Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

nazlıcım bencede devlete git derim ben daha hiç bişey yokken hem muayene kan testi tahlil parası falan bir sürü para verdim pişman oldum devlete gitmediğime

Haklısınız kızlar karar verilmiştir. Devlet hastanesine gidiliyor önce. Bu arada eşimden fazla sizden akıl alıyorum, sizin dediklerinizi yapıyorum. Sizi dinlediğimin yarısı kadar eşimi dinlesem :) ooo şimdi kraliçe falan olurdum .
İyiki varsınız ya gerçekten. İyiki varsınız.

kızlar başka biyerlerde okudum hamile kalmak istiyen bir arkadaşa doktoru folbiol kullan demiş bir araştıralım yada bilgisi olan varmı folbiol hamile kalmayı kolaylaştırırmı :44:
canm internetten araştrdım foliksatimiş o ilaç ve hamileliği kolaylaştrıyo yani vücuttaki hamile kalmakiçin eksik olan vitamini karşılıyomuş

sağol canm sende iyiki varsın ama bence pazartesi git adetini bekleme

adet dönemi kullanmanın bir sakıncası yok canım rahatlıkla kullanabilirsin

günaydın canım.. geçmiş olsun.. 15 günlük stres bitmiş şükür ama allah peygamber sabrı vermiş sahiden de.. inşallah bu ay bebiş gelir hayırlısıyla canım

Özellikle hamiş olanlar denesin bunu. Burnunun hemen ucunun üst kısmından düz bir çizgi geçiyorsa hamilesin derdi bi yaşlı teyze. Manevi abimin eşine dedi, kız cidden hamileydi. Bana dedi valla bende hamileydim. Bide siz bakın kızlar. Yatay biz çizgi geçiyormu? Bende şimdi yine o çizgi var, bide hala beyaz akıntım var, hani hala umudum var gibi ondan sordum:97:

bende yok amaaaaa :2::2::2:

bende de yok canım o çizgiden:44:

bende baktım az önce o çizgiden yok diye üzülüyodum ama meliscim sende de yokmuş içim rahatladı

canım benim ya
ya hamisler dünden beri yazıyorum ama kimse bakmıyooo ateşinizi bi ölçün ya çok merak ediyorummm :18:

canım benim ateş ölçer bozukmuş ben baktım dün 42 dereceydi ki buzz gibiyim :)

evet canım bende de sorun yok kocişimden spermiyografi ıstede fırsat bulamıyorz dr gıdemedık özel ıstedı ama devlette yaptırmayı dusunuyoruz hadi hayırlısı hakkımızad evet popo altına yastık koyma bacakları kaldırma ben ara ara yapmaya calısıyorummm deli gibi hissedıyorum sonrada kendımı

kızlar benim adetlerim birkaçaydır az oluyor böyle az az yani şimdi aspirin kullansam adet döneminde sakıncası olurmu acaba yani kanı sulandırdığı için regli döneminde aspirin alınırmı bilgisi olan varmı:44:

kılzar cok rahatszım bugunnn 3 haftadır gecmedı gecer gıbı oluyor ama gec mıyor her bır yerım sızlıyor dun gece baya bır kotu oldumm sol kasıgımda arada agrıyor bakalım bole devam ederse dr gıdecem artık bu nee boleee inanılmaz bır bas agrısı arada mıde bulantısı ama sadece bulantı ıcım gecıyor abartılmayacak sekılde acaba mıgrenmı yaa bu aralar cıkolata cok tukenntımmmm

ya ateş olayını merak ettim yumurtlama döneminde 37 ye çıkarmış hamilelik tutarsa 37 nn altına inmezmiş doğrumu değilmi diye teyit almakistiyorum çünkü benim ateş en fazla 36.9 çıkıyo

Canım üzülme sen hemen herşeyde ya. Valla seni görünce ben biraz rahatladım. Meğer senin kadar takmıyomuşum. Daha erken gösteren testlerden al bi tane istersen, en azından çıkmazsa umudu kesmiş olursun kafanın karışıklığı geçer. Adet günün geçincede süpriz olursun hepimize bence sen hamilesin zaten

ya ateş olayını merak ettim yumurtlama döneminde 37 ye çıkarmış hamilelik tutarsa 37 nn altına inmezmiş doğrumu değilmi diye teyit almakistiyorum çünkü benim ateş en fazla 36.9 çıkıyo

bende ateşimi ölçüyorum yani ölçüyodum bıraktım ama bugün sabah bi daha ölçtüm 36.6.. hatta en yüksek değeri bu ve hergün aynı değil.. senin benden de yüksek.. yani sen hamile değilsen ben hiç değilim ya da tam tersi
ben ateş ölçme yöntemiyle yumurtlama zamanımı tesbit ettim.. (hatta ovulasyonun dönemin ortasında doktora gitmiştim muayene için.. ulturasanda yumurtayı kendim de görmüştüm) ama sonrasındaki ateş ölçümlerim bi garip gitti. son on gündür bi düşüyo bi yükseliyo.. eğer ateş ölçüm yöntemi doğruysa, ateşimin hep yüksek gidip adete yakın düşmesi lazımmış. benim kafam karıştı o yüzden bıraktım ateş ölçmeyi..
bu sitede bi forum var ateş ölçmeyle ilgili. bi oraya bak istersen. daha ayrıntılı bilgi edinebilirsin sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…