Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bende oldum pazartesi catlazma ignesi sendede agri oluyormu ???benim bu 2,ci ama yine agri oluyor halsizim yani acaba yumurtalarmi catliyo dersin

ay kızlar hürremde hamile yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa : (((((((((((((( hemencecik hamile kaldı hemde ve karnı büyüdü bile yaaaaaaaaaaaa

iğne vurulduktan sonra ağrıdı çok fena sonra cinsel birliktelikten sonra ağrı kesildi.son 1 haftadır ara ara ağrı ve kasılma birazda bel ağrısı var sadece...ovitrelle vurulmuştum bu ay adet olursam yine iğne vercekti doktor ...senin iğnenin adı ne......

merhaba yeni katıldım aranıza bende 1hafta önce çatlatma iğnesi vuruldum kasığımın sol tarafında şişlik ve ağrı var siz de de olmuşmuydu kaç gün sonra test yaptınız?

yumurtalari gelistirmek icin menogon kullandim catlatma igneside predalon 5000likti ama bu 2,ci benim ne yapacagimi bilemiyorum nasil olacak:18:ya negatif cikarsa yine

benimde adetim 4 gün geçikti ama burda yazan parmak testinden yaptım ama sanırım adet olacam

nasılsınız canlarım...
keyifsizim ben kafam takılıyor ne olucak diye önümüzdeki çarşambaya kadar da rahat etmicek içim..
kendinize çok iyi bakın kızlar...

Alıntıdır
hamile kaldığımı nenemin yöntemiyle öğrendim ve gecikmeden hamile olduğunuzu sizde öğrenebilirsiniz orta parmağınızı vajinanın içine soktuğunuzda elinize hemen çocuk yatağı değiyorsa hamile değilsiniz amaaa elinize hiçbiyer değmiyorsa için boş bi alan gibi ise kesin hamilesiniz çünkü adete yakın rahim yatağı aşağıya sarkar eğer hamile isen zaten adet olmayacağın için rahim yatağı aşağıya inmez ben bundan biliyorum sakın yanlış anlaşılmasın.... böyle yazıyordu canım

4 yıllık evliyim ikinci gebeliğim ama ilk bebeğim olucak inşallah Allah izin verirse canım..

inş. canım bende 1 düşük yaptım 1 aylıktı 4 ay geçti daha olmadı KIZLAR PARMAK TESTİNİ FİLAN DENEMEYİN MİKROP FİLAN KAPARSNIZ ALLAH MUHAFAZA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…