ahahaha nerde ağzından bal damlıyo ama daha 13 gün var erken testte bile çıkmazz of çok taktım bu ay nedense canm benim ya inşallah bu ay müjdeler veririzzCanım üzülme sen hemen herşeyde ya. Valla seni görünce ben biraz rahatladım. Meğer senin kadar takmıyomuşum. Daha erken gösteren testlerden al bi tane istersen, en azından çıkmazsa umudu kesmiş olursun kafanın karışıklığı geçer. Adet günün geçincede süpriz olursun hepimizebence sen hamilesin zaten
ay nebilim canm ya anlamadım gitti şu ateş işiini taktım kafayaaabende ateşimi ölçüyorum yani ölçüyodum bıraktım ama bugün sabah bi daha ölçtüm 36.6.. hatta en yüksek değeri bu ve hergün aynı değil.. senin benden de yüksek.. yani sen hamile değilsen ben hiç değilim ya da tam tersi
ben ateş ölçme yöntemiyle yumurtlama zamanımı tesbit ettim.. (hatta ovulasyonun dönemin ortasında doktora gitmiştim muayene için.. ulturasanda yumurtayı kendim de görmüştüm) ama sonrasındaki ateş ölçümlerim bi garip gitti. son on gündür bi düşüyo bi yükseliyo.. eğer ateş ölçüm yöntemi doğruysa, ateşimin hep yüksek gidip adete yakın düşmesi lazımmış. benim kafam karıştı o yüzden bıraktım ateş ölçmeyi..
bu sitede bi forum var ateş ölçmeyle ilgili. bi oraya bak istersen. daha ayrıntılı bilgi edinebilirsin sanırım
kılzar cok rahatszım bugunnn 3 haftadır gecmedı gecer gıbı oluyor ama gec mıyor her bır yerım sızlıyor dun gece baya bır kotu oldumm sol kasıgımda arada agrıyor bakalım bole devam ederse dr gıdecem artık bu nee boleee inanılmaz bır bas agrısı arada mıde bulantısı ama sadece bulantı ıcım gecıyor abartılmayacak sekılde acaba mıgrenmı yaa bu aralar cıkolata cok tukenntımmmm
ay nebilim canm ya anlamadım gitti şu ateş işiini taktım kafayaaa
tmm canm :44::44:o dediğim foruma bi bak bakalım.. ayrıntılı bilgiye ulaşırsan bi de bilgi verirsin canım
ahahaha nerde ağzından bal damlıyo ama daha 13 gün var erken testte bile çıkmazz of çok taktım bu ay nedense canm benim ya inşallah bu ay müjdeler veririzz
geçmiş olsun pınarcımbenim de sol kasığımda çok ağrı vardı sonra ağrı rahme doğru indi orayı da baya yordu. dünden beri ağrım kalmadı.. kasıktaki ağrım varken, hatta kasığa ağrı girdiğinde yüzüm ateş gibi oluyodu ve başım ağrımaya başlıyodu.. eğer bunlar hamilelik belirtileriyse inşallah sen de üstüne görmüşsündür bi doktora git, inşallah hamilesindir arkadaşım hadi inşallah yaa
geçmiş olsun canım benim ya bak üzüldüm şimdi ama emin ol Rabbin bi bildiği vardır benim 4.buçuk yaşında bi kızım var o kardeşi olsun çok istiyo ve bana pisikolojik baskı yapıyıo tabiki bende çok istiyorum 2. bebeğimi 5 aydır deniyoruz olmuyo artık olsun istiyorum inan kızım akşamları ağlıyo benim neden kardeşim yok ben neden yanlızım diye ve ona söz verdim kardeşi oluv-cağını ilk ona sölicem aramızda sır olucakmış herkese sölicekmiş ona o müjdeyi vermeyi çok istiyorummTatlım sana bişi söyliyim.
