iyi akıl ettin. hamilelerimiz bi ölçse ne iyi olur. bende 37 altına inmiyomuş diye duymuştum
inşallah canm ya çok istiyoruz ama bakalım hayırlısııinşallah canım sizinde en kısa sürede müjdeli haberlerinizi duyucazz burada sallıcaz mendillerimizi
kızlar bısey sorcam eger hamıleysek atesımızde bı farklılık oluyormu yanı kac derece olması gerekıyor belırtılerden bırıde atesmıs sanırrım
3 senedir evliyiz evlenir evlenmez hamile kaldım. Hamile olduğumu bilmiyodum intihar etmeye kalktım. Bana bişey oolmadı sersemleştim öyle geçiştirdim yoğurt falan yiyerek. 2-3 gün sonra hamile kaldığımı öğrendim. Ve tam 8 haftalıkken düşük yaptım. 1 ay korunduk sadece. Sonra ara ara ben korundum iğne yaptırarak. Şimdi 7-8 aydır korunmuyoruz. Geçen ay hamileydim 5,5 haftalıkken nedensiz bir düşük yaptım. Artık bebişimi çok istiyorum. Çünkü hep sıkıntılarımda sorunlarımda hayat mücadelemde yanlız kaldım ve hep deli deli kararlar aldım bu zamana kadar. Artık olgunlaşmak istiyorum, onun kokusunu içime çekmek istiyorum. Hala daha örgü yapıyorum ona.Bebişime zarar vericek herşeyden uzak duruyorum. Sadece bebeğim babası ve ben olalım istiyorum artık.
kızlar daha önce yazmıştım aslında ama yine yazmak istiyorum ocağın 1inde regl olmuştum kesildikten 15 gün sonra yani ocak 21de ufak akıntı geldi 4 süreyle minicik damlacıklar ve şimdi 1 haftadır şiddeetli bir şekilde karın ağrısı kasık ağrılarım başladı normalde adet olcağım zaman ufacık belimede ağrı vururdu şimdi 1 hafta kadar kadar hepsi brden ağrıyor dün test yaptım ve "T" yazan yerde çok silik bir şekilde bir belirme oldu çok umutlanmakta istemiyorum ama Mevlamdan da ümit kesilmez hep var olan şeydr zaten umut. bu çok ilginizi çekmese bile paylaşmak istedim sizlerle
canım 37inin altına düşmüyormuş öyle diyorlar ama benim ateş ölçer sanırım bozuk 42 derece gösteriyor
oncelikle merhaba arkadaslar bu bilgiyi nerden aldiniz bilmiyorum ama ben doktoruma sormustum yok ole bisey demisti sadece yumurtlama doneminde ates artiyormus
canım 37inin altına düşmüyormuş öyle diyorlar ama benim ateş ölçer sanırım bozuk 42 derece gösteriyor
Hoş bulduk canım benim.Çok umut verici yazdıkların.4 gün sonra güzel haberini alırız inşallah.Burada okuduğum güzel haberler beni de umutlandırıyor.
sizinde sag kasiginizda agriniz oluyormu bide asiri gaz sanciniz varmi benim bi haftadir bagirsaklarimda kotu sizdede bole seyler oluomu
ay iyi bari mutlu oldum çünkü benim ateşim hiç 37 olmadı dedim herelde bu ayda yokkk ama şimdi moral buldummmoncelikle merhaba arkadaslar bu bilgiyi nerden aldiniz bilmiyorum ama ben doktoruma sormustum yok ole bisey demisti sadece yumurtlama doneminde ates artiyormus
cnm bencede bozuk senın derece allah muhafaza havale gecıırdın oyle bısey olsa:)
yarenhande
melsss
gulse84
bernammm
kızlar tebrık edıyorum Allah analı babalı büyütsünnnnn inşallahhhhhhhh Darısı başımızaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canm bende internette okumuştum hamilelik yumurtlama döneminde 37 e çıkarmış hamilelik oluşursa 37 de kalırmış öle okumuştum ama ben hiç 37 görmedim üzüldüm bu ay hatta yine yok diye ama yokmuş öle bişiii sevindimmmben bı yerde okumustum sadece ates yuksek oluormus dıye merak ettım varmı boyle bısı dıye sadece
evet canım hem sağ hemde sol kasığımda ağrı oluyor gaz sancım da var
benim birtek sag kasigimda agri oluo bide belimin sag tarifinda reglime 10 gun kala test yaptim ucuz olanlardan negatif cikti blmiorm artikseni tebrik ederim bu arada allah anali babali buyutsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?