Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım bence de çoook büyük bir ihtimal hamişsin.Hem adetin gecikmiş.hem silik de olsa çizgi belirmiş.Kan testi yaptır mutlaka.Bize de ilet mutlu haberi.

canım ne kadar silikte olsa o çizgi belirmişse büyük bir ihtimal gebelik var demektir şimdiden tebrikler gönlüne göre olsun tatlım güzel haberlerini bekliyoruzzzz...

Hoş bulduk canım benim.Çok umut verici yazdıkların.4 gün sonra güzel haberini alırız inşallah.Burada okuduğum güzel haberler beni de umutlandırıyor.

ayy ben mesajımda yanlışlık yapmışım 10 gündür ağrılarım var dicektim.. inşallah senin de güzel haberlerini alırız canım

Canım çok silik de olsa ikinci çizgi çıkmışsa gebelik var demektir. Yarın tekrar test yapmanı tavsiye ederim. Haydi hayırlısı...

işte bi ayın sonu gelsin bakalım öyle giderim diyorum hayal kırıklığıda yaşamak istemediğimden dolayı

canım o kanama muhtemelen yerleşme kanamasıydı, şuanki ağrılarda bebişin yerleştği için. Silikte olsa gebelik var.Daha yeni bir gebelik. Hayırlı olsun inşallah.Sağlıkla
aminnn inşallah canım

eğer günlerim şaşmadıysa 4 gün geçti gibi canım eğer şaştıysa ayın 20larinde olmam gerekir ama bilmiyorum bende karmakarışığım

Canım bence de çoook büyük bir ihtimal hamişsin.Hem adetin gecikmiş.hem silik de olsa çizgi belirmiş.Kan testi yaptır mutlaka.Bize de ilet mutlu haberi.
inşallah canım yaaa mutalaka paylaşırım sizinle
sizinle birlikte bende bekliyorum kızlar

melss hadi bekliyoruz, belirtilerini yaz, öncesinde bi şey oldu mu, walla bu ay düşünmeyeceğim dedim ama yapamıyorum, hoş geçen aylar yazılan tüm belirtiler felan olmasına rağmen bebiş yoktu, 8-9 gün var yine göğüs ve kasık ağrısı var, bakalım ne olacak, tek ateşimi takip ediyorum , çünkü raslantı eseri geçen ay adetten 2 gün önce ateşim 36 nın altına düşmüştüm, tek belirti o olabilir bende ama yinede yaz yaa hadi

Merhaba arkadaşlar bu hafta boyunca hep çok yoğun çalıştım halada aynı tempoyla devam etmekteyim bu yüzden pek yazamadım okuyamadımda açıkcası. Yeni hamileleri tebrik ediyorum Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin bebiş arzulayanlar içinde Rabbim tez zaman da kavuştursun inşallahh... Benim SAT 25i idi ama ben 23ünde regl oldum. Hatta hemen ardından da yazdım beni listeden silin diye ama olmadı sanırım listede günü geçenler bölümünde duruyordum ordan kendimi sildim yeni listeye artık beklenen adet tarihim 25 falan olur sanırım
herkese selamlar kendinize dikkat edin.. Allah kalbinizdekini versin

ateş ölçme yöntemini ben de merak ediyorum. ölçüyorum hatta ama benim çok karışık gidiyo ateşim. bi düşüyo bi yükseliyo. çok da itinalı ölçüyorum ama kafam karıştı.. böyle dengesiz gitmesi normal mi

şu ateş konusunu bende anlamadım gitti 36.9 du dün akşam önce 36.1 anlamadım gitti hamiş arkadaşalr bi ateşinizi ölçünde bakalım kaç çıkıcakk bizi bilgilendirin çünkü hamilelerin ateşi 37 nin altına inmezmiş

Kızlar ben hala çok sık idrara çıkıyorum. Sabah ilk idrarla bi daha test yapıcam artık o zaman kesin hamile değilim diycem. Bide akıntım var (beyaz). Hayal meyal çizgiler, sonra negatifler inşallah sabah yapıcağım testimde bebişim vardır ve ben anne olurum. Size iyi akşamlar

inşallah canım hayırlısıyla bebiş geliyodur.. sana da iyi akşamlar

iyi akıl ettin. hamilelerimiz bi ölçse ne iyi olur. bende 37 altına inmiyomuş diye duymuştum

inşallah canm ya

merhaba hamiş olan arkdaşlarım ve hamiş adaylarıı size ilk gebelik belirtilerimi yazmak istiyorum
tansiyon düşmesi aşırı kasık ağrısı özellikle otuurp kalkarken sık idrara çıkma kabızlık hatta bunu bir arkdaş sormuş topıcte evet hormonlardan dolayı kabızlık oluyor gaz hemde feciiii göğüs dolgunluğu uyku hisssi ilk bebeğimi doğurmak nasip olmaıd(( umarım bu ay hamişimdirrr

bugün sürekli netten düşüyorum canım benim şüpheli ilişkiden 3 gün sonra kasıklarımda iğnelenme başladı göğüslerimin yanları ağrıyordu göğüslerim şişmedi ama sıcaktı ve sürekli uyku halim vardı sırtüstü yattığımda karnıma kramp giriyodu en erken böyle anladım şimdi de kasıklarımda ara ara batma oluyor gerçi işte böyle şekerim..bir de ben ateş olayına hiç dikkat etmedim bak

Son düzenleme:
Tatlım zaten forumda ikimiz kaldık bebiş isteyen =)Bu ay tüm arkadaşlarımız şükürki güzel haberler aldılar. Kısmetse bizde şöyle doldursak göbişleri Ne dert kalır ne tasa :)
ayyy evet canm ya keşke bir an önce bizde müjdeler versekkk mendil sallasakkk çok istiyorummm inşallah ikimizde bu ay mutlu olarızzzzzzzz ama şu ateş meselesi takıldı kafama hamişler size sesleniyorum ölçün ateşlerinizide bize bilgi verin canlarımm

inşallah canım sizinde en kısa sürede müjdeli haberlerinizi duyucazz burada sallıcaz mendillerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…