eşimle dava açtık, artık kesin boşanıcaz yani. Mahkemeyede çıktık, eşim hakime ben boşanmak istemiyorum çok seviyorum bi şans verin dedi. Dava attı. Şubatın 8ine yani salı günü mahkememiz var. Tabi çok kızdım benim inancım yoktu düzeliceğine çünkü. O sinirle işe gittim. Akşam evi tutmuş.Eşyaları almış dayamış döşemişti yani evi. Ve 3 senede hamiş kalamayan ben o gün hamiş kalmışım. İlişkiden 5-6 gün sonra minicik bir akıntı gibi kanama oldu. Asıl belirtiler deli gibi yemek yiyodum. Bide göğüslerim füze gibiydi, dokunamıyodum. Ben o ilişkiden şüphelendim. Aslında hissettim. Test yaptım ikinci silik çizgi var. Hemen gittim hastaneye 15,05 çıktı. Doktor sevinme hemen 15 gün sonra gel dedi. Tabi ben örgülere falan başladım deli gibi sevindik. Yılbaşı akşamı yeniden gittik test yapmaya 1222 olmuştu sonuç. Doktor beğendi.1 gün sonra gittik kesesini gördük. 2 gün sonra çıtırdan kanama başladı hastaneye gittim. Yeniden keseyi gördük gayet sağlıklı kese dediler. Sancılarım vardı ama çok değil. Ertesi gün yine kanamam oldu ama ağrım olmadı dayanamadım bi daha hastaneye gittim. Düşmüş. Aslında ben onun benim göbişime konduğunuda hissettim, onun düştüğünüde...
Çok uzattım ama senin şuan yaşadığın şey hislerin ve bence hissediyosun anne oluyosun
canım hıc zannetmıyorum benımkı grıp gıbı bısey yada mıgren gıbı gelıyor ama ınanılmazzz bısey yaa bole bısey ılk defa yasıyorum bu hafta 3. haftam olacak.baş agrısı mıde bulantısı ama ınanılmaz bas agrısı yaa buuu gectı gıbı oluyor 2 veya 4 gun rahatım sonra bır daha cıkıyor yaa her tarafım agrıyor yanıyorum sankı ıcım yanıyor ama buz gıbıyım ısınamıyorum elım ayagım sankı donmuss yaa dr gıdecem bakalım artık ınsallah bgecer yaa dr gıtmedennn korkuyorum da dr dann bırde bu ucuncu oldu bole parmak uclarım ozellıkle sag uyusuyoır karıncalanıyoryaaa yaaaaaaaa
geçmiş olsun canım benim ya bak üzüldüm şimdi ama emin ol Rabbin bi bildiği vardır benim 4.buçuk yaşında bi kızım var o kardeşi olsun çok istiyo ve bana pisikolojik baskı yapıyıo tabiki bende çok istiyorum 2. bebeğimi 5 aydır deniyoruz olmuyo artık olsun istiyorum inan kızım akşamları ağlıyo benim neden kardeşim yok ben neden yanlızım diye ve ona söz verdim kardeşi oluv-cağını ilk ona sölicem aramızda sır olucakmış herkese sölicekmiş ona o müjdeyi vermeyi çok istiyorumm
aynı, içimin yanıyo olması ve bi yandan üşüme hissi bende de vardı geçen hafta. benim de 3 gündür hep akşam saatlerinde bi mide bulantısı gibi oluyo ama benim midem sorunlu zaten, üşütmüş de olabilirim..
canım bi doktora git nolur. korkma. Allah korusun intihaplanma gibi bişi varsa hemen ilaca başlarsın.. bişi yoksa hatta bi mercimek varsa şu an ilaç kullanmanda tehlikeli olur onun için emin olalım ne olduğundan biran önce.. tamam mı canımcım
öle düşünme canm ilkinde vardır bi şey ki yüce rabbim almış ama bu ay ikimizde göbişlerimizi doldurmuşuzdur inşallah boy boyda fotoları atarızzz bi kaç gün test yapma bekle salı falan yap kaç gün geçti adetin bugün 2. günmüydüOna kardeşinin onun yanına gelmek için hazırlık yaptığını söyle. Ona güzel görünmek için çok uğraştığını, zaman kaybettiğini söyle. KArdeşininde onun kadar güzel olucağını söyle, bunun için geç kaldığını. Ayrıca ablası büyüdüğünde onu daha çok koruyabileceği için oyalandığını söyle tatalım. Ona bu güzel haberi bu ay vericeksin inşallah bebeğim. Sıkma kendini bu kadar. En azından senin bir kızın var annelik duygusunu hissettin. Bak bana hep yarım kaldım.Hala örgüler yapıyorum ona. Dün 10lu gebelik testi sipariş verdim. 4 tanesini kullanmışım bile, yanlış çıkmıştır diyorum. Kafayı yedim dayanamıyorum artık. İlkini kendi ahmaklığım yüzünden kaybettiğim için daha çok kızıyorum kendime.
