Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

benim sana tavsiyem tahliller açısından tabiki devlet hastanesi çünkü özeller para için herşeyi yapıyo ama devletin dr ları öyle değil

Çok sağol canım. Valla bi hamiş olıyım zaten, göbişimin boy boy resimlerini çektirip tabela yaptırıcam Pazartesi günü bi gidiyim bakıyım.

canımmm sabır taşı olmuşsun valla 18 gün. inşallah bi daha ki sefere bu kadar bekletmez..şu spermirografi testini bizden de istedi doktor ama eşim full çalışıyo gidemiyo adamcağız.. bi de benim hamilelik gibi belirtiler oluşunca erteledik biraz. eğer kırmızıları görürsem özelde yaptırcaz mecburen.. o yüzden o testi merak ediyorum.. inşallah sizin herşey iyi çıkar..
anlattığın yöntemi doktor da bana söylemişti. biz 6 aydır evliyiz ama evlendiğimizden beri hiç bi şekilde korunmadık ve olmadı. bi de bu yöntemi denedik. bakalım bu ay sonuç belli olacak.. yani yöntem işe yaradımı yaramadı mı görcez inşallah senin tutar bu ay.. inşallah ay sonuna doğru güzel haberlerini alırız

inşallah dokuz ay görmeyiz hiç birimiz döllenmiş yumurta kendine yer aradığı için kasık ağrıları oluyomuş demekki..ayy ne güzel yeni bişi daha öğrendim.. benim de şüpheli ilişkiden 3 gün sonra kasık, karın, bel ağrılarım başladı, artarak azalarak 10 gün devam etti. dünden beri ağrılarım kalmadı.. ağrılar gidince bebiş ihtimali de gitti gibi düşünmüştüm ama şimdi belki yerini bulmuşturda o yüzden ağrılar kesilmiştir diye düşünmeye başladım.. sağol canım.. hayırlısı inşallah. hepimizin göbişleri dolsun inşallah

kuzumm kıyamam.. üzülme nolur.. daha kırmızıları görmedin.. haklısın belkide stresten dolayı olmuyo ya da stresten dolayı var olan görünmüyo..
ben muayeneye reglim geçtikten sonra gitmiştim ama 3. gün gidiyolar hormon testleri için galiba. çok bilgim de yok..

ben geçen özele gittim ama bi sürü testler falan olacakmış. baya da pahalı geldi.. bi dahaki sefere devlete gidicem hem testleri de yaptırırım orda diye. o yüzden devlete gitmek daha mantıklı şu an bence..

ben geçen özele gittim ama bi sürü testler falan olacakmış. baya da pahalı geldi.. bi dahaki sefere devlete gidicem hem testleri de yaptırırım orda diye. o yüzden devlete gitmek daha mantıklı şu an bence..

evet galiba en mantıklısı devlet hastanesi. Pazartesi ne olursa olsun gidiyim.

günaydın kızlar nasılsınız nazlıcım selam kızlar ben kırmızıları gördüm sonunda 15 gün gecikmişti adetim çok stresli bir ay geçirdim umutlarım bu ay inşallah birde bişey sormak istiyorum ben folbitol kullanmaya başladım akşam yatarken alıyorum uyku düzenim bozuldu birde adet döneminde kullanmanın sakıncası varmı bilen varmı:44:

Merhaba canım. Umarım bende biran önce kırmızıları görürümde önümüzdeki günlere hazırlık yapabilelim. Canım Folbitol sakıncası olcağını düşünmüyorum. Bide bu ay daha önce denemediysen soğan kürünü dene istersen ben öle yapıcam

nazlıcım ben soğan kürünü uyguluyorum 1 hafta oldu başlıyalı baya akıntım arttı 3 kür uygulanabilirmiş 15 gün arayla

nazlıcım geçen ay aynı bende senin gibiydim adetim geçti kaçtane test alıp yaptım negatif çıktı en son kan testi yaptırdım ondada çıkmadı doktora gittim ultrasona baktı kist var dedi bide hormonlara bakalım dedi kan aldılar hala kan testi sonuçları çıkmadı 10 gün oldu neyse eve gelir gelmez soğan kürüne başladım çok stres yapmıştım sonra herşeyi oluruna bıraktım dünde adet oldum aslında biz bu kadar kafaya takmasak herşey daha güzel olacak sende stres yapmamaya çalış

canım ben ocak 4de düşük yaptım. Hiç korunmadık ve hep önemli günlerde çalışmlara devam ettik. Ben bu ay sağlıklı yeme içmeye başladım ve en önemlisi sigarayı bıraktım bebişim olsun diye. Kısmet artık adet olursam soğan kürüne başlıycam hemen bide pazartesi doktora gidicem

kızlar başka biyerlerde okudum hamile kalmak istiyen bir arkadaşa doktoru folbiol kullan demiş bir araştıralım yada bilgisi olan varmı folbiol hamile kalmayı kolaylaştırırmı :44:

nazlıcım test gibi bir takim tetkikler yapılması gerekiyorsa kesinlikle devlete git derim çünkü ben durduk yere bir kuruş bile vermemem gerekiyorken özele gidip 600 lira ödeme yapmak zorunda kalmıştım devlete gidip sonuçları özelden bir doktora da gösterebilirsin canım birde daha 2 gün gecikmiş hala umut var demektir belki geç belli olur hayırlısı olsun inşallah canım...ben buradan duyduğuma göre 4.gün doktora gidin deniyordu ben gittim ve cevap şu oldu regl bitmeden gelmemen gerekiyordu :) karar senin tabi tatlım...

Son düzenleme:
kızlar başka biyerlerde okudum hamile kalmak istiyen bir arkadaşa doktoru folbiol kullan demiş bir araştıralım yada bilgisi olan varmı folbiol hamile kalmayı kolaylaştırırmı :44:

ben 3 aydır kullanıyorum canım ocak ayında da korunmayı bırakmıştım belki onunda etkisi olmuştur:44:

hmm bak bunu bilmiyodum. Sağol tatlım demekki regl bittikten sonra gidicem =)

nazlıcım bencede devlete git derim ben daha hiç bişey yokken hem muayene kan testi tahlil parası falan bir sürü para verdim pişman oldum devlete gitmediğime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…