Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım senn lekelenme olmuşmuydu

canım bu tickeri üye olupmu yaptın yapamadım ben yaww

hazırladığım tickera sağ tıklayıp url sini kopyalayıp yapıştırdım buraya yani profile canım..bende çok uğraşmıştım meğer yolu buymuş :)

ama eğer istersen bende hazırlayıp linki verebilirim..

pinarım da ilk böyle hazırlamıştı bana sağolsunn

Son düzenleme:
hamile arkadaşlar siz lekelenme yaşadınız mı ne kadardı lekelenmeee benim çok az bi lekelenme olduda ama çok azdı ı harfi kadar koyu kahnve ve birazda koyu sarı renkliydi bat 18 şubat acaba bebiş lekelenmesi mi çok merak ediyorummm:18::18:

canım ben hiç lekelenme yaşamadım o yüzden yanlış bilgi vermek istemem:44:

eveeett ne güzel dimi canım keşke herşey o kadar çabuk olsaa birazdan da doğurur

gelecek hafta doğurur ay o offfffffffff darısı bize bakalım ay ne komik dimi ya artık film üzerine bile dua ediyoruz offfffffffffffffffffffffffffffffff

bendede hiç olmadı herkeste değişiyomuşş

kızlar ya hergün birbirimize dua edelim lütfen o zaman meleklerde bize dua edermiş allahım sende bu kuluna ver derlermiş yaaaaaaaaa bat ın 3 . günümdeyim valla okadar yıkkınımki anlatamam kızlar ya allahım bi nasip etseydi bebegimi ... iyiki burayı farketmişim yoksa yanlız yanlız hafayı yerdim evde çünkü eşim geceleri çok çalışıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…