öle düşünme canm ilkinde vardır bi şey ki yüce rabbim almış ama bu ay ikimizde göbişlerimizi doldurmuşuzdur inşallah boy boyda fotoları atarızzz bi kaç gün test yapma bekle salı falan yap kaç gün geçti adetin bugün 2. günmüydü
peki canım ole yapımmm dr gıdım de ondan sonra ben grıbe yakalandığımı biliyorumda senınkı güççük mercimeğin olabilerrrr hadi bakalım inşallahhh
cnm bısey sorcam ılıskıden sonramı kanamayla akıntı oldu sende?cunku benımde ılıskıden sonra 5 gun sonra bı kahvernegı leke geldı ve sonra akıntı basladı merak ettım hamılemıyım acaba dıye bıde adetıne kac gun kala test yaptırddınTatlım sana bişi söyliyim.
eşimle dava açtık, artık kesin boşanıcaz yani. Mahkemeyede çıktık, eşim hakime ben boşanmak istemiyorum çok seviyorum bi şans verin dedi. Dava attı. Şubatın 8ine yani salı günü mahkememiz var. Tabi çok kızdım benim inancım yoktu düzeliceğine çünkü. O sinirle işe gittim. Akşam evi tutmuş.Eşyaları almış dayamış döşemişti yani evi. Ve 3 senede hamiş kalamayan ben o gün hamiş kalmışım. İlişkiden 5-6 gün sonra minicik bir akıntı gibi kanama oldu. Asıl belirtiler deli gibi yemek yiyodum. Bide göğüslerim füze gibiydi, dokunamıyodum. Ben o ilişkiden şüphelendim. Aslında hissettim. Test yaptım ikinci silik çizgi var. Hemen gittim hastaneye 15,05 çıktı. Doktor sevinme hemen 15 gün sonra gel dedi. Tabi ben örgülere falan başladım deli gibi sevindik. Yılbaşı akşamı yeniden gittik test yapmaya 1222 olmuştu sonuç. Doktor beğendi.1 gün sonra gittik kesesini gördük. 2 gün sonra çıtırdan kanama başladı hastaneye gittim. Yeniden keseyi gördük gayet sağlıklı kese dediler. Sancılarım vardı ama çok değil. Ertesi gün yine kanamam oldu ama ağrım olmadı dayanamadım bi daha hastaneye gittim. Düşmüş. Aslında ben onun benim göbişime konduğunuda hissettim, onun düştüğünüde...
Çok uzattım ama senin şuan yaşadığın şey hislerin ve bence hissediyosun anne oluyosun
ben gidiyorum dr benim gittiğim yer o bişi olmaz diyor sadece ilk 3 ay çok önemli ya bebek için o zaman istersen gelmezsin diyo zaten 4 ay sonra gidicem bi sonrakide 6 ay sonra o yüzden sıkıntı yok ama gittiğin yere dikkat et ben bi kere dolandrldım peşin para ödemeBugün ikinci gündü tatlım. Bide madem biz senle konuşuyoruz hep. Senin bilgin varmı ıpl lazere devam etsem zararlı olurmu? Ben hamiş olunca bıraktım, şimdi yeniden başlıyım diyorum ama zararı olurmu. Zaten hamiş falan olduğum yok da ya olursa diye sordum?:85:
cnm bısey sorcam ılıskıden sonramı kanamayla akıntı oldu sende?cunku benımde ılıskıden sonra 5 gun sonra bı kahvernegı leke geldı ve sonra akıntı basladı merak ettım hamılemıyım acaba dıye bıde adetıne kac gun kala test yaptırddın
benimde ilişkiden 4-5 gün sonra kanama gibi akıntım oldu tatlım. Hadi bakalım güzel haberlerini alıcaz inş. seninde
ben gidiyorum dr benim gittiğim yer o bişi olmaz diyor sadece ilk 3 ay çok önemli ya bebek için o zaman istersen gelmezsin diyo zaten 4 ay sonra gidicem bi sonrakide 6 ay sonra o yüzden sıkıntı yok ama gittiğin yere dikkat et ben bi kere dolandrldım peşin para ödeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?