Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ne güzelllll canım inan bana cok sevındım Allah tamamınaaaaa erdirsinnnnnnn bence inana bilirsinnnn cunku helekı ıdrar testi asla yanıtmazzzzzzzzzzzzz maşşallahhh sanaaaaaaaaaaaaaaa

aminnnn canım benim inşallah sonuna kadar bırakmaz bebeğim bu sefer beni teşekkür ederim tatlım..

bekle bı on gundaha kan testı yaptırırsın adet olmazsan benımde 10 gun var ama beklıorum ınsallah hamişizdir:)

elifcim burada mısın biz birbirimizi facede ekledik varsa eğer seninlede arkadiiişşş olalım diğer kızlar isterseniz sizde ekleyebilirsiniz..

kızlarrrr nasılsınızz? iyi akşamlar hepinize.. bayaaa oldu giremiodum özledim hepinizi valla MİNARRR en çok seni merak ediorum nolduuu?

MELİSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS:84::84::84:

yaa bu hamileliği keşke hemen öğrenebilsek, offf yaaa, kendimi dinleye dinleye hastalık hastası olcam,

yyaaaa meliscim sendeki belirtiler bende her ay oluo ben napçam şindik söyle bakem

Meliss pen kapamıştım face yi ama açabilirim geri, yaz istersen bana isim soyismini, şifremi bi deneyeyim , inşallah açılırrr

iyi akşamlar kızlar bişey sormak istiyorum cevaplarsanız çok sevinirim..
çatlatma iğnesinden kaç gün sonra gebelik belli olur acaba

CANIM ÇOK SEVİNDİM .. ALLAH TAMAMINI NASİP EYLESİN...

BENİMDE KAN TESTİ SONUCUM DÜN AKŞAM.. 11.47 ÇIKTI KIZLAR.. BEBİŞİM YOLDA.. İNŞŞ BİR AKSİLİK OLMAZ...

Hndecim çok sevindim tebrikler 3 gündür giremedim nete seni çok merak ettim okuyunca çok sevindim gönlünce olur inşallah istediklerin

anaaaammmm kızzz sabır et diom kendini dinlersen zaten daha neler çıkar bak sende şaşırırsın ne yapıcan biliyon mu kendini dinlemicen acaba demicen düşünmek yok bi bakıcan regl geçmiş bir hafta acaba hamile olabilir miyim deyip o zaman test yapıcan tatlım üstte mesaj yazdım sana görmedin mi?*

sağol canım verdiğin bilgiler için.. çok geçmiş olsun.. inşallah hamilesindir canım ve Allah sağsalim kucağına almayı nasip eder.

sağol canım verdiğin bilgiler için.. çok geçmiş olsun.. inşallah hamilesindir canım ve Allah sağsalim kucağına almayı nasip eder.

rica ederim canımm umarım öyledir dilerim Rabbim hepimizin muradını verir sağlıklı yavruşlarımız olur

banane banane banane banane Ayyy kıslarrr yaa hepiniki kocaman seviyorum walla, ne güsel dertleşiyoruz, walla etrafımızdakilere anlatsak şu birbirimize anlattıklarımızı, "eee yeter..." der walla. Maşallah kırkbin kere tütütütütü

kesinlikle katılıyorum canım sana aslında sonraki bekleyişler çok daha zor bende 10 haftalık bebeğimi kalp atışları olmadığı için kaybetmiştim ama 6 hafta boyunca sık kontroller beni mahvetmişti zaten beklenen bir sonuç olmuştu Allah kimseye yaşatmasın tez vakitte gönüllerindekini nasip etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…