canım senn lekelenme olmuşmuydupko için canım soğan kürü cok iyi geliyor mutlaka dene adetın 7. gunu basla gunde ıkı kez ac karnına ve 15 gun uygula canım şifasını gorursunnnn
Allah hayırlara cıkarsın canı m cok guzel bır rüya görmüssünnnn
ayyyy hadi canım inşallahhh lekelenme geblık oldug ıcındırr canımm
bu arada yeni hamiş haberlerimiz var mı listeyi güncelleyelim...ya da ben yayınlayayım siz eksikleri düzeltin kızlar...olur muu
amin inş.. canımm darısı tüm istiyenlere inş.
canım bu tickeri üye olupmu yaptın yapamadım ben yaww
hamişlerrrrr size sesleniyorumm duyun sesimiiii...
baş ağrısı krizleri geçiren varmıydı aranızda hamişliğin ilk safhalarında??
oldumu yaww sanki çikin durduuu
hamile arkadaşlar siz lekelenme yaşadınız mı ne kadardı lekelenmeee benim çok az bi lekelenme olduda ama çok azdı ı harfi kadar koyu kahnve ve birazda koyu sarı renkliydi bat 18 şubat acaba bebiş lekelenmesi mi çok merak ediyorummm:18::18:
eveeett ne güzel dimi canım keşke herşey o kadar çabuk olsaa birazdan da doğurur
hamile arkadaşlar siz lekelenme yaşadınız mı ne kadardı lekelenmeee benim çok az bi lekelenme olduda ama çok azdı ı harfi kadar koyu kahnve ve birazda koyu sarı renkliydi bat 18 şubat acaba bebiş lekelenmesi mi çok merak ediyorummm:18::18:
gelecek hafta doğurur ay o offfffffffff darısı bize bakalım ay ne komik dimi ya artık film üzerine bile dua ediyoruz offfffffffffffffffffffffffffffffff
4 yıllık evliyim ikinci gebeliğim ama ilk bebeğim olucak inşallah Allah izin verirse canım..
ayyyyyyyyy canım bende 4 aylık evliyim 10 10 2010 da evlendik ama bende daha tık yok ya offffffffff
şuan deli gibi başım ağrıyor canım son 3 gündür de var baş ağrım :)
teşekkür ederim tatlım.. geçer inş başının ağrısı, geçmiş olsun diyelim geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?