nazlıcım bencede devlete git derim ben daha hiç bişey yokken hem muayene kan testi tahlil parası falan bir sürü para verdim pişman oldum devlete gitmediğime
canm internetten araştrdım foliksatimiş o ilaç ve hamileliği kolaylaştrıyo yani vücuttaki hamile kalmakiçin eksik olan vitamini karşılıyomuşkızlar başka biyerlerde okudum hamile kalmak istiyen bir arkadaşa doktoru folbiol kullan demiş bir araştıralım yada bilgisi olan varmı folbiol hamile kalmayı kolaylaştırırmı :44:
sağol canm sende iyiki varsın ama bence pazartesi git adetini beklemeHaklısınız kızlar karar verilmiştir. Devlet hastanesine gidiliyor önce. Bu arada eşimden fazla sizden akıl alıyorum, sizin dediklerinizi yapıyorum. Sizi dinlediğimin yarısı kadar eşimi dinlesem :) ooo şimdi kraliçe falan olurdum .
İyiki varsınız ya gerçekten. İyiki varsınız.
günaydın kızlar nasılsınız nazlıcım selam kızlar ben kırmızıları gördüm sonunda 15 gün gecikmişti adetim çok stresli bir ay geçirdim umutlarım bu ay inşallah birde bişey sormak istiyorum ben folbitol kullanmaya başladım akşam yatarken alıyorum uyku düzenim bozuldu birde adet döneminde kullanmanın sakıncası varmı bilen varmı:44:
günaydın kızlar nasılsınız nazlıcım selam kızlar ben kırmızıları gördüm sonunda 15 gün gecikmişti adetim çok stresli bir ay geçirdim umutlarım bu ay inşallah birde bişey sormak istiyorum ben folbitol kullanmaya başladım akşam yatarken alıyorum uyku düzenim bozuldu birde adet döneminde kullanmanın sakıncası varmı bilen varmı:44:
bende yok amaaaaa :2::2::2:Özellikle hamiş olanlar denesin bunu. Burnunun hemen ucunun üst kısmından düz bir çizgi geçiyorsa hamilesin derdi bi yaşlı teyze. Manevi abimin eşine dedi, kız cidden hamileydi. Bana dedi valla bende hamileydim. Bide siz bakın kızlar. Yatay biz çizgi geçiyormu? Bende şimdi yine o çizgi var, bide hala beyaz akıntım var, hani hala umudum var gibi ondan sordum:97:
Özellikle hamiş olanlar denesin bunu. Burnunun hemen ucunun üst kısmından düz bir çizgi geçiyorsa hamilesin derdi bi yaşlı teyze. Manevi abimin eşine dedi, kız cidden hamileydi. Bana dedi valla bende hamileydim. Bide siz bakın kızlar. Yatay biz çizgi geçiyormu? Bende şimdi yine o çizgi var, bide hala beyaz akıntım var, hani hala umudum var gibi ondan sordum:97:
bende yok amaaaaa :2::2::2:
bende de yok canım o çizgiden:44:
bende de yok canım o çizgiden:44:
bende baktım az önce o çizgiden yok diye üzülüyodum ama meliscim sende de yokmuş içim rahatladı
ya hamisler dünden beri yazıyorum ama kimse bakmıyooo ateşinizi bi ölçün yaçok merak ediyorummm :18:
ya hamisler dünden beri yazıyorum ama kimse bakmıyooo ateşinizi bi ölçün yaçok merak ediyorummm :18:
ya ateş olayını merak ettim yumurtlama döneminde 37 ye çıkarmış hamilelik tutarsa 37 nn altına inmezmiş doğrumu değilmi diye teyit almakistiyorum çünkü benim ateş en fazla 36.9 çıkıyoSana kim bakmıyo tatlım. Onların hepsi yola çıktılar ondandır bebeğim
canım benım hoşgeldinnn ben reglı oldum tam 18. gunumde ama nedeseee üzülmedim çünküü o belirsizlikten kurtuldum en azından artık onumuzdekı maçlara bakıyorumm Hakkımızda hayılrısı canım benımmmm (sen neler yapıyorsun görüşmeyelii)
doktora gittim canım bugün.. bende hiçbi sorun yok eşimden spermiyografi istedi.. ultrasonda bi yumurta büyümeye başlamış dedi yakalayabilirseniz hamile kalabilirsin dedi, bakıcaz artık :) bol ilişki önerdi ama ben görev gibi düşündüğümden sanırım hiç istekli değilimkızlar biraz utana sıkıla yazıyorum ama okuyun özellikle bu kısmı lütfen.. doktor ilişkiden sonra eşin biraz içinde kalsın mutlaka dedi mutlaka bacaklarını poponun alt kısmı havada kalacak şekilde yukarı kaldır dedi... duvara dayalı yarım saat bekle dedi.. aklınızda bulunsun sizinde.. bakalım bu ay da olmassa ki 10 şubat doğum günüm, ayrıca yumurtlama günüme denk gelio, umarım bu kez olur.. olmassa adetim 3. günü hormon testi yapıcak.. bakalım..
ya ateş olayını merak ettim yumurtlama döneminde 37 ye çıkarmış hamilelik tutarsa 37 nn altına inmezmiş doğrumu değilmi diye teyit almakistiyorum çünkü benim ateş en fazla 36.9 çıkıyo
ya ateş olayını merak ettim yumurtlama döneminde 37 ye çıkarmış hamilelik tutarsa 37 nn altına inmezmiş doğrumu değilmi diye teyit almakistiyorum çünkü benim ateş en fazla 36.9 çıkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?