gecen ay 10da olmuştum hiç belirti yok ama kaçgündür kasık ağrım ayağımda krap oluyor ara ara ocak 25de çatlama iğnesi olmuştum doktorum 20 gün içinde adet olmazsan test yaparız demişti ama dayanamayıp dün yapmıştım
gecen ay 10da olmuştum hiç belirti yok ama kaçgündür kasık ağrım ayağımda krap oluyor ara ara ocak 25de çatlama iğnesi olmuştum doktorum 20 gün içinde adet olmazsan test yaparız demişti ama dayanamayıp dün yapmıştım
iğne vurulduktan sonra ağrıdı çok fena sonra cinsel birliktelikten sonra ağrı kesildi.son 1 haftadır ara ara ağrı ve kasılma birazda bel ağrısı var sadece...ovitrelle vurulmuştum bu ay adet olursam yine iğne vercekti doktor ...senin iğnenin adı ne......
merhaba yeni katıldım aranıza bende 1hafta önce çatlatma iğnesi vuruldum kasığımın sol tarafında şişlik ve ağrı var siz de de olmuşmuydu kaç gün sonra test yaptınız?
yumurtalari gelistirmek icin menogon kullandim catlatma igneside predalon 5000likti ama bu 2,ci benim ne yapacagimi bilemiyorum nasil olacak:18:ya negatif cikarsa yine
ay kızlar hürremde hamile yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa : (((((((((((((( hemencecik hamile kaldı hemde ve karnı büyüdü bile yaaaaaaaaaaaa
benimde adetim 4 gün geçikti ama burda yazan parmak testinden yaptım ama sanırım adet olacam
parmak testi nasıl oluyor...
bende burda yazıyormuş dediler internetten baktım parmakla gebelik testi yap iğren bişey ama %90 doğru çıkıyormuş dediler.:78:
ben ilk gebeliğimde buradan okuyup çok merak edip yapmıştım:78: evet doğru sonuç veriyor :)
ben ilk gebeliğimde buradan okuyup çok merak edip yapmıştım:78: evet doğru sonuç veriyor :)
o nasıl bi şey kızlar yaaa merak ettim anlatsanıza
kaç aylık evlisin ilk bebeğinmi
4 yıllık evliyim ikinci gebeliğim ama ilk bebeğim olucak inşallah Allah izin verirse canım..
inş. canım bende 1 düşük yaptım 1 aylıktı 4 ay geçti daha olmadı KIZLAR PARMAK TESTİNİ FİLAN DENEMEYİN MİKROP FİLAN KAPARSNIZ ALLAH MUHAFAZA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?