Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

benim birtek sag kasigimda agri oluo bide belimin sag tarifinda reglime 10 gun kala test yaptim ucuz olanlardan negatif cikti blmiorm artik seni tebrik ederim bu arada allah anali babali buyutsun

aminnn canım inşallah teşekkür ederim..ama çok erken test yapmışsın kanda bile çıkması zor ben regl 7 gün gecikince yaptım ucuz olması farketmiyor bence benimkisi de pahalı birşey değildi tatlım sabret gecikmeyi bekle

canımcım dun annemlerdeydımmm gelemedımm amin canımmm nasıl ogrendın dıger sayfalara bakamadımmm baya ılerlemıs

geçen akşam eşim getirmiş test zorla yap dedi biliyosun ben 10 gün olsun diye bekliyordum kıramadım dün sabah yaptım canım bu şekilde öğrendim ama kontrole gitmeden tam sevinemicem galiba hala inanamıyorum:44:

hehe benim 7 gun gecce zaten direk hamileyim derim :)) insan zamani bekliyemiyor sana bisey daha sorcam bircok kisi yok midem bulanio yok basim donuo dio sende bole bsy oldumu?

tebrık ederım allah sagsalım kucagına almayı nasıp etsın kac haftalık hamılesın pekı cnm

teşekkür ederim canım SATa göre 5+1 günlük hamileyim tabi geç döllenme olduysa bilemiyorum herşey yolunda mı onu bile bilmiyorum ilk kontrolden sonra belirsizlikler gidicek inşallah canım...

ben tüp bebekle anne olmayı umut edenlerdenim,yarında kan testi için sabah kliniğe gideceğiz eşimle.zor geçti transferden sonraki günler beklemek hakikaten zor.umarım yarın burdan hamileyim diye yazarım tekrar.allah isteyen herkese nasip etsin.testinin sonucu çift çizgi çıkan arkadaşıda tebrik ediyorum...

hehe benim 7 gun gecce zaten direk hamileyim derim :)) insan zamani bekliyemiyor sana bisey daha sorcam bircok kisi yok midem bulanio yok basim donuo dio sende bole bsy oldumu?

ben daha öncede talihsiz bir hamilelik geçirmiştim cnm bu yüzden galiba beklemek koymuoyr insana o hamileliğimde ve şimdi başlayan hamileliğimde erken dönemde bulantı baş dönmesi hissetmiyorum 6. haftadan sonra tiksinme ve bulantı başlamıştı ama öyle abartıcak kadar birşey değildi..inşallah yolunda giden bir hamilelik dönemi geçirmek nasip olur bu sefer

geröekten ilk belirtiler neler acaba banada yardımcı olurmusunuz

canım benim dualarımız seninle inşallah yarın burada bize güzel haberlerini getireceksin gönlünün istediği gibi olsun herşey Rabbim tez vakitte o duyguyu yaşamayı nasip etsin ..teşekkür ederim bu arada..

selam kızlar 3 gündür misafirlerim vardı giremedim nete ama aklım hep sizdeydi.geçmiş sayfalara bakamadım henüz çok ilerlemişsiniz ama umarım güzel haberler verenler vardır:)

cnm belkı yazmıssındır ama ben okuyamadım acaba ılk belırtılerın neler dı adet gunun gecmeden once belırtın varmıydı?

çok yazdım hemde tatlım hatta şöyle bir kopyalayayım :) :
'bugün sürekli netten düşüyorum canım benim şüpheli ilişkiden 3 gün sonra kasıklarımda iğnelenme başladı göğüslerimin yanları ağrıyordu göğüslerim şişmedi ama sıcaktı ve sürekli uyku halim vardı sırtüstü yattığımda karnıma kramp giriyodu en erken böyle anladım şimdi de kasıklarımda ara ara batma oluyor gerçi işte böyle şekerim..bir de ben ateş olayına hiç dikkat etmedim bak..'

cnm belkı yazmıssındır ama ben okuyamadım acaba ılk belırtılerın neler dı adet gunun gecmeden once belırtın varmıydı?

ya ben yaklasık 6 aydır denıyoruz fakat hep olumsuz hep olumsuz ama bu ay goguslerım ve gogus uclarımda acı hıssedıyorum evet adet oncesı oluyordu ama bu kadar deıldı yanı bı hafta kala oluyodu bu ıse adetım bıttı bırhafta sonra basladı daha 10 gun var ama bugunde kasıklarımda adet sancısı gıbı bı agrı var nebıleyım ınsallah hamısımdır dıcem ama
bugun bu sancıyla beraber gıttım test aldım merak edıyorum ne yapayım sımdı bana cok erken dıceksın ama engel olamıyorum kendıme sonrada bole hayal kırıklıgı

ne güzelllll canım inan bana cok sevındım Allah tamamınaaaaa erdirsinnnnnnn bence inana bilirsinnnn cunku helekı ıdrar testi asla yanıtmazzzzzzzzzzzzz maşşallahhh sanaaaaaaaaaaaaaaa

enteresan oldu galıba ben ustume alındım ve derdımı doktum sıze banada yardımcı olurmusunuz

çoğumuz aynı kaderi paylaşıyoruz aslında.pozitif sonuç almak tabiki bu zorlu yolun sadece başlangıcı.ondan sonrada kesesi göründümü kalp atışı duyuldumu,organları tammı acaba?soruları başlıyor insanın aklında umarım herşey çok güzel olur tüm bebek bekleyenler için.erken hamilelik belirtileri bende tüp bebek olduğu için oldu galiba,çünkü gerçekten çok erken bunları hissetmek için.ben geçen yıl 2 defa dış gebelik yaşadım o zamanlarda da en çok hissetiğim şey,göğüslerim inanılmaz şişmişti.bakalım bu defa neler yaşıyacağım?

ayy su an bu anlattıkların bendede oluyor bıde sıskınlık var alt karnımda benım bı gergınlık karnımı ıcıme ceksem bıseyler batıyor sankı goguslerım da agrı yok ama ucları uyusuyor sankı hadı hayırlısı bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…