kızlar ben kırmızı kartı gördüm ve bu ay oyun dışı kaldım:85:bundan sonraki BATım 3 mart
benim sana tavsiyem tahliller açısından tabiki devlet hastanesi çünkü özeller para için herşeyi yapıyo ama devletin dr ları öyle değil
git tabi canm en azından için rahatlar varsada bişi çıkar ben o yüzden çok rahatım gittim çünkü herşey temizÇok sağol canım. Valla bi hamiş olıyım zaten, göbişimin boy boy resimlerini çektirip tabela yaptırıcamPazartesi günü bi gidiyim bakıyım.
canım benım hoşgeldinnn ben reglı oldum tam 18. gunumde ama nedeseee üzülmedim çünküü o belirsizlikten kurtuldum en azından artık onumuzdekı maçlara bakıyorumm Hakkımızda hayılrısı canım benımmmm (sen neler yapıyorsun görüşmeyelii)
doktora gittim canım bugün.. bende hiçbi sorun yok eşimden spermiyografi istedi.. ultrasonda bi yumurta büyümeye başlamış dedi yakalayabilirseniz hamile kalabilirsin dedi, bakıcaz artık :) bol ilişki önerdi ama ben görev gibi düşündüğümden sanırım hiç istekli değilimkızlar biraz utana sıkıla yazıyorum ama okuyun özellikle bu kısmı lütfen.. doktor ilişkiden sonra eşin biraz içinde kalsın mutlaka dedi mutlaka bacaklarını poponun alt kısmı havada kalacak şekilde yukarı kaldır dedi... duvara dayalı yarım saat bekle dedi.. aklınızda bulunsun sizinde.. bakalım bu ay da olmassa ki 10 şubat doğum günüm, ayrıca yumurtlama günüme denk gelio, umarım bu kez olur.. olmassa adetim 3. günü hormon testi yapıcak.. bakalım..
yaptım canım adaçaylı karışımımı biraz önce içtimmmohhhh mis gibi saolasın canım yaaa..
Bilmiyorum artık herşeyin hayırlısı pazartesi günü kadın doğuma gitmiştim smear falan aldılar rahim içi ultrasonla baktılar çatlamamış yumurtan falan var dedi doktor bugünde sonuç almaya gittim doktora şikayetlerimi belirttim oda daha belli olmaz dedi neyle bakarsak bakalım o daha rahim içinde yer arar kendine dedi adet gecikmeni bekle dedi yumurtayla sperm birleştiğinde 10 gün 15 gün rahimde yer ararlarmış kendilerine inşallah adetim hiç gelmez bu ay
Günaydın kızlar,
Sabah 6 gibi uyandım test yaptımNegatif. Zaten bugün 2.gün oluyo günüm geçeli eğer hamile olsaydım şimdiye kadar çıkardı Birazcık kendimi rahat bırakmam lazım. Eşimle dün akşam konuştuk. Doktora gidicez, Muhtemelen yakın zamanda kırmızıları görücem bende. Acaba reglykenmi gitmem doğru olur muayene için. Yoksa bittikten sonramı? Bileniniz varsa yardımcı olurmu? :Ne gibi test tahlil yapılıyo nasıl başlıyo işlemler
tatlım bide bişey sorucam. Şimdi bi özel hastane var, doktorunu herkes çok beğeniyo. Önce onamı gidiyim, yoksa devlet hastanesinde gece 11e kadar muayene edilebiliyor. Devlet hastanesinemi gidiyim?. Çok kararsızım. Bir sürü tahlil falan olucak acaba önce devlet hastanesinemi gitsem diyorum.
ben geçen özele gittim ama bi sürü testler falan olacakmış. baya da pahalı geldi.. bi dahaki sefere devlete gidicem hem testleri de yaptırırım orda diye. o yüzden devlete gitmek daha mantıklı şu an bence..
günaydın kızlar nasılsınız nazlıcım selam kızlar ben kırmızıları gördüm sonunda 15 gün gecikmişti adetim çok stresli bir ay geçirdim umutlarım bu ay inşallah birde bişey sormak istiyorum ben folbitol kullanmaya başladım akşam yatarken alıyorum uyku düzenim bozuldu birde adet döneminde kullanmanın sakıncası varmı bilen varmı:44:
Merhaba canım. Umarım bende biran önce kırmızıları görürümde önümüzdeki günlere hazırlık yapabilelim. Canım Folbitol sakıncası olcağını düşünmüyorum. Bide bu ay daha önce denemediysen soğan kürünü dene istersen ben öle yapıcam
nazlıcım geçen ay aynı bende senin gibiydim adetim geçti kaçtane test alıp yaptım negatif çıktı en son kan testi yaptırdım ondada çıkmadı doktora gittim ultrasona baktı kist var dedi bide hormonlara bakalım dedi kan aldılar hala kan testi sonuçları çıkmadı 10 gün oldu neyse eve gelir gelmez soğan kürüne başladım çok stres yapmıştım sonra herşeyi oluruna bıraktım dünde adet oldum aslında biz bu kadar kafaya takmasak herşey daha güzel olacak sende stres yapmamaya çalış
tatlım bide bişey sorucam. Şimdi bi özel hastane var, doktorunu herkes çok beğeniyo. Önce onamı gidiyim, yoksa devlet hastanesinde gece 11e kadar muayene edilebiliyor. Devlet hastanesinemi gidiyim?. Çok kararsızım. Bir sürü tahlil falan olucak acaba önce devlet hastanesinemi gitsem diyorum.
kızlar başka biyerlerde okudum hamile kalmak istiyen bir arkadaşa doktoru folbiol kullan demiş bir araştıralım yada bilgisi olan varmı folbiol hamile kalmayı kolaylaştırırmı :44:
nazlıcım test gibi bir takim tetkikler yapılması gerekiyorsa kesinlikle devlete git derim çünkü ben durduk yere bir kuruş bile vermemem gerekiyorken özele gidip 600 lira ödeme yapmak zorunda kalmıştım devlete gidip sonuçları özelden bir doktora da gösterebilirsin canım birde daha 2 gün gecikmiş hala umut var demektir belki geç belli olur hayırlısı olsun inşallah canım...ben buradan duyduğuma göre 4.gün doktora gidin deniyordu ben gittim ve cevap şu oldu regl bitmeden gelmemen gerekiyordu :) karar senin tabi talım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?