ne güzelllll canım inan bana cok sevındım Allah tamamınaaaaa erdirsinnnnnnn bence inana bilirsinnnn cunku helekı ıdrar testi asla yanıtmazzzzzzzzzzzzzmaşşallahhh sanaaaaaaaaaaaaaaa
ya ben yaklasık 6 aydır denıyoruz fakat hep olumsuz hep olumsuz ama bu ay goguslerım ve gogus uclarımda acı hıssedıyorum evet adet oncesı oluyordu ama bu kadar deıldı yanı bı hafta kala oluyodu bu ıse adetım bıttı bırhafta sonra basladı daha 10 gun var ama bugunde kasıklarımda adet sancısı gıbı bı agrı var nebıleyım ınsallah hamısımdır dıcem ama
bugun bu sancıyla beraber gıttım test aldım merak edıyorum ne yapayım sımdı bana cok erken dıceksın ama engel olamıyorum kendıme sonrada bole hayal kırıklıgı
canım bence sen kesin hamşsin tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr
CANIM ÇOK SEVİNDİM .. ALLAH TAMAMINI NASİP EYLESİN...
BENİMDE KAN TESTİ SONUCUM DÜN AKŞAM.. 11.47 ÇIKTI KIZLAR.. BEBİŞİM YOLDA.. İNŞŞ BİR AKSİLİK OLMAZ...
MELİSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS:84::84::84:
yaa bu hamileliği keşke hemen öğrenebilsek, offf yaaa, kendimi dinleye dinleye hastalık hastası olcam,
yyaaaa meliscim sendeki belirtiler bende her ay oluo ben napçam şindiksöyle bakem
merhaba hamiş olan arkdaşlarım ve hamiş adaylarıı size ilk gebelik belirtilerimi yazmak istiyorum
tansiyon düşmesi aşırı kasık ağrısı özellikle otuurp kalkarken sık idrara çıkma kabızlık hatta bunu bir arkdaş sormuş topıcte evet hormonlardan dolayı kabızlık oluyor gaz hemde feciiii göğüs dolgunluğu uyku hisssi ilk bebeğimi doğurmak nasip olmaıd(( umarım bu ay hamişimdirrr
iyi akşamlar kızlar bişey sormak istiyorum cevaplarsanız çok sevinirim..
çatlatma iğnesinden kaç gün sonra gebelik belli olur acaba
Meliss pen kapamıştım face yi ama açabilirim geri, yaz istersen bana isim soyismini, şifremi bi deneyeyim , inşallah açılırrr
sağol canım verdiğin bilgiler için.. çok geçmiş olsun.. inşallah hamilesindir canım ve Allah sağsalim kucağına almayı nasip eder.
anaaaammmm kızzz sabır et diom kendini dinlersen zaten daha neler çıkar bak sende şaşırırsınNe yapıcan biliyon mu kendini dinlemicen acaba demicen düşünmek yok bi bakıcan regl geçmiş bir hafta acaba hamile olabilir miyim deyip o zaman test yapıcan tatlım üstte mesaj yazdım sana görmedin mi?*
banane banane banane bananeAyyy kıslarrr yaa hepiniki kocaman seviyorum walla, ne güsel dertleşiyoruz, walla etrafımızdakilere anlatsak şu birbirimize anlattıklarımızı, "eee yeter..." der walla. Maşallah kırkbin kere tütütütütü
14 gün sonra canım bende bekliyorum hangi iğneyi vuruldun ve nezaman
çoğumuz aynı kaderi paylaşıyoruz aslında.pozitif sonuç almak tabiki bu zorlu yolun sadece başlangıcı.ondan sonrada kesesi göründümü kalp atışı duyuldumu,organları tammı acaba?soruları başlıyor insanın aklında umarım herşey çok güzel olur tüm bebek bekleyenler için.erken hamilelik belirtileri bende tüp bebek olduğu için oldu galiba,çünkü gerçekten çok erken bunları hissetmek için.ben geçen yıl 2 defa dış gebelik yaşadım o zamanlarda da en çok hissetiğim şey,göğüslerim inanılmaz şişmişti.bakalım bu defa neler yaşıyacağım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?