktu, 8-9 gün var yine göğüs ve kasık ağrısı var, bakalım ne olacak, tek ateşimi takip ediyorum , çünkü raslantı eseri geçen ay adetten 2 gün önce ateşim 36 nın altına düşmüştüm, tek belirti o olabilir bende ama yinede yaz yaa hadi
ayyy evet canm ya keşke bir an önce bizde müjdeler versekkk mendil sallasakkk çok istiyorummm inşallah ikimizde bu ay mutlu olarızzzzzzzzTatlım zaten forumda ikimiz kaldık bebiş isteyen =)Bu ay tüm arkadaşlarımız şükürki güzel haberler aldılar. Kısmetse bizde şöyle doldursak göbişleriNe dert kalır ne tasa :)
ayyy evet canm ya keşke bir an önce bizde müjdeler versekkk mendil sallasakkk çok istiyorummm inşallah ikimizde bu ay mutlu olarızzzzzzzzama şu ateş meselesi takıldı kafama hamişler size sesleniyorum ölçün ateşlerinizide bize bilgi verin canlarımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?